2016 Aralık Anneleri

Kızlarrr ya simdiden 1 kilo almısım şaka gibi ama çok şişkinlik var ondan olabilir mi çünkü yemiyorum yahu bulantidan sizdede varmı bu şişkinlik

Merhabalar bende A önce kız kardeşim suzan6638 sonuc U öğrenmesi ile ögrendim gebeliğini son regl 17 mart
Nasip se 3. Cocuk olucak
Yas 31
Yer Ankara
Insallah saglıcakla kucagımıza alırız hayırlı geceler herkEze admen benımde kayıt yaparsın ınsallah

Gurkan hoca yine her muaynede ilk gittiğin ücreti mi alıyor Canım jale hanımı biliyorum oda çok iyi ünlü bir Dr Canım arkadaşlarım onda doğum yaptı ama biraz pahalı
Evet ayni ucreti aldilar ama ayda bir kez vermis oluyoruz, bana da bir arkadasim gecen soyledi ilk gittiginde 600 sonra 450ye dusuyormus diye ama bizden aynisini aldilar. Bir dahaki gidisimde sorucam

senuber bende internetten biraz bakindim, vajinal kullaninca yan etkisi de olmuyormus o yuzden daha iyi gibi dusundum cunku prospektusu okuyunca direkt depresyona girersin Felaket tellali gibi bi prospektus o yuzden boyle daha guvenliymis gibi geldi

Evet ayni ucreti aldilar ama ayda bir kez vermis oluyoruz, bana da bir arkadasim gecen soyledi ilk gittiginde 600 sonra 450ye dusuyormus diye ama bizden aynisini aldilar. Bir dahaki gidisimde sorucam
Çok Canım ya durumun el veriyorsa iyi ama jale hanıma da devam edebilirsin en azından daha uygun

Pragestan vajinal daha etkiliymis hem Canım

Benim sat 27 Şubat 2015 olası doğum 4 aralıktı benim canım kızım 27 kasımda doğdu 1 hafta erken 39. Haftada

Bugün kan testi yaptiracagim tekrardan..
Hatırladım cnm ne güzel bi tesadüf ..
Biz ikimiz bikaç kiloyu takıntı ederek Zayıflamak isteyenlerdendik. .:)
Ben de hiçbir şey değişmedi. .
Ben de kilo alıp alıp verdim ama bu sefer iyi başladım ilk hamileliğimde 59 ile başlamıştım bunda 54 ile başladım. ..

hoşgeldiniz ekliyorum

Cok sukur Elhamdulillah.Rabbime hamdu senalar olsun.Bana Üçüncü kez anne olmayı nasip etti. ogreneli daha yarim saat oldu.cok heyecanlıyım.iyi geceler herkese. ..
Gözünüzaydın bilglerinizi yazarsanız listeye ekleyim

evet biliyorum doktorun kim canım
valla canım bizim şöyle oldu ben bu ay hsg çektirdim başka merkezde,yumurtlama günümde idrar enfeksiyonu oldum 1 kere birlikte olmuştuk tutmamıştır diye sporlar yaptım hiç düşünmedim yani baktım 3 gün gecikti bi test yaptım hemen çift çizgi çıktı şok oldum hemen egepolu aradık eşimle maalesef bütün randevular dolu dedi yinede gidelim dedi eşim ben başhekimle konuşurum dedi gittik konuştu ve cemil diye bir doktor gelmiş hastaneye genç ama alanında ilgili hevesli iyi bir doktor aynı hastanede zamanında gökalp beye gidiyordum pco vardı olmuyordu şimdi cemil bey e gidiyorum şimdilik memnunum bakalım..
kızlar birde başka sitede bir arkadaş pıhtılaşma testi yaptır dedi bana ALLAH korusun dşük yapabiliyomuş siz yaptırdınız mı bu testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…