2016 Aralık Anneleri

Ben 56 kiloyum ama boy 1.64 :) dolayısıyla fazla kilo herkese zarar, dikkat etmeliyiz

Merhaba arkadaşlar,
Biz de bugün ilk kontrole gittik. Vajinal ultrasonda keseyi gördük, boyutları normal. Doktor kesenin sezaryen dikişine biraz yakın olduğunu söyledi. Dikişe doğru büyürse sıkıntı olur, gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi. Haftaya tekrar kontrole gideceğiz bakalım. Umarım bir sıkıntı olmaz.

iNŞALLAH BİR SIKINTI OLMAZ

Herşey gönlünce olsun inşallah canım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişi, sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Umarım sorun olmaz, Allah'a dua edelim şu tehlikeli haftaları çabucak atlatmayı nasip etsin bizlere.

ilk defa duyuyorum böyle bişeyi şok oldum

Aynen bende anasınıfı öğretmeniyim,bizimkide çok beklenen bir bebek ama ayrılmadım evde insan düşün düşün kafayı yer. Birde normal davranmaya çalışıyorum, abartırsam daha zor geçer gibi geliyo hamilelik

Bemde bilgilerimi yazayım, unutmuşum
Yaş 28
Şehir adana
Son adet tarihi 7 mart
Beklenen tarih 12 aralık
Ilk bebek

Ben de iki tane bebeğimi kaybettim. Korkunu çok iyi anlıyorum ama bu şekilde bebeklerimiz daha çok strese giriyor.
Biliyorum stres çok zararlı başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum KPSS çalışıyorum ama surekli kanama varmı diye kontrol ediyorum elimde diil

İlk kez böyle bir şey duyuyorum. Umarım sorun olmaz, Allah'a dua edelim şu tehlikeli haftaları çabucak atlatmayı nasip etsin bizlere.

ilk defa duyuyorum böyle bişeyi şok oldum

Ben de duymamıştım daha önce. Doktor rahimde yırtılma olabilir, iç kanamaya sebep olabilir dedi. Diğer tarafa doru büyürse sorun olmazmış. Ama ben olumlu düşünüyorum. Allah'ın izniyle her şey yolunda gidecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…