- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 34
Benımde ikinci olacak Allah ın izni ile ilk oglan sizinkilerAaa senindemi ikinci benimde ikinci :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde ikinci olacak Allah ın izni ile ilk oglan sizinkilerAaa senindemi ikinci benimde ikinci :)
Kizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin[/QUO Allah acil şifalar verain Can'ım
Canım herşey iyi olacak inşallah. Allah yardımcın olsun.Kizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin
Dogru ileri aylarda ola bilirOglum da 3-4 aylar arası olmuştu bunda sımdilik yok
Biz hemen gormek istiyoruz hatta cinsiyeti ni bile şimdiden merak içerisindeyiz ama herşey zamanla geç olsun da herşey yolunda olsun CanımVajinal değil normal karından baktı benim doktor. Belki ondan görünmedi. Sağol canım, içim rahatladı. Bakalım, geç olsun, güç olmasın. Fazla acele etmemem gerek.
Uyusunda büyüsün nenniii
5+2 de benimde gözükmemişti canım5h+ 2 gündeyim. Doktora gittim kızlar. Benimki pek nazlı göstermedi kesesini hala Doktor telaş edilecek birşey yok, daha ufak sadece haftaya gel dedi.
Hayırlı olsun canımAzRASILAM merhaba listeye beni de ekler misiniz
İstanbul
Sat:5 mart
Doğum t:10 aralık
İlk bebek
Allah yardımcın olsun canımKizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin
Geçmiş olsun, inşallah hayırlı haberlerle dönersin.Kizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin
Hayırlı olsun HoşgeldinizAzRASILAM Selamlar! Ben de geldim aranıza kızlar:)
İkamet: İstanbul
Sat:9 mart
Tahmini doğum: 14 Aralık
İlk bebek
Hoşgeldiniz ekliyorumcok geçmiş olsun ya
bu arada benide eklermisiniz
AzRASILAM MERHABA
SAT:12 MART
TAHMİNİ DOĞUM:18 ARALIK
İLK BEBEK
AYDIN İKAMETİM
Hayırlı olsun hoşgeldinAzRASILAM Selamlar! Ben de geldim aranıza kızlar:)
İkamet: İstanbul
Sat:9 mart
Tahmini doğum: 14 Aralık
İlk bebek
Canım inşaallah güzel haber almışsındırKizlar kanamam var doktora geldik simdi bizim icin dua edin
Hayırlı olsun, kesenin içinde bebek göründü mü? Benim de ilk kontrolüm yarın kısmetse.İlk doktor kontrolü bugündü. Kese karından göründü. Haftaya kalp atışı kısmetse
İlk testten üç gün sonra tekrar ettim. 162 çıkmıştı. Sonra tekrar baktırmadım.tekrar ettiniz mi hcg testini?
Çok teşekkür ederim dün ilk doktor kontrolüm vardı minicik keseyi gördü.10 gün sonra çağırdıHayırlı olsun canım
Yok canım, sadece kese göründü. Bu arada sabah çok az bi kahverengi leke oldu. Onu sordum, gebelik sağlıklı gidiyorsa önemsemeyiz, endişelenme dedi. En fazla 12 kiloya izin verdi. Tartı da 63 çıktım, boyum 169.(geçen ay 61 idim) Protein ağırlıklı beslen, 6 öğün. Meyveyi fazla tüketme kilo yapar dedi.Hayırlı olsun, kesenin içinde bebek göründü mü? Benim de ilk kontrolüm yarın kısmetse.