2016 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar benide aranıza alirmisin iz bende hamileyim sanırım. Sat 18 Mart. Bat 13 nisan ama benim daha öncesinde. Olurdu. 2. Bebeğim 3 yıldan sonra 7 yasinda kızım var.3.yıldır bekliyoruz.eğitim için kizilcahamam gitmiş adet bitince.eşim gelmedi.g3linn ede adet olmadım işte.

Günaydın arkadaşlar.Bende aralık annesi olmaya talibim.SAT 10MART BAT 10 NİSAN.Pazartesi baktırdım hcg 2035 çıktı.Şuan beklemekyetim.

mihaelamarta mihaelamarta ayyy evettt benim doktor prospektus okumayin diyor her weye kafa takarsan senin icin iyi olmaz diyor doktor iwte )))) ay sonuna gelsekte bende miniyimi gorsemmmn kewkee turkiyede yawasaysim bende diyorum bazen

kizlaer sali gunu 736.9 du bhcg bugun 1000.0 cikti nasil sizce yorumlarmisinz
11 haftaya gore az deyilmi? Bilemedim wimdi ilk bawlarda hizla artiyo diye 7 8 haftada 1000 lere geliyor sanirim ama sonra hizla yukseldigi gibide duwuyor tabi o yuzden bilemedim bi nette arawtirmak lazim

Almanyada ilk 3 ay hep vajinal bakiyorlarmis Canım zaten öyle duymuştum demekki zararı yok ama halk arasında nedense bir önyargı var Canım benim bildiğim duyuluyor ama ilk evrelerde sadece Dr duyuyor olabilir bakalım cuma bende duyabilecek miyim çok heyecanliyim

Evet doktor hic bir tehlikesi olmadigindan emin. Insallah duyarsin, hadi bakalim yarin büyük gün :)

Bazen gorunuyor bazen de duyabiliyorsun.olusumuna bagli biz de bugun gittik kalp atimina duyduk hamdolsunn:-) ama doktora tekrar dinlemek istiyorum deyince zararli oldugunu soyledi.yani 10 sn kadar dinleyemedik bile.

Gözün aydin :KK66: Yani ultrasondan sesi duydunuz?
Kac haftaliksin sen?

Günaydın anne adayları. :anneadayı: Nasıl gidiyor mide bulantılarınız başladı mı? İki gündür kokuları almaya başladım ara ara midem de kalkıyor:KK43:o_Oo_O

X