- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmir,yaş 30 son bat 8.03.2016 tahimini doğum 13.12.2016 kısmetse inşallahhh
malesef çok yüksek ama erken menopoz olayıyla ona başladığım için bir güven duygusu oluştu. şimdi bırakırsam bir daha adama gitmeye yüzüm olmaz diye mecbur devam :/Çok Canım ya durumun el veriyorsa iyi ama jale hanıma da devam edebilirsin en azından daha uygun
Canım ekledimizmir,yaş 30 son bat 8.03.2016 tahimini doğum 13.12.2016 kısmetse inşallahhh
Bu gürkan hoca nerde hangi hastane tanıyor gibiyim...
nereye ekliyosun canım
İlk sayfada tablomuz var oraya ekliyoruz cnmnereye ekliyosun canım
beni de eklermisin o zaman canım yaş 28 - istanbul- tahmini doğum tarihi 03/12/2016İlk sayfada tablomuz var oraya ekliyoruz cnm
11 haftaya gore az deyilmi? Bilemedim wimdi ilk bawlarda hizla artiyo diye 7 8 haftada 1000 lere geliyor sanirim ama sonra hizla yukseldigi gibide duwuyor tabi o yuzden bilemedim bi nette arawtirmak lazimkizlaer sali gunu 736.9 du bhcg bugun 1000.0 cikti nasil sizce yorumlarmisinz
Ayyy be guzelll ayni gunum sizinle bende dogum gunumde dogurcam diye havalardaydim erken de gelebilirmiw )))))Benim sat 27 Şubat 2015 olası doğum 4 aralıktı benim canım kızım 27 kasımda doğdu 1 hafta erken 39. Haftada
Almanyada ilk 3 ay hep vajinal bakiyorlarmis Canım zaten öyle duymuştum demekki zararı yok ama halk arasında nedense bir önyargı var Canım benim bildiğim duyuluyor ama ilk evrelerde sadece Dr duyuyor olabilir bakalım cuma bende duyabilecek miyim çok heyecanliyim
Bazen gorunuyor bazen de duyabiliyorsun.olusumuna bagli biz de bugun gittik kalp atimina duyduk hamdolsunn ama doktora tekrar dinlemek istiyorum deyince zararli oldugunu soyledi.yani 10 sn kadar dinleyemedik bile.