- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Amin canım. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Canım tebrik ederim. Dilerim yavrun hep böyle yüzünü güldürsün :)
Canım çok teşekkürler. Gerçekten sorun teşkil edecek bir durum değilmiş.ne güzel haberlerle gelmişsin bugün :) benim de 3 gün geride halen ama doktorum sorun değil dedi. usg ye göre 9 +1 iö bugün...
Anladım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:)Kendi tercihimizdi. Bir sıkıntı olsa müdahale ettirmeyecektim nasılsa. Doktor o zaman yaptırmayalım demişti.
Aynen.. bnm dr da ikiz olduğu için göndersek daha iyi olur dedi.. bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var ikiside sağlıklı bir şekilde duruyorsa 11. haftada yaptıracağım o testi :)benim hiç lekelenmem olmadı ancak daha önceden iki düşüğüm var ve kendi kromozom analizimde 9. kromozom inversiyonu tespit edildi. doktorum biraz da bu sebeple yurtdışına kan göndermeyi tavsiye ediyor. evet ikiz bebek olunca bizim bir olan stresimiz sizde iki olması normal :)
maşallahhh maşalllahh çok sevindim canm ,Rabbim esirgesin,hepimiz iyi haberler alırız inşallahMerhaba Günaydınlar Güzel Hanımlar,
Ben kontrolden geliyorum. Bugün itibariyle SAT ile ultrason tarihleri uyuştu benim. Önceki randevularım da, pambığım usg de 1 hafta geriden geliyordu. Tarihleri uyuşmayanlar, endişe etmeyin lütfen, kesin tarihler bebiş büyüdükçe daha iyi anlaşılıyor. Evet 9+2 itibariyle benim pambığım 2,36 cm olmuş teyzeleri. Kalp atışı 160 civarındaymış. İnanmazsınız, ayakları belli oluyordu ultrasonda, kalbinin atış hareketi de bariz fark ediliyordu. Artık bildiğiniz bebek görünümünde, sadece biraz koca kafaKordondan aldığı kan akışını da gösterdi doktorum. Mavi ve kırmızı renklerde, çok mucizevi.
Tam kan sayımı, tiroid, kızamıkçık, toksoplazma vb. ilk testlerim için kan verdim. Sonuçları öğleden sonra alacağız. Çok şükür ki, benim pambığım için herşey yolunda görünüyor. Rabbim sizlerinkilerden de güzel haberler almamızı nasip etsin. Bu arada mide bulantısı azalıp da endişe eden güzel arkadaşlarım. Lütfen endişe etmeyin çünkü benim şu haftaya kadar bulantım olmadı, olmaması ya da varken azalması, sonra tekrar başlaması bunlar hep normalmiş.
Bir sonraki randevumu, 11. haftamda yapmak üzere 15 gün sonraya verdi doktorum. İkili test yapılacakmış.
Herkese kocaman sevgiler.
canm benim çok çok geçmiş olsun ,dikkat et,bol dinlen ,çorba vs tüketmeye çalış,bu günler de geçecek,tek hekim raporu 40 gün evet,heyet almakla iyi etmişsin,doğum sonrasında her bir gün öyle kıymetli ki,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın gülümbende bulantı yok denecek kadar az kusma falan yok hiç.. birara 1 hafta kadar lekelenmem oldu onun üzerine dr a gittim bişey yok yerlerşme kanaması dedi 1 haftaya geçti. ama beni ikiz gebelik riklidir falan diye bayağı bir korkuttular.. birde bir sorum olacak ikiz bebklerde 2 li 3 lü tarama yapılmıyormus down sendromuna bakılmak için anneden kan alıp amerikaya yada almanyaya gönderip bebek kromozomlarına bakıp o şekilde anlıyorlarmıs. siz yaptırdınız mı yada yaptıran var mı aranızda?10. haftadan sonra yapılıyormus.
Günaydın annişler. bu da benim minniğim.. 22mm cuma günü olçumu 2 gün geriden geliyor ama epey buyumuşş
Bu hamilelik beni amma duygusal yaptı ağlıcam şimdi ultrason görüntüsüne valla gözlerim doldu tuttum kendimi. :)
Rabbim nasıl mucizeler yaratıyor aklım almıyor. hayırlısıyla kucağına alırsın, alırız inşallah
canm benim çok çok geçmiş olsun ,dikkat et,bol dinlen ,çorba vs tüketmeye çalış,bu günler de geçecek,tek hekim raporu 40 gün evet,heyet almakla iyi etmişsin,doğum sonrasında her bir gün öyle kıymetli ki,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın gülüm
Başka bir arkadaştan alıntı yapmışsın ama ben bana yazdığını anladım :) çok teşekkür ederim. Ben de öyle yapıyorum zaten, çorba elma peynir ekmek... başka bir şey de yiyemiyorum zaten. Allah' ın izniyle hemen toparlayayım inşallah
Ya benim ikili taramayı 7 hazirana verdi koca 1 ay:/ çok geç değil mi ya? Nub teorisini de ksçırcam
Folidoce içiyorum folik asit ve B12
Onu bırakmam gerekir mi decavit i içersem sormayı unuttum o yüzden bugün içmiyorum yine.
Başka bi yerde 3 aydan sonra vitamine başlanmalı diye okumuştum o zamandan beri içmedim iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
Merhaba Günaydınlar Güzel Hanımlar,
Ben kontrolden geliyorum. Bugün itibariyle SAT ile ultrason tarihleri uyuştu benim. Önceki randevularım da, pambığım usg de 1 hafta geriden geliyordu. Tarihleri uyuşmayanlar, endişe etmeyin lütfen, kesin tarihler bebiş büyüdükçe daha iyi anlaşılıyor. Evet 9+2 itibariyle benim pambığım 2,36 cm olmuş teyzeleri. Kalp atışı 160 civarındaymış. İnanmazsınız, ayakları belli oluyordu ultrasonda, kalbinin atış hareketi de bariz fark ediliyordu. Artık bildiğiniz bebek görünümünde, sadece biraz koca kafaKordondan aldığı kan akışını da gösterdi doktorum. Mavi ve kırmızı renklerde, çok mucizevi.
Tam kan sayımı, tiroid, kızamıkçık, toksoplazma vb. ilk testlerim için kan verdim. Sonuçları öğleden sonra alacağız. Çok şükür ki, benim pambığım için herşey yolunda görünüyor. Rabbim sizlerinkilerden de güzel haberler almamızı nasip etsin. Bu arada mide bulantısı azalıp da endişe eden güzel arkadaşlarım. Lütfen endişe etmeyin çünkü benim şu haftaya kadar bulantım olmadı, olmaması ya da varken azalması, sonra tekrar başlaması bunlar hep normalmiş.
Bir sonraki randevumu, 11. haftamda yapmak üzere 15 gün sonraya verdi doktorum. İkili test yapılacakmış.
Herkese kocaman sevgiler.
selam,facede bir grup var,ama burdan kimse var mı bilmiyorum,ekim kasım aralık anneleri diye açılmış bir grup var
beklenen dogum 10 u bizimde.pazartesi kontrolümüz.kızlar ikili tarama için yurt dışına kan göndermenin fiyatını aşağı yukarı bilen var mı?Canım harikasın. Maşallah büyüyor pambıklar. Benim yarın kontrol var. Bakalım hayırlısıyla benzer çıkacak mı değerlerimiz.
Bu arada limona katılıyorum ben. Sabahları limonlu su içiyorum. Bulantı olmuyor. İçmediğim sabah ekşime hafif bulantı oluyor.
kızlar dun bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?