2016 Aralık Anneleri

Aynen.. bnm dr da ikiz olduğu için göndersek daha iyi olur dedi.. bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var ikiside sağlıklı bir şekilde duruyorsa 11. haftada yaptıracağım o testi :)

burnu biraz uzun ya da daha tam yuzu gelişmediği için oyle gorunuyor yavruşumun :)

maşallahhh maşalllahh çok sevindim canm ,Rabbim esirgesin,hepimiz iyi haberler alırız inşallah

canm benim çok çok geçmiş olsun ,dikkat et,bol dinlen ,çorba vs tüketmeye çalış,bu günler de geçecek,tek hekim raporu 40 gün evet,heyet almakla iyi etmişsin,doğum sonrasında her bir gün öyle kıymetli ki,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın gülüm

Günaydın annişler. bu da benim minniğim.. 22mm cuma günü olçumu 2 gün geriden geliyor ama epey buyumuşş

Bu hamilelik beni amma duygusal yaptı ağlıcam şimdi ultrason görüntüsüne valla gözlerim doldu tuttum kendimi. :)
Rabbim nasıl mucizeler yaratıyor aklım almıyor. hayırlısıyla kucağına alırsın, alırız inşallah

amin.. Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım benim..

Başka bir arkadaştan alıntı yapmışsın ama ben bana yazdığını anladım :) çok teşekkür ederim. Ben de öyle yapıyorum zaten, çorba elma peynir ekmek... başka bir şey de yiyemiyorum zaten. Allah' ın izniyle hemen toparlayayım inşallah

çok geçmiş olsun.. inşallah kısa zamanda düzelirsin

Ya benim ikili taramayı 7 hazirana verdi koca 1 ay:/ çok geç değil mi ya? Nub teorisini de ksçırcam

Seninle günümüz ayni. Benim ikili test günü de 2 haziran. Gec degil bana da o haftalari söylemislerdi. Ben 2 sini sectim.

Ben ilk kontrolden beri vitamin karisimi kullaniyorum. 5. haftadan beri. Doktor verdi.

Cok sevindim :) Hep böyle devam eder insallah. Ben de bugün 9+2 yim demek ki bizim de o civarlarda boyu falan :)

Kizlar bir de aklima geldi, yatakta dönerken falan agrisi olan var mi. Gecen gece yatakta hizlica dönerken acayip bir sanci girdi karnima 10 saniye falan. Cok korktum Sonra arastirdim 3. ay icinde ani hareketlerde oluyormus böyle. Siz de yasadiniz mi?

Bir de son günlerde cok midem agriyor. Bulanti yok ama agri var. AzRASILAM galiba sende de var, bana sicak bitki cayi iyi geliyor.

beklenen dogum 10 u bizimde.pazartesi kontrolümüz.kızlar ikili tarama için yurt dışına kan göndermenin fiyatını aşağı yukarı bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…