ben bat tan 15 gün sonra 350 görmüştüm 1 hafta sonra da 470ti ve lekelenmeler kanamaya dönmüştü.Benimde geçen yılki gebeligimde 51 oldu ilk adet gunum.2 gün sonra 150 oldu ve orda.kaldı sonra kanama başladı ve hcg düşmeye başladı. Bende korkuyorum seni cokkkk iyi anlıyorum canım. Benim şimdi 4-0 oluyor tam 4 haftalik.doktoraya gitmedim Kanda vermedim.sadece idrarda çıktı. Beklemeyi düşünüyorum bakalım
ya çok huzursuzum, sanki doğru kullanamıyormuşum gibi geliyorrr
bende kullanıyorum günde 6 tane 2 şerden gün aşırı da iğnesini kullaniyorumkızlar aranızda vajinal progestan kullanan bir tek ben mi varım acaba?
ayyy ben de düşün düşün kafayı yiyeceğimmerhaba, inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın.
ben de pazartesi öğrendim 151di değerim.bugün baktırdım tekrar 477. sat a göre 5+0 şu anda ama bu zamanlardaki diğer değerlere bakıyorum herkes 1500ü görmüş nerdeyse. sanırım benimki de geç döllenme ama yumurta takibime göre zamanında olmuş olması lazım. kafamda deli sorular. değerler iyice yükselmeden bize rahat yok galiba.
ilk gebeliğimde değerim gıdım gıdım artmıştı ve düşük yaptım o yüzden çok endişeliyim
canım inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın bu kez kucağına. kanamaların ne şekilde olmuştu peki? leke olarak mı?Benimde geçen yılki gebeligimde 51 oldu ilk adet gunum.2 gün sonra 150 oldu ve orda.kaldı sonra kanama başladı ve hcg düşmeye başladı. Bende korkuyorum seni cokkkk iyi anlıyorum canım. Benim şimdi 4-0 oluyor tam 4 haftalik.doktoraya gitmedim Kanda vermedim.sadece idrarda çıktı. Beklemeyi düşünüyorum bakalım
maaşallah çok sevindim darısı bizim de başımıza inş.Kizlar simdi doktordan geldim. Bebegimi ilk kez gordum, kalbinin atisinida duydum cok sukur. Tarif edilemez bir duygu. Allahin mucizesi... Allah hepinizin yavrularini korusun.
Selam canım sen de bişey yoksa korkmaİyi akşamlar hamişler nasılsınız. Sizlere bişey sormak istiyorum eşim akdeniz anemisi taşıyıcısı bebekte problem olur mu yada bunun için bişey yapmam gerek mi çok merak içindeyim
hem iğneyi hem ilacı gunlukmu kullanıyorsun iğnenin adı ne canimKan uyuşmazlığı durumunda değil de, kanda pıhtılaşma olduğu kan testleriyle ortaya çıkıyor. Ben iki düşük yaptıktan sonra bakıldı. Kan pıhtılaşması direk çıkmasa da yatkınlık çıktı. Bu 3. hamileliğim olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladık. Ayrıca coraspin kullanıyorum. Allah tan hayırlısı bu sefer bebeğimin kalbi durmaz umarım.
Saol cnm içimi ferahlattın. Doktora söylemem gerekiyor mu hep unutuyorum. Bide bebekliğinde bi problem yaşadınız mıSelam canım sen de bişey yoksa korkma
Bizde tam tersi bende var eşimde yok çocuğa geçerse taşıyıcı oluyor ben öyleyim ama normal yaşantısına devam ediyor bi hastalık değil sadece kanı 10-11 civarı oluyor
Canım Dr gittinmi peki hiçben bat tan 15 gün sonra 350 görmüştüm 1 hafta sonra da 470ti ve lekelenmeler kanamaya dönmüştü.
bu kez lekelenme yaşamadım hiç allaha şükür umarım korkularımız yersiz çıkar ve rahat bir gebelik geçiririz. heveslenme korkuyorum sonra da olumsuz düşündüğüm için kendime kızıyorum
kızlar bnm her iki kasığımda da ağrı var
sanki ağrılar nöbetleşe bi sağa bi sola
aranızda böyle olan var mı?
acaba ikiz mi diye bi düşünce geliyor aklıma...:)))
CanımBu konu da bi bilgim yok. ben hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum.sanki hamile degilmisim gibi 2. Hamileligimde bebek gelismedigi için kurtaj olmuştum yine öyle mi açaba diye korkuyorum. İlk hamileligimde kızıma hamileyken kofte tavuk yiyemiyordum. Yemek kokuları nda midem bulanıyor du. Ama onda daha geç öğrenmistim reglim 10 gün geçtikten sonra şimdi bat bile gelmedi bat 16 nisan di. Esim erken öğrendiğimiz için diyor.bugün de isim çıktı hastaneye gidemedim acile gitsem gebelik testi yaptırmak istiyorum desem yaparlar mi acabakızlar bnm her iki kasığımda da ağrı var
sanki ağrılar nöbetleşe bi sağa bi sola
aranızda böyle olan var mı?
acaba ikiz mi diye bi düşünce geliyor aklıma...:)))
ayyy ben de düşün düşün kafayı yiyeceğimyarın kotrolüm var ben sabahtan beri gidip kan değerlerime tekrar baktırmamk için zor duruyorum
pazartesi ve bugün gittim doktora daha çok küçük kese görünmüyor dediCanım Dr gittinmi peki hiç
Dr gittiysen sorun yoktur o zaman Canım 2 günde beta 2 katına çıkması gerekiyormuspazartesi ve bugün gittim doktora daha çok küçük kese görünmüyor dedi
bat 4 gün geçti hcg 477
Evet her ikisi de günde bir tane iğnenin adı celexane 0,4hem iğneyi hem ilacı gunlukmu kullanıyorsun iğnenin adı ne canim
Ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım önlem olarak. Coraspin de kullanmıştım. Bu sefer kendi doktorum izinde olduğu için başka doktora gittim. O henüz birşey vermedi, hatta folik asit kullanıyor musun diye bile sormadı. Sinir oldum biraz.kızlar aranızda vajinal progestan kullanan bir tek ben mi varım acaba?
Can'ım zaten kesenin görünmesi için beklenen adetin ortalama 10 gün geçmesi gerekiyor. Bence haftaya çarşamba gidersen görürsünpazartesi ve bugün gittim doktora daha çok küçük kese görünmüyor dedi
bat 4 gün geçti hcg 477
Amin amin cümlemizinkini inşallah hayırlısı ileamin canım, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim. pozitif düşünüp dua edicez..
Evet ultrasonda duyduk cok sukur:)) 6hafta 5gunluk olduk:)6+4ken duydukEvet doktor hic bir tehlikesi olmadigindan emin. Insallah duyarsin, hadi bakalim yarin büyük gün :)
Gözün aydinYani ultrasondan sesi duydunuz?
Kac haftaliksin sen?
Hadi bakalım gözün aydın :)Evet ultrasonda duyduk cok sukur:)) 6hafta 5gunluk olduk:)6+4ken duyduk
Söyle tabi mutlaka yok canım çok şükür 30 yaşındayım bugüne kadar hiçbir problem yaşamadımSaol cnm içimi ferahlattın. Doktora söylemem gerekiyor mu hep unutuyorum. Bide bebekliğinde bi problem yaşadınız mı