Pek iş yapmamaya çalışıyorum ama işte kadınların işi bitmiyor kiEvet aşılamalardada kullanılıyor. Seninde bol bol dinlenmen lazım tatlım
Bende su içmeye özen gosteriyorum sütü sevmedigim için ayran iciyorum bu hafta badem ve ceviz alacağım çarşıya çıkıpBeslenme konusunda dikkat ettikleriniz neler? Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra her gün 1 bardak süt, 2 adet ceviz ve 1 muz yiyorum. Ve 2 litre su
Hos bulduk :)Selammm hoşgeldin hemşerim :) bursaAzRASILAM dediği gibi nüfus patlaması yaşıyor :) hangi Dr gitmeyi dusunuyorsun
Bi Bursalı daha hosgeldin. .
Bursalı forumda baya çok ..[/QUOTE
Hos buldum ☺
5+3 de vajinal ultrason ile gozukmustu benim Canım sıkma canını gözükür haftaya5h+ 2 gündeyim. Doktora gittim kızlar. Benimki pek nazlı göstermedi kesesini halaDoktor telaş edilecek birşey yok, daha ufak sadece haftaya gel dedi.
Maaşallah Can'ım darısı bize oğlumda ben 7+2 de iken duyduk kalp atışını elhamdulillahGunaydin hanimlar.bende 4 yillik evliyim bu ay tedaviye gidecekken RABBIM mucizesini nasip etti..6+4 olduk yalniz benim aklima takildi.satim 26 subatti 29 martta 1029 cikti.30 martta doktor karnimdan kucuk minnak bir kese gordu.yarinda kalp atimina gidecez INSALLAH.acaba erkenmi cunku herkesi okuyorum 7 8 haftalikken cagirmis doktorlari kalp atimina
Gecmis olsun... sanada Allah sifa versin.bana erken menopoz teşhisi konmuştu o yüzden Gürkan Hocaya gidiyorum
Medicabil Oktay Altun a gidicem cuma günü eski hastasıyım inş kabul eder çünkü mayıs sonuna kadar dolu. RandevularıHos bulduk :)
Simdilik adnan sahin i dusunuyorum. Sen karar verdin mi?
Bende daha randevu falan almadim. Adetim gecsin dedimMedicabil Oktay Altun a gidicem cuma günü eski hastasıyım inş kabul eder çünkü mayıs sonuna kadar dolu. Randevuları
Vajinal değil normal karından baktı benim doktor. Belki ondan görünmedi. Sağol canım, içim rahatladı. Bakalım, geç olsun, güç olmasın. Fazla acele etmemem gerek.5+3 de vajinal ultrason ile gozukmustu benim Canım sıkma canını gözükür haftaya
5h+ 2 gündeyim. Doktora gittim kızlar. Benimki pek nazlı göstermedi kesesini halaDoktor telaş edilecek birşey yok, daha ufak sadece haftaya gel dedi.
İnşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bu arada hoşgeldin. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.üzülme canım ben de henüz göremedim keseyi, cuma günü gideceğim tekrar. İnş görünür
Herkese merhaba bende 2016 Mart annesi olacaktım kısmet değilmiş şimdi 2016 Aralık annesi olucam inşallah :)
cuma günü test yaptırdığımda değerim 10 çıktı kimyasal diye düşünürken pazartesi günü aynı saatte testim 83 çıktı hem geç döllenme hem de bu kadar hızlı artması bizi şaşırttı inşallah sağlıcakla hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız :) bu arada sat 12 mart :)
Bu arada benim doktor bana Folidoce verdi folik asit takviyesi olarak. Sizlere ne verdi arkadaşlar?
ekliyorum hayırlı olsunAzRASILAM merhaba listeye beni de ekler misiniz
İstanbul
Sat:5 mart
Doğum t:10 aralık
İlk bebek
Rabbim korktuğuna uğratmasınKizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin