Sevindim o zaman :)
Ah şu Hormonlar
Duygusal karmaşıklar çok normal
Aynısını yaşıyorum benm de bir kızım var bugün 11 yaşına giriyor acaba onu ihmal edermiyim düşüncesi başladı bende de
beta değeri 2 günde 2 katı oluyor eğer daha da fazla oluyorsa çoğul gebelik olma ihtimali yüksek
sizin normal yoldan mı yoksa tüp mü ?
Orda ki prosedür nasıl ?
Merhaba almanyadaki doktorların yaklaşımı nasıl oluyor anlatabilirmisiniz belki bize de örnek olur
Bulantıları başlayan oldu mu? Kokuları keskin biçimde alıyorum ama bulantıdan kasıt nedir? Çok hafif bi bulantı oluyo bişeyler yedikçe geçio.. Böyle bir şey mi beklentimiz? Yoksa kendimi şanslılar sınıfına koymalı mıyım
O zaman artık rahatla ve bebeğinin büyümesini izle yavaş yavaş göbüşlerimiz çıkacak :)AzRASILAM suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 Hayats03 senuber smile25 cyd86 hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
kızlar öyle karışık ki duygularım, hem çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde hem de kendime kızıyorum "tevekkül et Rabbin en doğrusunu bilir" diye. Allah ım hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
iyi ki varsınız kızlar..
canım benim inşallah o günleri de görürüzO zaman artık rahatla ve bebeğinin büyümesini izle yavaş yavaş göbüşlerimiz çıkacak :)
Benim daha 3+3 bende haftaya gideyim diyorum ama yarin tekrar kan verecegim artis var mi merak ediyorum..bat yarin aslindaBen 6 haftalik olsun öyle gideceğim
Su an 4+5
6 haftalikken inşallah keseyi görürüm belki kalp atislarini da duyarım
Ben cok severim, normalde günde bir fincan iciyordum hamilelikten önce ama simdi yine de korkuyorum.Ben kahveyi ya hiç icmiyorum yada günde 1 fincan içiyorum
Pek cogumuzun iki duwuk ve uzun bekleyiwten sonra gelen melekleri sanirim bunlarÇok geçmiş olsun arkadaşım. İnanıyorum 2 düşükten sonra 3. Bebişlerimiz çok sağlıklı olacak. Düşüklerin kaçıncı haftadaydı ve sebebi neydi?
Almanya'dasin galiba. Multivitamin olarakKizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk.25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.
Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)
Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 eurosok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.
Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.
Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
hiç hiç üzülme ve panik yapma kanamalar normalmiş bende de vardı banada iğne ve hap verdi azcık progesteron düşse kanama oluyor takibi bırakma sakın keseyi görmüşsün çok şükür sıkıntı yok geçmiş olsunAzRASILAM suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 Hayats03 senuber smile25 cyd86 hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
kızlar öyle karışık ki duygularım, hem çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde hem de kendime kızıyorum "tevekkül et Rabbin en doğrusunu bilir" diye. Allah ım hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
iyi ki varsınız kızlar..
Canım çoook şükür. Çok sevindim. Yüreğini ferah tut lütfen. Seni akşam öyle merak ettim ki, rüyamda bile görmüşüm. Çok şükür ki iyi haberlerini verdin. Daim olsun inşallah tüm hamileliğin boyunca bu güzel haberler.AzRASILAM suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 Hayats03 senuber smile25 cyd86 hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
iyi ki varsınız kızlar..
Canım çok sevindim çok sukur bebeğin iyiymis ne güzel sevin ve artık kendine stres yapma ben Asilamadan beri pragestan kullanıyorum düzenli aynı saatlerde kullan kendine dikkat et ve bol bol su içAzRASILAM suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 Hayats03 senuber smile25 cyd86 hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
iyi ki varsınız kızlar..
Canim ne demek tabi ki yaninda olucaz pek cogumuz yawadik boyle weyler sani en iyi anlayacak biziz yani..cok dogru demiw arkadawim arkani yasla ve gobuwun cikan gunleri bekleAzRASILAM suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 Hayats03 senuber smile25 cyd86 hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
iyi ki varsınız kızlar..
Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk.25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.
Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)
Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 eurosok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.
Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.
Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
Vajinal daha etkiligözünüz aydın canımprogestanı ağız yoluyla mı vajinal mi verdi?