2016 Aralık Anneleri

arkadaşlar normal yoldanmı hamile kaldınız aranızda tüpbebek yaptıran varmı vede şuan evde temizlik yemek bu tarz işleri yapiyormusunuz
Su an daha yeniyiz bence çok zorlamadan hayata aynı şekilde devam etmeliyiz diye düşünüyorum yoksa nasıl geçer 9 ay
Ama heran aklımda minigim

bende de kilo sorunu var doktorum kilo almayacaksın hatta vereceksin dedi diyetisyene yolladı :/
maalesef aynı dertten müzdaribim çok kötü birşey
bu arada doktorumla konuştum kızlar akıntı gelmeye devam ediyor benim için dua edin lütfen.. doktorum dedi ki "sadece beklemelisin tedirgin olmadan"

nolur dualarınızda bizi eksik etmeyin
mümkün mertebe kendini yorma şu zamanlar zaruri şeyler yap
Sağol Canım Bursa Candır teşekkürler
Güzel şehir :)

Keseyi gordunmu Canım kalp atışlarını neler dedi sana bana fakültede de hiçbirşey demediler haftaya gel tamam haftaya medicabile gidicem Oktay beye ins
Keseyi gördük canım sıkışık olmayışına rağmen gördü ultrasonla iki hafta sonra kalp atışını duyarız inş

Selamlar sanırım bende aralık annesi olacagım ikinci bebeğime hamileyim yarın regl günüm erken ögrendim bugun beta verdim 25.14 cıktı Dr gitmedim daha acilde ki Dr yarın gene kan ver desi hayırlısı sizden nbr

Bat yarın bir hafta önceden öğrendim minigimi Doktora bir sıkıntı yasamazsam iki hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum acaba geç mi olur kızlar su an evimde değilim farklı bir yerdeyim
Aramızda bir gün var kese gördün mi sen canıö bende henüz Dr gitmedim

Bursa candir evet..
4 yıl bursa da okudum bursa ya gelin oldum..
Nasipse bu yıl tayinimiz çıkacak bursa istedik hayırlısıyla gelir de ben de allah nasip ederse eğer ikinci çocuğumu bursa da dogururum
İnş Canım gelirsin meslek ne kuzenimde bursaya atanmak çok istedi ama olmadı Aslen nereliydin

Keseyi gördük canım sıkışık olmayışına rağmen gördü ultrasonla iki hafta sonra kalp atışını duyarız inş
Amin inş Canım iki hafta sonra mı çağırdı seni beni bir hafta sonra çağırdı ama vajinal muayne yapıyor

Camım basın olursa ınsl bende aralık annesi olacagım benı de eklermisin
Kayseri
27
12 mart
17 aralık (netten öğrendiğim )
Cinsiyet henüz yok
İkinci bebegim

Canım bugün doktor her akşam yürüyüş önerdi yarım saat kadar. Temposuz, kendini sarsmadan. Bulantıların yoğun olmayacaktır dedi. Belki uygulamak istersin. Geçmiş olsun.
Iki gündür aksam üzeri dışarı çıkıyorum canım biraz yürüyorum biraz oturuyorum açık hava cok iyi geliyo eve gitmek istemiyorum esim kızıyo artık :)

İnş Canım gelirsin meslek ne kuzenimde bursaya atanmak çok istedi ama olmadı Aslen nereliydin
Inşallah geliriz eşim polis ben öğretmen önce eşimin belli olacak sonra ben de es durumu ile insallah geliriz

Yüzde 90 hamileyim. .
Önce ikinci çizgi biraz silik çıktı ama sonra netleşti. ..
Birazdan kan testine gideceğiz
Allahım bu nasıl bi duygu
Elim ayağım titriyor yerimde duramiyorum

Eklentiler

• 20160410_102337.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
Yüzde 90 hamileyim. .
gözün aydın evet hamilesin Rabbim kucağına almayida nasip etsin inş.

Yüzde 90 hamileyim. .
Canım tebrik ederim Allah Saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Güzel şehir :)[/QUOTE]
Canım beni eklemeyi unutmussun
bursa yaş 23 ilk bebis muhtemel doğum tarihi 06.12.2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…