- 9 Aralık 2011
- 138
- 154
Kese 6.8 mm. Sen göremedin mi keseni?Acaba kesenin büyüklüğü ile ilgili bilgi verdi mi doktorunuz benim geç döllenme ve muhtemel doğum trh. 11.12 de ondan sordum malum stres yapıyor insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese 6.8 mm. Sen göremedin mi keseni?Acaba kesenin büyüklüğü ile ilgili bilgi verdi mi doktorunuz benim geç döllenme ve muhtemel doğum trh. 11.12 de ondan sordum malum stres yapıyor insan
Kese 6.8 mm. Sen göremedin mi keseni?
mrb beni de eklermisin karabük 37 sat 28.02.2016 tahmini 05.12.2016 tsklermihaelamarta smile25 ekledim kızlar hayırlı olsun Rabbim hepimizinki sağsalim tamamlamak nasip etsin
bir Kontrol edin bakalım tabloyu
Bursalı ne çok olduTESEKKÜRLERR
BURSA sat 01.03.2016 yaş 23
tahmini doğum 06.12.2016
ilk bebek hayırlısıyla ...
Hoşgeldiniz eklerim birazdan :)mrb beni de eklermisin karabük 37 sat 28.02.2016 tahmini 05.12.2016 tskler
İlk uc ay dusuk riski icin son ayda erken dogum icin yasak dediAnladım Canım herkeze yasak denmiş genelde peki neden yasak dedi anlatmıştır drun sakıncalı diye bende haftaya iyi bir Dr gideceğim inş
Amin inşallah, teşekkür ederimmihaelamarta smile25 ekledim kızlar hayırlı olsun Rabbim hepimizinki sağsalim tamamlamak nasip etsin
bir Kontrol edin bakalım tabloyu
bende de kilo sorunu var doktorum kilo almayacaksın hatta vereceksin dedi diyetisyene yolladı :/günaydın kızlar nasılsınz bakalım benm de iştahım kapancağına tam tersi açıldı zaten kg sorunum var dr kilo alma dedi ama almadan nasıl bitircem bilmiyorum
Sağol Canım Bursa Candır teşekkürlerBursalı ne çok oldu
Nufüs patlaması yaşıcak demek ki eklerm birazdan cnmm
Hayırlı olsun
Allah yardımcın olsun Canımbu arada doktorumla konuştum kızlar akıntı gelmeye devam ediyor benim için dua edin lütfen.. doktorum dedi ki "sadece beklemelisin tedirgin olmadan"
nolur dualarınızda bizi eksik etmeyin
Sağol Canım her Dr farklı konuşuyor en iyisi tedbirli davranmak tabikiİlk uc ay dusuk riski icin son ayda erken dogum icin yasak dedi
bende takip ediyorum evet baya bursalı var burda bende dahil :)Bursalı ne çok oldu
Nufüs patlaması yaşıcak demek ki eklerm birazdan cnmm
Hayırlı olsun
Bursa candir evet..Sağol Canım Bursa Candır teşekkürler
bende de kilo sorunu var doktorum kilo almayacaksın hatta vereceksin dedi diyetisyene yolladı :/
akıntı gelmesi sakincalimi sorun ne anlamadım benbu arada doktorumla konuştum kızlar akıntı gelmeye devam ediyor benim için dua edin lütfen.. doktorum dedi ki "sadece beklemelisin tedirgin olmadan"
nolur dualarınızda bizi eksik etmeyin
Valla tatlım kendimi zorlamamak şartıyla yavaş yavaş yapıyorum her işimi. İlk hamileliğimdede yapmıştım. Ama her an aklımızda olmalı gebe olduğumuzarkadaşlar normal yoldanmı hamile kaldınız aranızda tüpbebek yaptıran varmı vede şuan evde temizlik yemek bu tarz işleri yapiyormusunuz
Normal yoldan 3. Hamileliğim ama kısmetse ilk bebeğim olacak. Önceki hamileliklerim düşükle sonuçlandığı için hiçbir şekilde ev işi yapmıyorum.arkadaşlar normal yoldanmı hamile kaldınız aranızda tüpbebek yaptıran varmı vede şuan evde temizlik yemek bu tarz işleri yapiyormusunuz
Arkadaşlar ben şimdi çıktım doktordan allahıma şükürler olsun kesemiz göründü 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Rabbim hepimizin yardımcısıdır şüphesiz