Benim dün akşam bulantim oldu biraz canım. Yemek kokularına karşı bir hassasiyetim oluştukızlar sizin de bulantınız oluyo mu, kokuya karşı özellikle parfüme bile dayanamıyorum
doktor bulantı için ilaç verdi kullansam mı bilemedim
Benim dün akşam bulantim oldu biraz canım. Yemek kokularına karşı bir hassasiyetim oluştu
Günaydın, hayırlı cumalar güzel hamişlerBugün hayırlı haberlerler alalım hepimiz inş.
Daha çok çok başlamadı bendekızlar sizin de bulantınız oluyo mu, kokuya karşı özellikle parfüme bile dayanamıyorum
doktor bulantı için ilaç verdi kullansam mı bilemedim
;Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kontrolümuz var bugün
Daha çok çok başlamadı bende
en azından öğürtecek kadar
kaçıncı haftandaydın cnm sen
inşallah geçer canım, yatıp dinlenicez ve dua edicez..Allah yardımcımız olsun..ben tüpbebek yaptırdım başından beri kullanıyorum bu ilaçları ama 2 gündür kanamam var evde dinleniyorum inş. gecer
Bu arada ben wuanda 8 haftalik oldum ama wu bebiwin takvimini gormek icin daha iki saat beklemem lazim : D cunki turkiye saatile daha saat 10 falan sanirim bizde 00:29 iki saat fark var yani
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. sonu hayra çıkacak bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
bugün kendimi kötü hissediyorum, sanki dayak yemişim gibi.. kahvaltıyı bile zor yaptım,biraz uyucam sanırım.
bugün doktora gidecek arkadaşlar hayırlı ve güzel haberlerle dönün inşallah
Günaydin :) evet cis fena bende deGünaydın hamişler ..benim sadece kokuya duyarlılığım arttı kokular rahatsız ediyor onun dışında bir de söylemesi ayıp çişim çok kötü kokuyor önceden böyle değildi bizde pazartesi ultrasonda görmeyi umut ediyoruz inşallah görürüz bu ıkı gün nasıl geçecek bilmiyorum
Bekle bekle takvim deyiwmedi herhalde +1 olunca degiwecekBiz de tersine türkiyeden gerideyiz.
Degismis isteBekle bekle takvim deyiwmedi herhalde +1 olunca degiwecek