2016 Aralık Anneleri

Doktorlar olağan görüyor kahverengi akıntıyı pembe veya kırmızı olursa tehlikeli
bence şu dönemi atlatıncaya kadar mümkün mertebe kendinizi yormayın
Ağrı bende de olan bir durum bu ara sol kasıkta var özellikle

peki teşekkür ederim. Anaokulu öğretmeniyim ama hamilelik haberini alınca ayrıldım. 4 yıldır beklediğimiz bebeğimiz inş.artık bizimle. Özellikle eşim evde olmamı istedi çünkü okul malum çok tempolu ve oturmak neredeyse mümkün değil.

peki teşekkür ederim. Anaokulu öğretmeniyim ama hamilelik haberini alınca ayrıldım. 4 yıldır beklediğimiz bebeğimiz inş.artık bizimle. Özellikle eşim evde olmamı istedi çünkü okul malum çok tempolu ve oturmak neredeyse mümkün değil.
sağ salim kucağınızada alırsınız inşallah
Serüven başlıyor :)

Ayy canım maşallah ne kadar mutlu olmuşsundur. Allah tamamına erdirsin. Belki senin döllenme erken olmuştur benimkide 8. haftaya gel dedi kalp atışı için
Aynen cok mutlu olduk ya ama kalp atimini duyunca cok daha mutlu olacaz INSALLAH canim benim gecen yil bos gebelik oldu tedaviyle korkuyoruz o yuzden

Aynen bende anasifi ogretmeniyim ve 4 yillik bekledigimiz mucizemize sahip oludk hamdolsun devami da gelir sagliklica INSALLAHH.ben okula devam ediyorum ama cunku gecen yil evde kaldim tup bebekten sonra kafayo yedim.okulda vakit geciyor.ama benim stajyerlerim var o yuzden cok yorulmuyorum

Benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. Öncelikle sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli. Bazen geçiyor, sonra yine oluyor. Ve diyelim ki evde biraz dolanınca ayakta kalınca çok açık kahverengi akıntım oluyor, yatıp dinlenince geçiyor. Bu normal bir durum mu sizce?
Normal değil canım doktoruna durumu bildir muhtemelen ilaç başlayacaktır ve istirahat verecektir

Aynen bende anasifi ogretmeniyim ve 4 yillik bekledigimiz mucizemize sahip oludk hamdolsun devami da gelir sagliklica INSALLAHH.ben okula devam ediyorum ama cunku gecen yil evde kaldim tup bebekten sonra kafayo yedim.okulda vakit geciyor.ama benim stajyerlerim var o yuzden cok yorulmuyorum

aa ne güzel, ortak yönümüz çokmuş :) stajyerler varsa iyi... Ben de haftada 1 gün falan gideceğim okula öğrencilerimi özlüyorum, onlar da beni soruyormuş hep kıyamam ya :KK68:

Kızlar selam kilo durumlarınız nasıl benim korkulu rüyam daha almadım çok şükür
Daha çok erken değil mi kilo almak için. .
Gerçi ben yeni öğrendim sizin olmuş biraz..
Hamilelik Öncesi diyet yaptım şimdi 54 kiloyum dikkat etmeye çalışacağım. .
Bizim için en önemlisi süt ve süt ürünleri balık ve ceviz düzenli olarak tuketildiginde inşallah çok fazla kilo almayız

aa ne güzel, ortak yönümüz çokmuş :) stajyerler varsa iyi... Ben de haftada 1 gün falan gideceğim okula öğrencilerimi özlüyorum, onlar da beni soruyormuş hep kıyamam ya :KK68:
Evet ya gercwkten ortak yonumuz varmis INSALLAH saglikli bebislerimiz de ortak yon olur:) benim cocuklarda gelip karnimi opuyorlar ogretmenim bebegini uyut diyorlar.

Beslenme konusunda dikkat ettikleriniz neler? Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra her gün 1 bardak süt, 2 adet ceviz ve 1 muz yiyorum. Ve 2 litre su

X