hıh aynı beni demişsin oda parfümü ve bazı iğrenç kokulu parfümler
1 gun ileri aldim deyiwiyomu diye bakmak icinDegismis iste
bende halsizlik çok daha fazla bulantıdan ziyade 7/24 uyumak istiyorum
ama mümkün değil hem çalışıyorum hem örgünde okuyorum
Kokulara hassasiyet başladı
hahaaaa çok hoşsun1 gun ileri aldim deyiwiyomu diye bakmak icin
Büyükşehir Bel. Elektrik teknisyeniyim 2 yıllık elektrik okuyorum şimdide ikinci öğretimHem calisip nasil okuyorsunhangi bölümde okuyorsun?
SüpermisBüyükşehir Bel. Elektrik teknisyeniyim 2 yıllık elektrik okuyorum şimdide ikinci öğretim
Günaydın kızlar bende sürekli uyumak istiyorum uykularım az gelmeye başladı sanki hiç akşam olmak bilmiyor.
Aynısı bende var :)Benim uyku aliskanliklarim tamamen degisti. Normalde gece yatmaz sabah kalkmaz tiplerdenim. Erken kalkmak bana iskence. Hamilelikten beri gece 10 da uyuyup sabah 6 bucukta dikiliyorumBu nedir ya!
evet bendede oluyor ve hafif hafif mide ekşimeleriBirde Kızlar sizde oldu mu bilmiyorum ağzımda 3 gündür demir tadı var ve şekerli yiyecekler çok rahatsız ediyor beni
Birde Kızlar sizde oldu mu bilmiyorum ağzımda 3 gündür demir tadı var ve şekerli yiyecekler çok rahatsız ediyor beni
Mide yanması ve reflü gibi boğaz yanmasıevet bendede oluyor ve hafif hafif mide ekşimeleri
ne kadar iğrenç bir tad amaBu aslinda hamilelik belirtileri ile ilgili yazilarda yaziyor genelde. Agizda demir tadi.
Iyide bebek kayiplarinin belkide binlerce sebebi var kendimizde boyle bir rahatsizlik yokken hepsinin onlemini almaya kalksak ne oluruz dusunemiyorum.Arkadaşlar benimde çok merak ettiğim bir konu var başka site de bi arkadaş düşük sebebi kan pıhtılaşma sı mutlaka yaptır bu testi dedi tromboli paneli testimiş galiba 750 tl miş cumartesi doktora sorcam siz duydunuz mu böyle bişey ,pıhtılaşma yüzünden kalbi durabiliyormuş Allah göstermesin ,sorcam bakalım doktora. .
Hoşgeldiniz şehir yaş sat bdt kaçıncı çocuğunuz olduğunu yazarsanız listeye elkleyim sizideMerhaba arkadaşlar ben de nasipse 2016 aralık annesi olucam 21 aralık tahmini d.t. hepimize şimdiden hayırlı olsun