canım kabızlıktan korkma sakın progesteronun arttıgı yani bebegın daha saglam tutuldugu için gerekli olan progesteron yapıyor kabızlıgı bu arada hastaneye geldim beta hcg baktırcam birdahaBenim rahatsızlıklarım yavaş yavaş başladı arkadaşlar
Akşam mide yanmasıyla uyudum mide yanmasıyla uyandım
Kabızlık var hafif hafif de bulantılar başladı
Kizlaaarr hamdolsun gorduk bebisimizi ve kalp atimini duydukk RABBIM isteyen herkese nasip etsinnn aminnnnn
Canım senin beta ne oldu o günGizemcbc deger cok güzel Maaşallah kanama normal kan rengi riyazet kan gibi olmadıgı surece sıkıntı yok ınsl
Jtaime nıck cok uzun yazamadım :) bende suan regl göre 4+3 bel haftada. Uç gun aldık yani
Canım ne oldu olcturdun mu o gün betayi nasıl çıktıInsallah ya dua edin
Hamilelik belirtileri var yoksa elhamdulillah iştahsızlık halsizlik ağız içi tatsızz ve bıgun regl günümdü cok sukur akıntı m dahi yok
TEŞEKKÜR EDERİM CNM ÇOK SOĞOLUNCanım çok geçmiş olsun, Allah korumuş. AYnı zamanda kötü bir olay yaşamışsın ama bak kalp atışını duymuşsun. Sağlıkla büyüsün kuzucuk.
Merhabalar arkadaslar ben 2015 aralık annesi tabi meleğim 27 kasımda doğdu konunuzu gördüm duygulandim geçen sene bugüler gibi şuan sizin yaşadığınız heyecanı yasiyordum hele birde ilk bebisse emin olun günler çabuk geçiyor ben sezeryan ile doğum yaptım cok güzeldi belden igneymis hepsi boş yere korkuttular cok şükür çok rahatti Allahim hepinize hayirli bebisler nasip etsin:)
hadı hayırlı olsun gözün aydın canım. Darısı bizlerin de başına inşallah.Kizlaaarr hamdolsun gorduk bebisimizi ve kalp atimini duydukk RABBIM isteyen herkese nasip etsinnn aminnnnn
Bulantıları başlayan oldu mu? Kokuları keskin biçimde alıyorum ama bulantıdan kasıt nedir? Çok hafif bi bulantı oluyo bişeyler yedikçe geçio.. Böyle bir şey mi beklentimiz? Yoksa kendimi şanslılar sınıfına koymalı mıyım
Darısı başımızaKizlaaarr hamdolsun gorduk bebisimizi ve kalp atimini duydukk RABBIM isteyen herkese nasip etsinnn aminnnnn
Benim kasıklarımda ara ara sancı ve hala adet olacakmışım gibi karnımda ağrı var ama ilk günlere göre daha az.Bende de hiçbir belirti yok sadece ara ara kasiklarimda sancı oluyor çok hafif o kadar ilk hamileligimde de belirti yoktu hiç sanırım bunda da olmayacak
HoşgeldinizzzzBu arada beni de listeye ekler misiniz? Yaş 30 ikinci çocuk. Bat 10nisan sat 12mart beklenen doğum tarihi 17Aralik yer manisa. Teşekkür ederim
Çok şükür canım, inşaallah daha da olmaz....kızlar cevap veren herkese çok teşekkür ederim dünkü kanamadan sonra başka kanamam olmadı çok şükür bugün birdaha kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun
Kizlaaarr hamdolsun gorduk bebisimizi ve kalp atimini duydukk RABBIM isteyen herkese nasip etsinnn aminnnnn
Sevindim o zaman :)canım kabızlıktan korkma sakın progesteronun arttıgı yani bebegın daha saglam tutuldugu için gerekli olan progesteron yapıyor kabızlıgı bu arada hastaneye geldim beta hcg baktırcam birdaha
Ah şu HormonlarKızlar bu aralar sabahları bir kaygı ile uyanıyorum. Bu ikinci bebeğim olacak. Kızımı ihmal etme, iki çocuğa birden yetişememe kaygısı sarıyor bir andaardından yoğun iştahsızlık. Öğlene doğru geçiyor. Her sabah tekrar başa sarıyor. Hormonlar mı yapıyor bunu? Yoksa planlı ve istediğimiz bir bebek ikinci. Yardımcı olabilecek biri var mı?
kızlar dünkü kanamam için beta hcg verdirdi doktor 40 saate 80 den 240 a yükselmiş değerim :) normalde 48 saate 2 katı artıyor değerler sonra progesteron düştüğü için kanamam olmuş hemen iğne vuruldk hap verdi birde bu değerimin çok hızlı artması ikiz hamilelikten dolayı olabilir mi sizce?
Merhaba canım, hayırlı olsun. O beta değerlerinde genelde vajinal usg ile bakıyorlar görünmesi için. Bazı kişilerde karından da görünebiliyor ama erken olabilir karından usg için.Merhaba hamis arkadaslarim: ) bende 4+4 hamileyim. Degerim üç gün once 1300 idi Rabbim izin verirse bende aralık annesiyim: ) bu Cuma kontrolum var sizce kesemizi gorurmuyuz: )
Nasıl yani benım beta suan 200 leri gecmiştir 4+4 düm suan regl göre gitsem kese görünürmübenim hcg 209 da doktorum bir hafta sonra keseye.bakmaya gittik şükür gördük
Görünür büyük ihtimal canım, yüreğini ferah tut. Büyüsün yeter ki kuzucuk :)Canim üç gun once 1300 du pazar gunu yani. Cumaya bu degerin 6000 olmadı gerek karindan gozukmezmi ki
2000 lerden sonra kese görünüyor diye biliyorum cankmCanim üç gun once 1300 du pazar gunu yani. Cumaya bu degerin 6000 olmadı gerek karindan gozukmezmi ki