kaçıncı bebişiniz birde son adet tarihinizbeni de eklermisin o zaman canım yaş 28 - istanbul- tahmini doğum tarihi 03/12/2016
ilk bebeğim olcak ALLAH KISMET EDERSE canımCanım ekledim
kaçıncı bebişin
Canım bel ağrın varsa git istersen benimde belim çok kötü. Geçen hafta ağrı artınca gittim bende keseyi gördük karından. bel ağrısının pek bebekle ilgisi yok dedi4+4 deyım bugun
ilk hamileliğim son adet tarihim 1 martkaçıncı bebişiniz birde son adet tarihiniz
Arkadaşlar merhaba, bugün ilk kontrolümüze gittik. Kesemizi gördük çok şükür. Karından muayene etti ve kese boyutu 8 mm çıktı. Sat 4 mart benim. Sizce kese boyutu Nasıl? Doktorum haftası ile uyumlu Dedi.
Benimde 27 subat ama t dogum ayni gorunuyor ultrasona goremi yazdiniz?ilk hamileliğim son adet tarihim 1 mart
beni de eklermisin o zaman canım yaş 28 - istanbul- tahmini doğum tarihi 03/12/2016
bnm sat 29 şubat 5 aralık gözüküyor doğum tarihi ultrasona göre mi hesapladınız ?ilk hamileliğim son adet tarihim 1 mart
Evet ayni ucreti aldilar ama ayda bir kez vermis oluyoruz, bana da bir arkadasim gecen soyledi ilk gittiginde 600 sonra 450ye dusuyormus diye ama bizden aynisini aldilar. Bir dahaki gidisimde sorucam
Can'ım benim yorumun için teşekkürler. Çok sağol. Kalp atışı için haftaya cuma çağırdı :)Canim gözün aydin. Benim de sat 2 mart 9 mm bana da uyumlu dedi. :) Demek ki kese boyutu normal. Ayniyiz seninle. Tekrar ne zaman gideceksin?
11 haftaya gore az deyilmi? Bilemedim wimdi ilk bawlarda hizla artiyo diye 7 8 haftada 1000 lere geliyor sanirim ama sonra hizla yukseldigi gibide duwuyor tabi o yuzden bilemedim bi nette arawtirmak lazim
Canım
Can'ım benim yorumun için teşekkürler. Çok sağol. Kalp atışı için haftaya cuma çağırdı :)
evet dünkü usg de bebeğim 6+1 olması gerekirken 6+4 çıktıbnm sat 29 şubat 5 aralık gözüküyor doğum tarihi ultrasona göre mi hesapladınız ?
Ultrasona göre yazdım canım . usg ye göre bugün 6+5 günlükBenimde 27 subat ama t dogum ayni gorunuyor ultrasona goremi yazdiniz?
Ben progestan kullanmadığım halde kabızımProgestan kullananlara duyuru!
Progestan kabizlik yapiyor arkadaslar, sorun yasamamak icin kayisi yiyinnn
Ben onceki kullandigim zamanlarda cok cekmistim
ne için kullanılıyor canım bu ilaç ?Progestan kullananlara duyuru!
Progestan kabizlik yapiyor arkadaslar, sorun yasamamak icin kayisi yiyinnn
Ben onceki kullandigim zamanlarda cok cekmistim
İnşallah Can'ım inşallah Yaaa :)Benim de ondan sonraki pazartesi, 25 inde. Ayy insallah pitpitlari duyariz