- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. 25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.
Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)
Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.
Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.
Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başıma inşallah. Ben de haftaya pazartesi gideceğim doktora. 6+1 olacak inşallah. 5+2 de göstermedi, o zaman gösterir umarım.
Kahveyi benim doktorumda 3 fincana kadar serbest dedi (türk kahvesi) 2 de nescafe/çay içebilirsin dedi. Ama ben kahve içtiğimde çok sık wc ye gidiyorum diye azalttım. Yani günde çok canım çekerse 1 türk kahvesi içiyorum o kadar.