2016 Aralık Anneleri

Kızlar cumaya gideyim diyorum ama betam daha 1000 leri bulur o Zaman ne yapsam ki bilemedim ikinci bebegim bu haftaya salı da annemlere memlekete gidecegim annem umreye gidecekde

normal canım ya 1 yıldır klomen flan tedavısı gordum sonra olmayınca bıraktık 2-3 ay önce eskiden kullanmıstım ama tutmamıstı ya da düşük olmustu bu ay kafamda hep tatil planları vardı hiç düşünmedm gebelik hatta ilişki tarihimiz bile yumurtlamamdan 4 gün önceydi bizde şaşrdık ilk defa boyle hızlı ve duzenlı artıyor 2 güne bir 2 katı değil ertesi gün 2 katı artıyor hayırlısı olsun

Orda ki prosedür nasıl ?

Merhaba almanyadaki doktorların yaklaşımı nasıl oluyor anlatabilirmisiniz belki bize de örnek olur

Burada her isteyene kan testi yapmiyorlar. Yani önceden gidip baktiramiyorsunuz. Eger evdeki testte pozitifse yine bakmiyorlar :) Öyle artmis mi artmamis mi diye iki günde bir kan testi yok. Bana gecen hafta bir hafta sonrasina keseyi görmek icin randevu verdi iste. Kese görüldüyse tamam.

Kan testini bana söyle yapmislardi, reglim 3 hafta gecikmisti ben de endiselenip gittim noluyo diye. O zaman yapmislardi mesela.

Benim hic yoktu bu sabah ilk defa biraz oldu bulantim. Biraz bekledim gecti. Insallah artmaz

AzRASILAM suzan6638 ekonomistgonul AYSHE9388 Hayats03 senuber smile25 cyd86 hepimami kızlar hepinizden Allah razı olsun öncelikle. Ancak dün gerçekten çok zor ve üzücü bir gün geçirdim.. fırsat bulup yazamadım.. kanamam olduğunu görür görmez doktoru aradım, ameliyata giriyormuş beni başka bir doktora yönlendirdi. bir saat kadar bekledik orda ama o bekleme bile bana on gün gibi geldi. Kontrol etti, kesemiz çok şükür geçen haftaya göre gelişmiş ve sağlıklı. Kanamanın nedenine düşük diyemeyiz çünkü öyle bir ibare yok, hamilelerin %30 u hamileliklerinin sonuna kadar bile böyle kanama yaşayabilirler dedi, vajinal progestan verdi.
kızlar öyle karışık ki duygularım, hem çok korkuyorum her tuvalete gittiğimde hem de kendime kızıyorum "tevekkül et Rabbin en doğrusunu bilir" diye. Allah ım hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..

iyi ki varsınız kızlar..

O zaman artık rahatla ve bebeğinin büyümesini izle yavaş yavaş göbüşlerimiz çıkacak :)

Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. 25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.

Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)

Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.

Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.

Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?

Ben 6 haftalik olsun öyle gideceğim
Su an 4+5
6 haftalikken inşallah keseyi görürüm belki kalp atislarini da duyarım
Benim daha 3+3 bende haftaya gideyim diyorum ama yarin tekrar kan verecegim artis var mi merak ediyorum..bat yarin aslinda

Ben normalde o kadar çok kahve ve çay içen bir insandımki şimdi günlük bir fincana düşürünce nasıl başağrıları yaşadığımı anlatamam sizlere

Almanya'dasin galiba. Multivitamin olarak
Femibion isimli hamileler icin var. Biraz daha uygun. 30 euro civari. Elevit gem pahalı hemde icinde domuz jelatini var

hiç hiç üzülme ve panik yapma kanamalar normalmiş bende de vardı banada iğne ve hap verdi azcık progesteron düşse kanama oluyor takibi bırakma sakın keseyi görmüşsün çok şükür sıkıntı yok geçmiş olsun

Canım çoook şükür. Çok sevindim. Yüreğini ferah tut lütfen. Seni akşam öyle merak ettim ki, rüyamda bile görmüşüm. Çok şükür ki iyi haberlerini verdin. Daim olsun inşallah tüm hamileliğin boyunca bu güzel haberler.

Canım çok sevindim çok sukur bebeğin iyiymis ne güzel sevin ve artık kendine stres yapma ben Asilamadan beri pragestan kullanıyorum düzenli aynı saatlerde kullan kendine dikkat et ve bol bol su iç

Canim ne demek tabi ki yaninda olucaz pek cogumuz yawadik boyle weyler sani en iyi anlayacak biziz yani..cok dogru demiw arkadawim arkani yasla ve gobuwun cikan gunleri bekle

gözünüz aydın canım progestanı ağız yoluyla mı vajinal mi verdi?

Banada doktorum vajinal dedi ama olmazsa agizdan alirsin demiwti korktum ve vajinal alamadim o yuzden agizdan aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…