2016 Aralık Anneleri

Kizlar bu arada bir tane hamilelik günlügü aldim. :) Icinde haftasina göre doldurulacak kisimlar var, ilk ultrason, nasil ögrendin, neler hissettigin gibi kisimlar var. Onlari dolduruyorum. Cok eglenceli. Hem de ani olarak kalir. Unutmadan yaziyorum.
Bir tane de bos güzel bir defter aldim ona daha detayli yazicam.

Ayyy evett cok iyi düşünmüşsün ben de alayim :KK49::KK49:
Kızlar benimde 16 nisan bat bugun eczanenin önünden geçerken dayanamadım gebelik testi aldım. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum. 2 gün önce. Çok heyecanlıyım.
Hayırlı sonuç çıkar inş. :KK200:

Kızlar sol bademciğim çok acıyor ve öksürüğün var. Sürekli gittiğim doktoruma gittim, enfeksiyon yeni başlamış, ilerlemeden gelmen iyi olmuş dedi. Ama antibiyotik yazdı bu bebeğe zarar vermez asıl iltihap iletlerse zararı olur dedi. Nasıl hasta oldum evde anlamıyorum inş.zarar vermiş olmam bebeğime :KK42:

Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. :KK71:25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.

Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)

Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro :KK57: sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.

Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.

Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
Cok şükür darısı bize canıö maaşaşşah miniklerimize kahfe binde bir öğrendiğimden beri saglıklı ve dogal beslemeye özen gösteriyorum ınsl

Bebegini goren, kalp atisini duyan herkese hayirli olsun. Bizde yarin ulrasound'a gidecegiz ilk kez! Cok heyecanliyim. Bu hafta basindan beri inanilmaz istahsizlik basladi bende. Kusma olmuyor ama mutfaga girdim mi midem bulaniyor. Kokulara karsida cok hassaslastim. El sabunumuzun kokusuna bile tahamul edemiyorum :)

Kizlar bu arada bir tane hamilelik günlügü aldim. :) Icinde haftasina göre doldurulacak kisimlar var, ilk ultrason, nasil ögrendin, neler hissettigin gibi kisimlar var. Onlari dolduruyorum. Cok eglenceli. Hem de ani olarak kalir. Unutmadan yaziyorum.
Bir tane de bos güzel bir defter aldim ona daha detayli yazicam.
Oğlumun ajandası var dı halen öebmlı konuları yazıyorum
Şimdi eşim yeni bir ajanda getirdi bunu Da ikinci bebegim icin basladım henüz ilk kan vermem ve ilk öğrenme aşamamız yazıyor elhamdulillah

Kizlar doktordan yeni geldik :) Kesecigi gördük cok sükür :)) 9 mm dedi, regl tarihime göre 6+0 im ben, haftasiyla uyumlu dedi. Yani bugün 6+0 olduk. :KK71:25 nisan icin tekrar cagirdi.
Kan ve idrar testi aldi, bagisikligima bakacak.

Bir tane annelik-belgesi cikardi (mutterpass deniyor). Icinde bilgilerimiz olacak :)

Onun disinda uzun süre bilgiler verdi cok ilgilendi.
-Vitamin verdi, folik asit, d vitamini, omega 3 ve baska bir seyler daha iceren. (kutusu 50 euro :KK57: sok oldum ama napalim aldik) sundan https://elevit.de/static/media/images/produkt/produkt-teaser2.jpg
-Agrilarin var mi dedi. Hafif regl sancisi gibi oldugunu söyledim. Kasilmalari rahatlatsin diye magnezyum yazdi.
-Bir de bizim bebe biraz nazli geldigi icin, herhangi bir sikinti olmasin diye progestan yazdi.

Onun disinda etler cok pismis yenecek, yumurtanin beyazi iyice katilasmis olacak. Cig sütten yapilmis peynirler yenmeyecek. Detayli olarak, yemem ve yememem gerekenler, yapmam gerekenlerin hepsinin yazili oldugu bir dosya verdi. Henüz okumadim. Önemli seyler olursa yine yazarim.

