2016 Aralık Anneleri

bu arada doktorumla konuştum kızlar akıntı gelmeye devam ediyor benim için dua edin lütfen.. doktorum dedi ki "sadece beklemelisin tedirgin olmadan"

nolur dualarınızda bizi eksik etmeyin

Sağol Canım Bursa Candır teşekkürler
Bursa candir evet..
4 yıl bursa da okudum bursa ya gelin oldum..
Nasipse bu yıl tayinimiz çıkacak bursa istedik hayırlısıyla gelir de ben de allah nasip ederse eğer ikinci çocuğumu bursa da dogururum

arkadaşlar normal yoldanmı hamile kaldınız aranızda tüpbebek yaptıran varmı vede şuan evde temizlik yemek bu tarz işleri yapiyormusunuz

arkadaşlar normal yoldanmı hamile kaldınız aranızda tüpbebek yaptıran varmı vede şuan evde temizlik yemek bu tarz işleri yapiyormusunuz
Valla tatlım kendimi zorlamamak şartıyla yavaş yavaş yapıyorum her işimi. İlk hamileliğimdede yapmıştım. Ama her an aklımızda olmalı gebe olduğumuz

Normal yoldan 3. Hamileliğim ama kısmetse ilk bebeğim olacak. Önceki hamileliklerim düşükle sonuçlandığı için hiçbir şekilde ev işi yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…