Doktor zaten ister kan testi gitmeden yaptirmaniza gerek yok bence..Ben bi kere kan verdim sonra da bi daha vermedim..
Yarin doktora gitmeden degerlerime baktirayim bari..
Evet ayni ucreti aldilar ama ayda bir kez vermis oluyoruz, bana da bir arkadasim gecen soyledi ilk gittiginde 600 sonra 450ye dusuyormus diye ama bizden aynisini aldilar. Bir dahaki gidisimde sorucamGurkan hoca yine her muaynede ilk gittiğin ücreti mi alıyor Canım jale hanımı biliyorum oda çok iyi ünlü bir Dr Canım arkadaşlarım onda doğum yaptı ama biraz pahalı
Çok Canım ya durumun el veriyorsa iyi ama jale hanıma da devam edebilirsin en azından daha uygunEvet ayni ucreti aldilar ama ayda bir kez vermis oluyoruz, bana da bir arkadasim gecen soyledi ilk gittiginde 600 sonra 450ye dusuyormus diye ama bizden aynisini aldilar. Bir dahaki gidisimde sorucam
Pragestan vajinal daha etkiliymis hem Canımsenuber bende internetten biraz bakindim, vajinal kullaninca yan etkisi de olmuyormus o yuzden daha iyi gibi dusundum cunku prospektusu okuyunca direkt depresyona girersin Felaket tellali gibi bi prospektus o yuzden boyle daha guvenliymis gibi geldi
Merhabalar evet heyecan sırası bizde
şunu sorum size sezaryan olmasaydı normal doğum olsaydı ayın kaçında olacaktı
siz kaçıncı haftanız da doğum yaptınız : hayırlı olsun Sağlıcakla büyütün bebeişinizi
Ve her zaman bekleriz :)
Orda ki prosedür nasıl ?
hadi İnşallah bakalım
Haberdar et bizide
Ne güzel maaşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almışsınız. İnşaallah bizlere de nasip olur
Amin insallah:)Ne güzel maaşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almışsınız. İnşaallah bizlere de nasip olur
Doktora haftaya gideceğim de o yüzden demiştim. .Doktor zaten ister kan testi gitmeden yaptirmaniza gerek yok bence..
Yarın mi gideceksin canım doktora. Kizlarimizin isteği aynıymis.ikiz karsidan guzel gorunuyor ama ya ikizse dusuncesi bile korkutuyor. Allah saglikli olmasini nasip etsinde her turlusu kabulumuz.Bu arada beni tanıdınız mi zayıflama topiginde beraber dik. O zaman nicki aycine di. Yeniden aynı topikte birlikte olmak varmıs Kısmetimizde. 2 aydır kılo almıştım 56 kilo hamile kaldım. Daha önceki hamileligimde 52 ydim.
Sağlıcakla büyüt inşallah bebeğiniBenim sat 27 Şubat 2015 olası doğum 4 aralıktı benim canım kızım 27 kasımda doğdu 1 hafta erken 39. Haftada
hoşgeldiniz ekliyorumMerhabalar bende A önce kız kardeşimsuzan6638 sonuc U öğrenmesi ile ögrendim gebeliğini son regl 17 mart
Nasip se 3. Cocuk olucak
Yas 31
Yer Ankara
Insallah saglıcakla kucagımıza alırız hayırlı geceler herkEze admen benımde kayıt yaparsın ınsallah
Gözünüzaydın bilglerinizi yazarsanız listeye ekleyimCok sukur Elhamdulillah.Rabbime hamdu senalar olsun.Bana Üçüncü kez anne olmayı nasip etti. ogreneli daha yarim saat oldu.cok heyecanlıyım.iyi geceler herkese. ..
valla canım bizim şöyle oldu ben bu ay hsg çektirdim başka merkezde,yumurtlama günümde idrar enfeksiyonu oldum 1 kere birlikte olmuştuk tutmamıştır diye sporlar yaptım hiç düşünmedim yani baktım 3 gün gecikti bi test yaptım hemen çift çizgi çıktı şok oldum hemen egepolu aradık eşimle maalesef bütün randevular dolu dedi yinede gidelim dedi eşim ben başhekimle konuşurum dedi gittik konuştu ve cemil diye bir doktor gelmiş hastaneye genç ama alanında ilgili hevesli iyi bir doktor aynı hastanede zamanında gökalp beye gidiyordum pco vardı olmuyordu şimdi cemil bey e gidiyorum şimdilik memnunum bakalım..evet biliyorum doktorun kim canım
günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Bu gürkan hoca nerde hangi hastane tanıyor gibiyim...Gurkan hoca yine her muaynede ilk gittiğin ücreti mi alıyor Canım jale hanımı biliyorum oda çok iyi ünlü bir Dr Canım arkadaşlarım onda doğum yaptı ama biraz pahalı
Günaydın canım, herkes için hayırlı haberler aldığımız güzel bir gün olsun.Günaydın arkadaşlar