Aklima takilan, kahve günde 3 fincana kadar serbest dedi. Ben yine de hic icmiyorum. Siz iciyor musunuz?
Canım sen yurt dışında mısın baya ilgilenmiş doktorun ne güzel aynıyız gibi bende 6+1 im kalp atışları için cuma gidicem sen duydunmu peki kahvveee yı çok severim ama ilk uç ay riskli diye biliyorum icemiyorum o yüzden bende cuma gidicem hayırlısı ile bakalım nasıl olacak

Merhabalar sat 18 Mart. Bat 13 Mart olmasi lazim ama olmadı. Beklemiyorum.aslında ama.hersey kısmet B3n sat sonra kizilcahamam gitmiştim 3 yıldır bebeğim olmuyor.acaba iyi geldimi hamama sauna.bide ordan gelince eşimle birlikte olduk.1 nisan oluyor yani.kafam karışık bana yardımcı olacak varmi.bide acaba mikrop kapmış olabilirmiyim

Oğlumun ajandası var dı halen öebmlı konuları yazıyorum
Şimdi eşim yeni bir ajanda getirdi bunu Da ikinci bebegim icin basladım henüz ilk kan vermem ve ilk öğrenme aşamamız yazıyor elhamdulillah

Benim de simdilik o kadar :)

Canım sen yurt dışında mısın baya ilgilenmiş doktorun ne güzel aynıyız gibi bende 6+1 im kalp atışları için cuma gidicem sen duydunmu peki kahvveee yı çok severim ama ilk uç ay riskli diye biliyorum icemiyorum o yüzden bende cuma gidicem hayırlısı ile bakalım nasıl olacak

Evet 4 senedir Almanya`dayim. Kalp atisi duymadim maalesef, onun icin kücükmüs henüz.

Aslinda merak ediyorum bilenler söyleyebilir mi? Yani duymak derken ses olarak mi? Cünkü doktor görecegiz dedi, kalp hareketini görecekmisiz sanirim. Ama duyuluyor mu sesi de bu haftalarda?

Kahve icin doktor iste 3 fincana kadar serbest dedi de ben de icmiyorum. Bana zaten 3 fincan normal zamanda da cok.

Bu arada sen vajinal muayeneden korkuyordun. Ben doktoruma sordum neredeyse 5 dk bunun hic bir zarari olmadigini baya ikna edici bir sekilde anlatti. Ben ikna oldum.

Kızlar biraz önce yarın sabah testi yapacağım demişti. Eve gelince dayanamadım eşimin de yap diyince yaptım.silik olarakb2. Cizgi cikti. Fotografta daha canki cikti cizgi.2 cizgi oldugu belli oluyor.sanırım hamileyim çok mutluyum heyecanlıyım . Sürekli siritarak geziyorum.darısıisteyen herkese

Eklentiler

• cameringo_20160413_182915.jpg
    cameringo_20160413_182915.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar biraz önce yarın sabah testi yapacağım demişti. Eve gelince dayanamadım eşimin de yap diyince yaptım.silik olarakb2. Cizgi cikti. Fotografta daha canki cikti cizgi.2 cizgi oldugu belli oluyor.sanırım hamileyim çok mutluyum heyecanlıyım . Sürekli siritarak geziyorum.darısıisteyen herkese
Hayırlı olsun

maşallah canım silik falan değil maşallah baya baya belli :nazar::nazar: benimki hayalet gibiydi ilk idrar testim bi kaç gün sonra böyle oldu Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah :KK200::KK200:

Kızlar sol bademciğim çok acıyor ve öksürüğün var. Sürekli gittiğim doktoruma gittim, enfeksiyon yeni başlamış, ilerlemeden gelmen iyi olmuş dedi. Ama antibiyotik yazdı bu bebeğe zarar vermez asıl iltihap iletlerse zararı olur dedi. Nasıl hasta oldum evde anlamıyorum inş.zarar vermiş olmam bebeğime :KK42:

Canim gecmis olsun bnde bikac gundur hasta gibiydim bol ihlamur ic agzinida bogazina kadar adacayi ile gargara yap ozellikle adacayinin cok faydasini gorursun

X