2016 Aralık Anneleri

Hiç moralini bozma canım. Sonuçta bu eşinle senin kararınız ve Allah'ın taktiri. Annen mi bakacak ki bebeklere bu kadar tepki gösterdi?

Çok üzüldüm canım. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek daha nasip eder sana inşallah. Allahın taktiri sonuçta.

Herşeyde bir hayr var Can'ım Allah cğmlemize hayırlı saglıklı evlatlar nasip Etsın yok sa nefis cok tatlı Allah ım sanada hayırlı Zaman da yenıden saglıklı gecelık Bebek nasip Etsın inşl saglıcakla kal

Rabbim sağlıklı, güzel bebisler nasip edecek sana inşaallah... Hiçbir kelime seni şuan teselli etmeye yetemeyecek muhakkak... Rabbim gonlundekini senin icin hayirli eylesin, çok uzuldum... Sen de Allah'a emanet ol canım. Herşey gönlünce olur inşaallah sevgiler

nurlu bahar sabahında herkese günaydın. ilk bebeği küçük olanlar için bu hamilelik gerçekten zor.benim kızım da küçük daha.Rabbim hepimize kolaylık versin inş.

Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar
2 yıldır böyle anneler gününde benimde bebeğim olucakmı diye hep hüzünlenirdim
Meğer 2016 Mayıs da benimde meleğim karnımda olacakmış Rabbim bu güzel duyguyu yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun Allahım sana, dilerim sorunsuz sonuna kadar ben ve arkadaşlarımın kucağımıza aldığımız günleri de göster bizlere. .aminn

Geçtiğimiz temmuz ayında aynı durumu yaşadım. Benim kanamamda olmamıştı ama kese gelişmiyordu ve hcg değerim sürekli düşüyordu. Allahın takdiri böyleymiş. İsyan etmedim. Allah kızıma ömür versin onun acısını yaşatmasın dedim. Allah tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.S enin için dua edeceğim.

Herkese gunaydin

Hayatim boyunca sokaktan kedi kopek sevdim eve alip besledim. Coguna sarilip optum ve bende bile toksoplazma negatif. En sasirdigim konulardan biri oldu. Sanirim turkiyede toksoplazma virusu cok aktif degil diye dusundum. Baska bir aciklama bulamadim.

geçmiş olsun sanırım 1 çocugun daha var Allah onun ömrünü uzatsın.. kendine iyi bak

dün kalp atışını duyduk çok mutlu oldum yalnız doktora normal doğum konusunu sordum skolyozumdan dolayı normal doğm yapamayacağımı sezeryan olacağını söyledi buna biraz üzüldüm ama eşim üzülmememi söylüyor siz nasıl doğum tercih edeceksiniz kızlar

ya bende öyle düşünüyorum arada miğdem kalkıyor o kadar ağrım sızımda fazla yok susam tanem iyimi acep diyip duruyorum. Yarın kontrolüm var heycanla bekliyorum. arkadaşlar hep dert etme diyor ama illa yeniden yeniden duymak gerekiyor inanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…