Merhaba Günaydınlar Güzel Hanımlar,
Ben kontrolden geliyorum. Bugün itibariyle SAT ile ultrason tarihleri uyuştu benim. Önceki randevularım da, pambığım usg de 1 hafta geriden geliyordu. Tarihleri uyuşmayanlar, endişe etmeyin lütfen, kesin tarihler bebiş büyüdükçe daha iyi anlaşılıyor. Evet 9+2 itibariyle benim pambığım 2,36 cm olmuş teyzeleri. Kalp atışı 160 civarındaymış. İnanmazsınız, ayakları belli oluyordu ultrasonda, kalbinin atış hareketi de bariz fark ediliyordu. Artık bildiğiniz bebek görünümünde, sadece biraz koca kafa

Kordondan aldığı kan akışını da gösterdi doktorum. Mavi ve kırmızı renklerde, çok mucizevi.
Tam kan sayımı, tiroid, kızamıkçık, toksoplazma vb. ilk testlerim için kan verdim. Sonuçları öğleden sonra alacağız. Çok şükür ki, benim pambığım için herşey yolunda görünüyor. Rabbim sizlerinkilerden de güzel haberler almamızı nasip etsin. Bu arada mide bulantısı azalıp da endişe eden güzel arkadaşlarım. Lütfen endişe etmeyin çünkü benim şu haftaya kadar bulantım olmadı, olmaması ya da varken azalması, sonra tekrar başlaması bunlar hep normalmiş.
Bir sonraki randevumu, 11. haftamda yapmak üzere 15 gün sonraya verdi doktorum. İkili test yapılacakmış.
Herkese kocaman sevgiler.