2016 Aralık Anneleri

Gözün aydın
amin amin

Yurt dışındasın sanırım
bnm dr folikasitten başka birşey vermedi

Gözün aydın
amin amin

Yurt dışındasın sanırım
bnm dr folikasitten başka birşey vermedi

Evet Almanya`dayim. Doktoruna yine sor ama D vitamini ve omega 3 de cok önemli. Hatta bizdeki omega 3 bebege gectigi icin dogum sonrasi depresyon oluyormus. Ben bunu yasamamak icin elimden geleni yaparim :) Zaten zarari olmaz faydasi olur.
Aile doktorumda da kanda d vitamini oranima ve sekere baktiracagim. Kandaki yüksek seker bebege zararli.

QueenSweethart canım sen listede yoksun ekleyim mi ?

Ekle :)
Yer: Almanya
Yas: 31
SAT: 02.03.2016
Tahmini dogum: 08.12.2016
Ilk bebek

Yanlis degil canim merak etme. Ben tüp tedavisinde de kullanmistim. Elimi yikayip parmagimla, parmagimin boyu kadar ittiriyordum. Sonra kapsülün kabugu geri geliyor beyaz beyaz, onda da endiselenme.
aynen! oh ya içime su serptin. ben de o kabuğu görünce yapamıyorum diye düşündüm çok sağol :)

ya süper ben de çok aradım internette de d&r lara da baktım ama bulamadım

Ece ajandanın var canım, kitapyurdunda görmüştüm. Bir de renkli renkli hangi yayın evi olduğunu hatırlamadığım kitap şeklinde olanlar var. Aslında bulamazsak, kendimiz de yapabiliriz, ben bulamazsam burada evdeki 2016 ajandamı süsleyip, kullanırım diye düşünüyorum. Nasılsa bizim hamilelik 2017 ye geçmeyecek :) Yıllar sonra, Allah kısmet ederse o ajandayı çocuğuna vermek ne harika birşey olur.

aynen! oh ya içime su serptin. ben de o kabuğu görünce yapamıyorum diye düşündüm çok sağol :)

yok merak etme sorun yok.

vardir aslinda ya

Ben de öyle düsünmüstüm :) Yeterince büyüyünce dogum günü hediyesi falan olarak.

aslında kendi ajandamızı yapsak sanırım daha eğlenceli ve özgün olabilir, haklısın :)

dr dakini aldım ben ama doldurmak için o kadar ufak boşlukları var ki.. sadece birkaç satırla kısıtlıyor seni

Listeye ekledim
Omega 3 üm var dr 3-4 aydan sonra başlayalım dedi

inşallah..

Hicc takma canim kese gorulduyse helede ALLAHin izniyle kalp atimini duyarsan kanamanin hic onemi kalmayacak.KEske hic olmasa ama bazen adetten kalma kanlar da bosaliyormus.sen icini ferah tut ve bekle herseyin hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…