- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 39
Dün 1214 tü canım bi daha cumartesi gitcem bakalımMaaşallah beta n kaçtı ki en son
Benim sat a göre 5+5 haftalık kan testini geçen hafta salı yapmıştım 900 küsür çıkmıştı. Daha sonra yaptırmadım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBiz 5+1 iz canım dün tam 5 haftalıktı karından 5mm di
1214 beta sonucum
Sizin kaç haftalık? Kan nasıl?
Amin inşallah canım bende cumartesi yi iple çekiyorum bakalımBenim sat a göre 5+5 haftalık kan testini geçen hafta salı yapmıştım 900 küsür çıkmıştı. Daha sonra yaptırmadım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Gurkan hoca yine her muaynede ilk gittiğin ücreti mi alıyor Canım jale hanımı biliyorum oda çok iyi ünlü bir Dr Canım arkadaşlarım onda doğum yaptı ama biraz pahalıevet tatlım Gürkan hocaya devam bakalım.. bir de Jale Gürlüer var dün kanama olunca muayene için ona gönderdi Gürkan Hoca beni o kadına da bayıldım. İnanılmaz pozitif ve güleryüzlü bir kadın
Canım gerçekte o kadar belli değil fotoğrafta baya belli oldu. Son adetim 16 Mart aet doğum 32- 33 günde bat 16 nisan görünüyordu hamilelik programlarına göre.bu ay erken yumurtlama olmuş olabilir belki de.Maaşallah ne silik İ sen benım kini görseydinson regl kaçı dı
Hayırlı olsun . Bende izmir deyim. Hangi hastaneye doktora gidiyorsun. Doktor arayisindayimSelam kızlar bende Yeni hamişim izmirden aralık annesi olcam Rabbim nasip ederse , dün kese 5mm di hala şoktayız eşimle korku sevinç endişe hepsi mevcut
Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Yarın mi gideceksin canım doktora. Kizlarimizin isteği aynıymis.ikiz karsidan guzel gorunuyor ama ya ikizse dusuncesi bile korkutuyor. Allah saglikli olmasini nasip etsinde her turlusu kabulumuz.Bu arada beni tanıdınız mi zayıflama topiginde beraber dik. O zaman nicki aycine di. Yeniden aynı topikte birlikte olmak varmıs Kısmetimizde. 2 aydır kılo almıştım 56 kilo hamile kaldım. Daha önceki hamileligimde 52 ydim.Ben bi kere kan verdim sonra da bi daha vermedim..
Yarin doktora gitmeden degerlerime baktirayim bari..
InwAlllahh canim benim inwAllahresmen hepinize sarılasım geldi, hep birlikte kavuşalım o günlere inşallah sağlıkla
Maasallah hayırlı olsun .
Teşekkür ederim
Dogrusu hic bir zarari yok ama daha onceden duwuyum olunca parmak boyu kadar ittirmek bana pek rahat gelmiyor aslinda tibben bu soylediyim cok sacma cunki bebek cok daha yukarda ama yinede iwte oyuzden agizdan aliyorum kewke sorsaydin canim doktoruna ikiside tapilabilir ama tabiki vajinal daha cabuk etki ediyorben de çok zorlandım kullanırken ama steril eldiven aldım eczaneden öyle kullanıyorum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış yapıyorum anlamış değilim. dün o panikle doktora soramadım bile nasıl yapmam gerekiyo diye..
Bende needeyse gun awiri oluyor birazxik batma hiss ediyorum ardindan oyle bi akintim oluyo bazen seffaf cogu zamanda beyaz kremsi bebiwim caliwmada buyuyor diye kendi kendine konuwuyorumKızlar, bu arada sizin gün içinde şeffaf akıntınız var mı? Yumurta akından biraz daha sıvı geliyor. Eskiden adet dönemleri arasında gelenden daha sık geliyor ama.
Egepol Hastanesi canım biliyor musun?Hayırlı olsun . Bende izmir deyim. Hangi hastaneye doktora gidiyorsun. Doktor arayisindayim
Bekleyiwin kitabini yazmiw biri olarak cift cizginin ne demek oldugunu iyi bilirim yuzunden o gulumseme hic gitmesin saglikla gelsim bebiwin tebrik ederim canimKızlar biraz önce yarın sabah testi yapacağım demişti. Eve gelince dayanamadım eşimin de yap diyince yaptım.silik olarakb2. Cizgi cikti. Fotografta daha canki cikti cizgi.2 cizgi oldugu belli oluyor.sanırım hamileyim çok mutluyum heyecanlıyım . Sürekli siritarak geziyorum.darısıisteyen herkese
Bence degerine yeniden bi baktir canim sanirim daha 4+ desinKızlar fikir bekliyorum M
Yarın saglık ocağına gıderım o Zaman bel Ağrı'm geçerseBence degerine yeniden bi baktir canim sanirim daha 4+ desin
benimde 80 di siİnle yaklasık baya haftaya gidicem bende bugun de baktırdm 40 saat sonra 240 olmus ama bnım hergun 2 ye katlıyor 2 gun arayla değil oyuzden yuksek hayırlısı olsunKızlar ben ne zaman gideyim Dr ya fikir verin p tesi betam 65.64 dü ne gitsem ki sizce
evet biliyorum doktorun kim canımEgepol Hastanesi canım biliyor musun?
bende 4+4cıkıyor en son adet oldugunuz gün nedir acaba?4+4 deyım bugun