2016 Aralık Anneleri

amin cnm inş. o kadar çok dikkat ediyorum ki bundan önce 2 tane düşüğüm oldu bunu da kaybetmekten çok korkuyorum
aklına kötü birşey getirme bende 2014 eylülde bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum takdir-i ilahi diyelim sende hep pozitif düşün görecek günü varsa Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sen moralini yüksek tut.

Belirtiler için daha erken diyorlar ama bende sizin gibi kokuları baya keskin alıyorum, midem bulanmıyo. Bulanmasında zaten, böyle gidelim

Bende de hiçbir belirti yok sadece ara ara kasiklarimda sancı oluyor çok hafif o kadar ilk hamileligimde de belirti yoktu hiç sanırım bunda da olmayacak

Bulantilar genelde 6. 7. Haftalarda başlıyor ilk gebeligimde her sabah çok sağlam kahvaltı ederken bir sabah uyandım kuru ekmeği bile yiyemedim bir anda başladı

Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş. AYnı zamanda kötü bir olay yaşamışsın ama bak kalp atışını duymuşsun. Sağlıkla büyüsün kuzucuk.

Benim rahatsızlıklarım yavaş yavaş başladı arkadaşlar
Akşam mide yanmasıyla uyudum mide yanmasıyla uyandım
Kabızlık var hafif hafif de bulantılar başladı

Benim bulantılarım çok erken başladı ya umarım doğuma kadar böyle devam etmez beta hcg salgılanır salgılanmaz başlıyor kimyasal gebeliğimde adetime bir hafta kala başlamıştı şimdi de tuttuğunu anladığım günden beri öyle az önce kahvaltı yapıyordum istifra ettim yeterki kuzum sağlıklı sıhhatli gelsin razıyım valla az bekletmedi meleğim bizi

amin cnm inş. o kadar çok dikkat ediyorum ki bundan önce 2 tane düşüğüm oldu bunu da kaybetmekten çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun arkadaşım. İnanıyorum 2 düşükten sonra 3. Bebişlerimiz çok sağlıklı olacak. Düşüklerin kaçıncı haftadaydı ve sebebi neydi?

Gerçekten daha çok erkenmiş, dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…