2016 Aralık Anneleri

Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. :KK71:25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.

Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)

Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro :KK57: sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.

Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.

Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?

Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başıma inşallah. Ben de haftaya pazartesi gideceğim doktora. 6+1 olacak inşallah. 5+2 de göstermedi, o zaman gösterir umarım.
Kahveyi benim doktorumda 3 fincana kadar serbest dedi (türk kahvesi) 2 de nescafe/çay içebilirsin dedi. Ama ben kahve içtiğimde çok sık wc ye gidiyorum diye azalttım. Yani günde çok canım çekerse 1 türk kahvesi içiyorum o kadar.

hiç hiç üzülme ve panik yapma kanamalar normalmiş bende de vardı banada iğne ve hap verdi azcık progesteron düşse kanama oluyor takibi bırakma sakın keseyi görmüşsün çok şükür sıkıntı yok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..

Canım çoook şükür. Çok sevindim. Yüreğini ferah tut lütfen. Seni akşam öyle merak ettim ki, rüyamda bile görmüşüm. Çok şükür ki iyi haberlerini verdin. Daim olsun inşallah tüm hamileliğin boyunca bu güzel haberler.

sizi de üzdüm :KK43: o kadar korktum ki annem ve eşim yanımdaydı napacağımı şaşırdım hemen size yazdım beklerken, içim içimi kemirdi.. inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz de bu günleri gülerek hatırlarız..

Canım çok sevindim çok sukur bebeğin iyiymis ne güzel sevin ve artık kendine stres yapma ben Asilamadan beri pragestan kullanıyorum düzenli aynı saatlerde kullan kendine dikkat et ve bol bol su iç

çok teşekkür ederim Ayşecim, seninle öbür konudan beri konuşuyoruz. çok şükür ki Aralık annelerine geldik ordan.. inşallah güzel gider hamileliklerimiz. Progestan ı nasıl kullanıyorsun? bana günde 3 kere vajinal verdi.

Banada doktorum vajinal dedi ama olmazsa agizdan alirsin demiwti korktum ve vajinal alamadim o yuzden agizdan aliyorum

ben de çok zorlandım kullanırken ama steril eldiven aldım eczaneden öyle kullanıyorum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış yapıyorum anlamış değilim. dün o panikle doktora soramadım bile nasıl yapmam gerekiyo diye..

resmen hepinize sarılasım geldi, hep birlikte kavuşalım o günlere inşallah sağlıkla

Cnm bu arada gecikmeli de olsa okudum. Iyi olmaniza sevindim. Bebislerimiz tahhmin ettigimizden daha güçlüler. Sen hic merak etme. Rabbim esirgesin hicbisey olmaz. Icini ferah tut ve olumlu düşün ☺

Almanya'dasin galiba. Multivitamin olarak
Femibion isimli hamileler icin var. Biraz daha uygun. 30 euro civari. Elevit gem pahalı hemde icinde domuz jelatini var

Evet Almanya`dayim. Femibion u da biliyorum ama doktor bunu önerdigi icin bunu aldim. Simdilik bunu kullanacagim.

gözünüz aydın canım :KK28: progestanı ağız yoluyla mı vajinal mi verdi?

Sagol canim sana da gecmis olsun :) Vajinal verdi. Agiz yoluyla da alabilirsin ama vajinal daha etkili dedi. M melekler-engelchen de yazmis zaten. Bir de agiz yoluyla cok yan etkisi oluyor, bulanti gibi.

Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başıma inşallah. Ben de haftaya pazartesi gideceğim doktora. 6+1 olacak inşallah. 5+2 de göstermedi, o zaman gösterir umarım.
Kahveyi benim doktorumda 3 fincana kadar serbest dedi (türk kahvesi) 2 de nescafe/çay içebilirsin dedi. Ama ben kahve içtiğimde çok sık wc ye gidiyorum diye azalttım. Yani günde çok canım çekerse 1 türk kahvesi içiyorum o kadar.

Saol canim, darisi basina insallah :) 6+1 de görünür bence. Ama kalp atisi falan görünmedi tabi bende. Ilk randevu verirken öyle demisti ama heralde kücük daha. Ben normalde 1 filtre kahve iciyordum. Bakalim cok canim isterse 1 tane falan kafeinsiz olanindan icerim :) Zaten bir süre icmeyince pek de canim istememeye basladi.

ben de çok zorlandım kullanırken ama steril eldiven aldım eczaneden öyle kullanıyorum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış yapıyorum anlamış değilim. dün o panikle doktora soramadım bile nasıl yapmam gerekiyo diye..

Yanlis degil canim merak etme. Ben tüp tedavisinde de kullanmistim. Elimi yikayip parmagimla, parmagimin boyu kadar ittiriyordum. Sonra kapsülün kabugu geri geliyor beyaz beyaz, onda da endiselenme.

çok teşekkür ederim Ayşecim, seninle öbür konudan beri konuşuyoruz. çok şükür ki Aralık annelerine geldik ordan.. inşallah güzel gider hamileliklerimiz. Progestan ı nasıl kullanıyorsun? bana günde 3 kere vajinal verdi.[/QUOTE]
Evet canım çok sukur Rabbim uğraşları mızın sonunda bize bebislerimizi verdi inş Saglicakla da alırız kucağımıza ben sabah akşam kullanıyorum Canım gece yatarken birde sabah kalkınca kullanıyorum

AzRASILAM AzRASILAM @suzan6638 ekonomistgonul ekonomistgonul AYSHE9388 AYSHE9388 @Hayats03 senuber senuber @smile25 cyd86 cyd86 @hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
kızlar öyle karışık ki duygularım, hem çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde hem de kendime kızıyorum "tevekkül et Rabbin en doğrusunu bilir" diye. Allah ım hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..

iyi ki varsınız kızlar..

Çok sukur , maasallah :) bugün bir ara benim de kahverengi lekeyle karışık kan geldi ama peceteye silince gordum. Hemen gittim doktora ama benim kese gorunmuyor 4haftalik falan degerlerime gore. Benim geç döllenme olmuş sanırım. İstirahat edip bekleyeceğiz dedim kanda degerin yükselmiş kese de gorunur korkma dedi doktor.

Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. :KK71:25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.

Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)

Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro :KK57: sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.

Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.

Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?

Maasallah canım darısı benim başıma :) ben normalde kahvesiz duramayan biriyim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri icemiyorum.

Kizlar bu arada bir tane hamilelik günlügü aldim. :) Icinde haftasina göre doldurulacak kisimlar var, ilk ultrason, nasil ögrendin, neler hissettigin gibi kisimlar var. Onlari dolduruyorum. Cok eglenceli. Hem de ani olarak kalir. Unutmadan yaziyorum.
Bir tane de bos güzel bir defter aldim ona daha detayli yazicam.
Dün akşam benim de aklımdan geçti canım ne güzel yapmışsın :)

Maasallah canım darısı benim başıma :) ben normalde kahvesiz duramayan biriyim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri icemiyorum.

Insallah amin :) Ben de öyle, ilk günlerde biraz canim istedi ama simdi alistim. Zaten ben biraz gec ögrendim icmisim hep o arada :KK70:
Simdi tchibo nun falan önünden gecerken nefesimi tutuyorum cünkü cok güzel kokuyor :KK70:

X