- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk.25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.
Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)
Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 eurosok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.
Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.
Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
Ağızdan hep uyku yapar. Ama vajinal hic yan etkisi yok. Sadece alttan alinca bir saat UZANKI faydasi OLSUN.Banada doktorum vajinal dedi ama olmazsa agizdan alirsin demiwti korktum ve vajinal alamadim o yuzden agizdan aliyorum
Gercekten oyle tansiyonum duwuyo baw donmem oluyo ve ardindan cok fazla uyku osteyi oluyo kafani nereye koysam gozum kapaniyooo bugun bitdi bakalim doktorumuz yine yazacakmiAğızdan hep uyku yapar. Ama vajinal hic yan etkisi yok. Sadece alttan alinca bir saat UZANKI faydasi OLSUN.
hiç hiç üzülme ve panik yapma kanamalar normalmiş bende de vardı banada iğne ve hap verdi azcık progesteron düşse kanama oluyor takibi bırakma sakın keseyi görmüşsün çok şükür sıkıntı yok geçmiş olsun
Canım çoook şükür. Çok sevindim. Yüreğini ferah tut lütfen. Seni akşam öyle merak ettim ki, rüyamda bile görmüşüm. Çok şükür ki iyi haberlerini verdin. Daim olsun inşallah tüm hamileliğin boyunca bu güzel haberler.
Canım çok sevindim çok sukur bebeğin iyiymis ne güzel sevin ve artık kendine stres yapma ben Asilamadan beri pragestan kullanıyorum düzenli aynı saatlerde kullan kendine dikkat et ve bol bol su iç
resmen hepinize sarılasım geldi, hep birlikte kavuşalım o günlere inşallah sağlıklaCanim ne demek tabi ki yaninda olucaz pek cogumuz yawadik boyle weyler sani en iyi anlayacak biziz yani..cok dogru demiw arkadawim arkani yasla ve gobuwun cikan gunleri bekle
Banada doktorum vajinal dedi ama olmazsa agizdan alirsin demiwti korktum ve vajinal alamadim o yuzden agizdan aliyorum
resmen hepinize sarılasım geldi, hep birlikte kavuşalım o günlere inşallah sağlıkla
Almanya'dasin galiba. Multivitamin olarak
Femibion isimli hamileler icin var. Biraz daha uygun. 30 euro civari. Elevit gem pahalı hemde icinde domuz jelatini var
gözünüz aydın canımprogestanı ağız yoluyla mı vajinal mi verdi?
Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başıma inşallah. Ben de haftaya pazartesi gideceğim doktora. 6+1 olacak inşallah. 5+2 de göstermedi, o zaman gösterir umarım.
Kahveyi benim doktorumda 3 fincana kadar serbest dedi (türk kahvesi) 2 de nescafe/çay içebilirsin dedi. Ama ben kahve içtiğimde çok sık wc ye gidiyorum diye azalttım. Yani günde çok canım çekerse 1 türk kahvesi içiyorum o kadar.
ben de çok zorlandım kullanırken ama steril eldiven aldım eczaneden öyle kullanıyorum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış yapıyorum anlamış değilim. dün o panikle doktora soramadım bile nasıl yapmam gerekiyo diye..
AzRASILAM @suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 @Hayats03 senuber @smile25 cyd86 @hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
kızlar öyle karışık ki duygularım, hem çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde hem de kendime kızıyorum "tevekkül et Rabbin en doğrusunu bilir" diye. Allah ım hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
iyi ki varsınız kızlar..
Kızlar, bu arada sizin gün içinde şeffaf akıntınız var mı? Yumurta akından biraz daha sıvı geliyor. Eskiden adet dönemleri arasında gelenden daha sık geliyor ama.
Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk.25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.
Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)
Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 eurosok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.
Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.
Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
Benim Şeffaf değil de sarı akıntım oluyor canımKızlar, bu arada sizin gün içinde şeffaf akıntınız var mı? Yumurta akından biraz daha sıvı geliyor. Eskiden adet dönemleri arasında gelenden daha sık geliyor ama.
Dün akşam benim de aklımdan geçti canım ne güzel yapmışsın :)Kizlar bu arada bir tane hamilelik günlügü aldim. :) Icinde haftasina göre doldurulacak kisimlar var, ilk ultrason, nasil ögrendin, neler hissettigin gibi kisimlar var. Onlari dolduruyorum. Cok eglenceli. Hem de ani olarak kalir. Unutmadan yaziyorum.
Bir tane de bos güzel bir defter aldim ona daha detayli yazicam.
Maasallah canım darısı benim başıma :) ben normalde kahvesiz duramayan biriyim ama hamile oldugumu öğrendiğimden beri icemiyorum.
Aynı akıntı bende de mevcutKızlar, bu arada sizin gün içinde şeffaf akıntınız var mı? Yumurta akından biraz daha sıvı geliyor. Eskiden adet dönemleri arasında gelenden daha sık geliyor ama.