• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar. 6+0 da karından bakılan ultrasonda kese, vajinal bakıldığında da kese ve bebek görülmüştü. 10 gün sonra gel demişti. Yarın 7+3 olacağız. Doktorun hesabına göre 10 gün. Ama bildiğiniz korku var içimde. Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın ama. Pazartesi 8+0 olduğumda gitmeyi düşünüyorum. Normalde yağlı bir anne olduğumdan zaten karından ultrason ile gecikmeli görüyorum. Bende 5 gün daha ekledim. 10 gün önce kan tahlilleri de yapılmıştı. TSH 3,30 çıkmıştı ama. Doktor bi sonraki geldiğinde ilaç yazalım demişti. 10 gün bekledim bu TSH ile 15 günü bulsa sıkıntı olur mu diye korkuyorum şimdi de. Hiç sevmem ve hep bunu yaşarım. İkilemlerde kalma.
Bence vakitlice git hic 5 gun falan uzatma eger haftasina uygunsa kalp atiwini mutlaka duyarsin diymazsan bile monitorde gorunecek sen hic merak etme canim ilk hamileliyimden biloyorum..tsh hafife alinaxak bir wey deyil bence tabi

benim tsh 5.02 olmuştu 5 gün içinde yükselmişti . ilaç verdiler 15 gün sonra çağırdılar dozu yeterli mi diye.
şimdi boyun bölgemde tiroid bezlerinin olduğu yerde şişlik hissediyorum ve hatta bazen su içerken bile batma yapıyor. acaba bezler mi şişti diye düşünüyorum. çünkü normal boğazımda bir sorun yok. ayın 9 unda çağırmıştı doktor ama acaba daha mı erken gitsem yoksa 5 gün daha beklesemmi gününde mi gitsem

Evet canım birçok ortak yönünü var.
Bende doğumdan 1 hafta önce 73 tüm.
1 hafta da ne oldu bilmiyorum. 73 le bitirdim diyorum.son kontrolde kızım 3100 gr di 3400 doğdu o 1 haftada 1 kilo da almış olabilirim.
Akşamları şişkinliğim artıyor
Sabah pantolon cok rahatti akşam düğmeyi açınca daha rahat hissettim kendimi
Gazdan oluyor sanırım. Gazdan gibiyim çünkü.

Bugun tahlil sonuclari icin gittim doktora sonuclarim iyi cok sukur bi problem yokmus..
Cok fazla gazim oluyor dedim
Doktorda yesillik yiyor musun dedi..
Yesillik cok fazla yemiyorum ama sonra dusununce erikten olabikecegini dusundum
Erik cok fazla yiyorum ve yedikten sonra afedersin ama agizdan fazla asit cikoyordu..:)))

bende suan herseyi yiyorum tatli tuzlu sirf bulantilar iicinn ne care olucak bulmaya calisiyorum ama gittikce bulantilar fazlalasiyo allah yardim etsin hepimizee
Evet bende 7+ de bawladi bazi gunler feci bazi gunler yedirtiyo azcik ta olsa sut bile icemez olsa o ne ki su bile amin canim bunlarda gececek nasil bi sabah uyandigimizda bu bulanti olduysa bi sabahta kaybolucak

çok güzel:) Almanya ya da gitmeyi isterim :) eşimle biraz gezi tutkunuyuz gezmek bizim için çok başka birşey gerçekten:) Avrupada da schengen vizesi işi sıkıntı oluyor. 2 defa aldık gerçi ama her defasında uğraşmak gerekiyor gitmek için.
Ben de Almanya'yı çok severim. Kızım 2 aylıkken gezmeye gitmiştik en son. 3 kere gittim, yine de gitmek istiyorum.

K
Günaydın herkese
ya ben çalışmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum gece de çok geç yatıyorum kızım de gece üstünü çok açtığı için sık sık uyaniyorum :uykucu::uykucu:
Kızın kaç yaşında canım? Benim kızım 20 aylık, bütün kolsuz tulumla yatıyor. Çok rahat ettik.

Tebrikler canım. Hayırlı olsun inşallah
Canım çok teşekkürler

:110:
Hayırlı olsun canım ben o duyamayanlardanım senle 1 gün var aramızda keseyi gördükten sonra bilerek mi bu haftaya kadar bekletti doktor merak ettim lekelenmem var benim pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa gitmiycem o günde gözükmezse kürtajı konuşacakmışız:110:
Canım evet kesenin boyutuna göre bir hesap yapti ve bugün için gün verdi herşey normal ise o gün mutlaka görmemiz lazım dedi gönlünü ferah tut seni çok iyi anlıyorm çok sıkıntılı bir süreç duyamamak ama geç dollenme olabilir ve bundan dolayı geç görülebilir

Selamlar,
Bugün devlet hastanesine dahiliye ye gittim çünkü endokrine(troid ) muayene olabilmek için dahilie dr.unun sevk etmesi gerekiyor.hamilelerde sevk gerekmiyormus direk gidip muayene oldum (tam 2 saat bekledim)hemen ilac dozunu yükseltti
Bir ay sonra tekrar kan tahlili ve tekrar doz ayarlamasi olacak.
Troid problemi olan arkadaslar icin yazdim.ozellerde endokrin dr.lari çok pahali

İyi aksamlar tatli annisler
Nasilsiniz?
Bikac gundur giremedim sayfalar almis yurumus tabii okuyamadim.
Umarim sizlerde bebislerinizde cok iyidir.
Bizde bugun dr gittik. 6+2 cikti kalp atisi gorundu cok sukur :KK46: ama dinletmedi tahlillerimi verdim.haftaya tahlil sonuclarimi alip kendi dr gidicem artik.

Merhaba güzel anneler,
Hatırlayanlar bilir Pazartesi günü kesemiz gelişmediği için doktorum 4 gün daha bekleyelim yine aynı kalırsa Cuma günü kürtaj demişti. BUgün farklı bir doktora gittim. Kese 15mm ölçüldü, Pazartesi 9mm'di yani büyümüş. Ancak henüz bebek görünmüyor. Doktor geç döllenme olmuş, kürtaj için acele etme 10 gün daha bekleyelim bebek geç görünebilir dedi. Yüzde 50 boş gebelik olma ihtimali de var dedi tabii. Kafam karmakarışık oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin, oluruna bıraktım artık...

Benimde geç döllenme oldugunu soylemisti dr. 15 gün sonra gel demisti gecen hafta.
Dr.lar bazen en kotusunu en basta soyluyor ne yazik ki.bence kese gayet güzel büyümüş.10 gün sonra kalp atisini duyacağıni ümit ediyorum Allahin izniyle.

Kuaförüm ben senin yerinde olsam 9 ay boyatmazdım dedi:KK43:
Dr.um 14.haftaya kadar birsey yapma sonradan cok kokuya cok kimyasala maruz kalmadan boyatabilirsin dedi.
Kadin kuaforler ne yapiyor acaba gebe olduklarinda tüm gün boya kokusunun içinde
Saclarim berbat durumda su an :(

Arkadaşlar sanırım 20 lik diş Ağrısı çekiyorum. Hamilelikte diş Ağrı'sı çeken var mı? Bu dişim gömülü ve geçen sene de ağrı yapmıştı :( bildiğim kadarı ile 4 aydan önce müdahale edilmiyor ben ne yapacağım o Zamana kadar

Back
X