2016 Aralık Anneleri

Günaydın, hayırlı cumalar güzel hamişler:anneadayı: Bugün hayırlı haberlerler alalım hepimiz inş.

Amin canım, amin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bende beta hcg verdim 2. kez şimdi. Bakalım inşallah haftama uygun iyi bir yükselme vardır.

kızlar sizin de bulantınız oluyo mu, kokuya karşı özellikle parfüme bile dayanamıyorum
doktor bulantı için ilaç verdi kullansam mı bilemedim
Daha çok çok başlamadı bende
en azından öğürtecek kadar
kaçıncı haftandaydın cnm sen

Günaydın kontrolümuz var bugün
;Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Acıbadem Erdal beye gidiyordunuz dimi siz ?

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. sonu hayra çıkacak bütün dualarımız kabul olsun inşallah..

bugün kendimi kötü hissediyorum, sanki dayak yemişim gibi.. kahvaltıyı bile zor yaptım,biraz uyucam sanırım.:KK35:

bugün doktora gidecek arkadaşlar hayırlı ve güzel haberlerle dönün inşallah

Günaydın hamişler ..:anneadayı: benim sadece kokuya duyarlılığım arttı kokular rahatsız ediyor onun dışında bir de söylemesi ayıp çişim çok kötü kokuyor önceden böyle değildi :KK22::-)bizde pazartesi ultrasonda görmeyi umut ediyoruz inşallah görürüz bu ıkı gün nasıl geçecek bilmiyorum :rolleyes::rolleyes:

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. sonu hayra çıkacak bütün dualarımız kabul olsun inşallah..

bugün kendimi kötü hissediyorum, sanki dayak yemişim gibi.. kahvaltıyı bile zor yaptım,biraz uyucam sanırım.:KK35:

bugün doktora gidecek arkadaşlar hayırlı ve güzel haberlerle dönün inşallah

Canım günaydın. Şifalar diliyorum sana. Hiç kafana takmamaya çalış, rahatça uyu, dinlen.:emir_bebek:sen dinlendikçe bebiş büyüsün inşallah.

Günaydın hamişler ..:anneadayı: benim sadece kokuya duyarlılığım arttı kokular rahatsız ediyor onun dışında bir de söylemesi ayıp çişim çok kötü kokuyor önceden böyle değildi :KK22::-)bizde pazartesi ultrasonda görmeyi umut ediyoruz inşallah görürüz bu ıkı gün nasıl geçecek bilmiyorum :rolleyes::rolleyes:
Günaydin :) evet cis fena bende de :rolleyes: hormonlardan galiba

sunflower sunflower AzRASILAM AzRASILAM benimde kuru öğürtü ama sürekli değil böyle arada bi ateş basıyo öğürtü geliyo.. Çok halsizim bende hep yatmak istiyorum ama çalışınca mümkün olmuyo maalesef.. Oda kokuları çok midemi bulandırıyo ve bazı parfümler çok kötü geliyor burnuma

Günaydın kızlar bende sürekli uyumak istiyorum uykularım az gelmeye başladı sanki hiç akşam olmak bilmiyor.

X