Doktorlar olağan görüyor kahverengi akıntıyı pembe veya kırmızı olursa tehlikeli
bence şu dönemi atlatıncaya kadar mümkün mertebe kendinizi yormayın
Ağrı bende de olan bir durum bu ara sol kasıkta var özellikle
sağ salim kucağınızada alırsınız inşallahpeki teşekkür ederim. Anaokulu öğretmeniyim ama hamilelik haberini alınca ayrıldım. 4 yıldır beklediğimiz bebeğimiz inş.artık bizimle. Özellikle eşim evde olmamı istedi çünkü okul malum çok tempolu ve oturmak neredeyse mümkün değil.
aminnn. inşaallah isteyen,dileyen herkese Rabbim bu heyecanı, güzelliği yaşatsınsağ salim kucağınızada alırsınız inşallah
Serüven başlıyor :)
Aynen cok mutlu olduk ya ama kalp atimini duyunca cok daha mutlu olacaz INSALLAH canim benim gecen yil bos gebelik oldu tedaviyle korkuyoruz o yuzdenAyy canım maşallah ne kadar mutlu olmuşsundur. Allah tamamına erdirsin. Belki senin döllenme erken olmuştur benimkide 8. haftaya gel dedi kalp atışı için
Aynen bende anasifi ogretmeniyim ve 4 yillik bekledigimiz mucizemize sahip oludk hamdolsun devami da gelir sagliklica INSALLAHH.ben okula devam ediyorum ama cunku gecen yil evde kaldim tup bebekten sonra kafayo yedim.okulda vakit geciyor.ama benim stajyerlerim var o yuzden cok yorulmuyorumpeki teşekkür ederim. Anaokulu öğretmeniyim ama hamilelik haberini alınca ayrıldım. 4 yıldır beklediğimiz bebeğimiz inş.artık bizimle. Özellikle eşim evde olmamı istedi çünkü okul malum çok tempolu ve oturmak neredeyse mümkün değil.
Normal değil canım doktoruna durumu bildir muhtemelen ilaç başlayacaktır ve istirahat verecektirBenim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. Öncelikle sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli. Bazen geçiyor, sonra yine oluyor. Ve diyelim ki evde biraz dolanınca ayakta kalınca çok açık kahverengi akıntım oluyor, yatıp dinlenince geçiyor. Bu normal bir durum mu sizce?
Aynen bende anasifi ogretmeniyim ve 4 yillik bekledigimiz mucizemize sahip oludk hamdolsun devami da gelir sagliklica INSALLAHH.ben okula devam ediyorum ama cunku gecen yil evde kaldim tup bebekten sonra kafayo yedim.okulda vakit geciyor.ama benim stajyerlerim var o yuzden cok yorulmuyorum
Selammm hoşgeldin hemşerim :) bursaHosbulduk
Bursa.
bana erken menopoz teşhisi konmuştu o yüzden Gürkan Hocaya gidiyorumTesekkur ederim.
Sen neden prof a gidiyosun.
Normal değil canım doktoruna durumu bildir muhtemelen ilaç başlayacaktır ve istirahat verecektir
Daha çok erken değil mi kilo almak için. .Kızlar selam kilo durumlarınız nasıl benim korkulu rüyam daha almadım çok şükür
Evet ya gercwkten ortak yonumuz varmis INSALLAH saglikli bebislerimiz de ortak yon olur:) benim cocuklarda gelip karnimi opuyorlar ogretmenim bebegini uyut diyorlar.aa ne güzel, ortak yönümüz çokmuş :) stajyerler varsa iyi... Ben de haftada 1 gün falan gideceğim okula öğrencilerimi özlüyorum, onlar da beni soruyormuş hep kıyamam ya
Bi Bursalı daha hosgeldin. .Hosbulduk
Bursa.
Korkma kötü bişey olmaz muhtemelen progeston diye bir ilaç var onu verecektir sanaCuma günü gittiğimde söyleyeceğim canım. Zaten evde istirahat ediyorum hep. İnşallah kötü bir şey olmaz
Nasılsın Canım kanaman vardı biraz geçti mibana erken menopoz teşhisi konmuştu o yüzden Gürkan Hocaya gidiyorum
Ben aşılama olduğum günden beri kullanıyorum pragestanKorkma kötü bişey olmaz muhtemelen progeston diye bir ilaç var onu verecektir sana
Bursa nüfus patlaması yaşayacak aralıktaBi Bursalı daha hosgeldin. .
Bursalı forumda baya çok ..
Evet aşılamalardada kullanılıyor. Seninde bol bol dinlenmen lazım tatlımBen aşılama olduğum günden beri kullanıyorum pragestan
Evet ya gercwkten ortak yonumuz varmis INSALLAH saglikli bebislerimiz de ortak yon olur:) benim cocuklarda gelip karnimi opuyorlar ogretmenim bebegini uyut diyorlar.