2016 Aralık Anneleri

Yarında kan tahlili yaptıracagim. Bu kadar belli olacağını tahmin etmiyorum. 5 yaşında kızım var. Sürekli ikiz kardeşlerim olsun biri kız biri erkek olsun diyordu.şimdi acaba kızımın duası kabul mu oldu diyorum

Almanyada ilk 3 ay hep vajinal bakiyorlarmis Canım zaten öyle duymuştum demekki zararı yok ama halk arasında nedense bir önyargı var Canım benim bildiğim duyuluyor ama ilk evrelerde sadece Dr duyuyor olabilir bakalım cuma bende duyabilecek miyim çok heyecanliyim

Bazen gorunuyor bazen de duyabiliyorsun.olusumuna bagli biz de bugun gittik kalp atimina duyduk hamdolsunn ama doktora tekrar dinlemek istiyorum deyince zararli oldugunu soyledi.yani 10 sn kadar dinleyemedik bile.

Hicc takma canim kese gorulduyse helede ALLAHin izniyle kalp atimini duyarsan kanamanin hic onemi kalmayacak.KEske hic olmasa ama bazen adetten kalma kanlar da bosaliyormus.sen icini ferah tut ve bekle herseyin hayirlisi...
inşallah bununla bitmiş olsun, çok teşekkür ederim canım benim.. hakkımızda hayırlısı..

Maasallah hayırlı olsun :)

Canim gecmis olsun bnde bikac gundur hasta gibiydim bol ihlamur ic agzinida bogazina kadar adacayi ile gargara yap ozellikle adacayinin cok faydasini gorursun
Tesekkur ederim deneyecegim
Selam kızlar bende Yeni hamişim izmirden aralık annesi olcam Rabbim nasip ederse , dün kese 5mm di hala şoktayız eşimle korku sevinç endişe hepsi mevcut
Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Hoşgeldin canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inş.

Benim daha 3+3 bende haftaya gideyim diyorum ama yarin tekrar kan verecegim artis var mi merak ediyorum..bat yarin aslinda

Ben bi kere kan verdim sonra da bi daha vermedim..
Yarin doktora gitmeden degerlerime baktirayim bari..

Seninle kaderimiz ayni mi ne bnm de 4 yasinda kizim var kardesin ne olsun dediklerinde biri kiz biri erkek olsun diyor...
Hatta kizin adi zeynep sevde olsun diyor icine mi doguyor ne...

Bnm esim ikiz ilkinde bekledik olmadi belli mi olur belki simdiki hamileligim ikizdir..

Rabbim gonlumuze gore versin...

Selam kızlar bende Yeni hamişim izmirden aralık annesi olcam Rabbim nasip ederse , dün kese 5mm di hala şoktayız eşimle korku sevinç endişe hepsi mevcut
Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Hayırlı olsun:) biz de bugün gittik kontrole kese 8 mm idi. Muayeneyi vajinal mi yaptı yoksa karından mı

Maaşallah ne silik İ sen benım kini görseydin son regl kaçı dı

Kızlar ben ne zaman gideyim Dr ya fikir verin p tesi betam 65.64 dü ne gitsem ki sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…