Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rekor bendedir muhtemelen, 102 kilo ile hamile kaldım.Kızımda 116 kilo ile doğuma girmiştim, bunda Allah sonumu hayretsin!
![]()
Hiç dert etme canım. Ben ilk hamileliğimden önce 95 kilodan 70in altına inmiştim. Hamilelikte çok aldım. Kızımdan hemen sonra tekrar bebek istediğim için de zaten tekrar alırım diye hiç kilo vermeye çalışmadım. Allahım izin verirse doğurup emzirme bittikten sonra çatır çatır zayıflar, bi de azıcık estetikle sağı solu toplatırız.o rekor benim. keşke başka yarışacak iyi birşey olsaydı 114 ile hamile kaldım. şimdi 112 oldum. en az 5 kilo daha vermem gerek bebek büyümeğe başlamadan. ilk bebeğim olacak inşallah
Hiç dert etme canım. Ben ilk hamileliğimden önce 95 kilodan 70in altına inmiştim. Hamilelikte çok aldım. Kızımdan hemen sonra tekrar bebek istediğim için de zaten tekrar alırım diye hiç kilo vermeye çalışmadım. Allahım izin verirse doğurup emzirme bittikten sonra çatır çatır zayıflar, bi de azıcık estetikle sağı solu toplatırız.Allah sağlık versin yeter ki.
cyd86 Gordunmu bak Allahtan umut kesilmez inwAllah yine guzel haberlerle geliceksin
Benimde geç döllenme oldugunu soylemisti dr. 15 gün sonra gel demisti gecen hafta.
Dr.lar bazen en kotusunu en basta soyluyor ne yazik ki.bence kese gayet güzel büyümüş.10 gün sonra kalp atisini duyacağıni ümit ediyorum Allahin izniyle.
cyd86 canım beklemeni tavsiye ederim kese düzenli büyüyor ise Allahın izni ile bebekte görünür inşallah gittiğin doktor kürtaj der ise bile başka bir doktora görünmeden yaptırma derim
Tüketiliyorum canm hiç fayda etmiyor ama bugün çok dha iyiyimTuzlu kraker ye sabah uyanır uyanmaz bastırıyormuş mideyi
bende 78 le başladım canm oğlum 2.5 yaşında . Maşallah çok cesaretlisin :) ara vermeden . Gerçi öyle daha iyi oluyor diyorlar. Ama bakalım inşallah öyle olur .. Rabbim sağlıkla versin hepimizin kucağına bebişlerimizi .Kizlarr kilolar almis basini gidiyorbnde 78 kilo ile basladim bakalim sonumuz ne olacak
benimde oglum 14 aylik bnde hemen 2.ciye hamile kaldim cok sukur Rabbime bize hem nasip etti : D size tavsiyem ara koymadan yapin
![]()
Hiç sıkıntım olmadı canım.şeker ve tiroid sorun olacak diye çok korkuyorum. siz böyle sıkıntılar yaşadınız mı? ben de allah sağlık verirse senin gibi 2. bebeği çok aralıklı istemiyorum. özel mesajdan birkaç soru sorabilir miyim?
canik cok buyuk gecmis olsun onceliklr benimde 4 tane gomulu disim vardi sirf gebelik dusundugum.icin.o korkuya ragmen gecen sene 6 ay arayla.4 de aldirdim ne cektim.agrisini.ben.bilirim benim sana.tavsiyem karanfil bas bir sure bana iyi.geliyordu.sicak soguk icme agriya hassas oluyor ve hava aldigi an agri basliyordu birdahaki.kontrolunde doktoruna danis suan mudahele ediceklerini.sanmiyorum ama istersen birde disiciden.randevu al.en azindan temizlemr.yapar agriya bi.nebze olsun.iyi.gelir belkiArkadaşlar sanırım 20 lik diş Ağrısı çekiyorum. Hamilelikte diş Ağrı'sı çeken var mı? Bu dişim gömülü ve geçen sene de ağrı yapmıştıbildiğim kadarı ile 4 aydan önce müdahale edilmiyor ben ne yapacağım o Zamana kadar
bnm dr umda 14. hafta dediDr.um 14.haftaya kadar birsey yapma sonradan cok kokuya cok kimyasala maruz kalmadan boyatabilirsin dedi.
Kadin kuaforler ne yapiyor acaba gebe olduklarinda tüm gün boya kokusunun içinde
Saclarim berbat durumda su an![]()
İlk 3 e girerimo rekor benim. keşke başka yarışacak iyi birşey olsaydı 114 ile hamile kaldım. şimdi 112 oldum. en az 5 kilo daha vermem gerek bebek büyümeğe başlamadan. ilk bebeğim olacak inşallah
Yapıyor diye duymuştumKizlar gunaydin ben dun folik asit icmeyi unuttum.ilk defa gece migdem bulanmadi acaba bu folik.asit de migde bulantisimi.yapiyor
dur bakalım şu schengen vize olayı kalksın belki biz de gideriz:)))Ben de Almanya'yı çok severim. Kızım 2 aylıkken gezmeye gitmiştik en son. 3 kere gittim, yine de gitmek istiyorum.
benim de beyazlar çok artık o tarz kapatıcı spreylerden almak lazım. ne yapalım 9 ay sabredicez. gerçi 9 aydan sonra emzirme döneminde de önermiyorlar süte geçiyor diye.bnm dr umda 14. hafta dedi
yalnız kuaför ben 9 ay boyatmam dedi yerinizde olsam
şu saç spreyi varmış geçici kapatıcılık sağlayan onu önerdi
benimde saçım çok kötü çalışıyorum okuyorum
evet kuaförler napıyorsa artık
İlk 3 e girerim![]()
benim de beyazlar çok artık o tarz kapatıcı spreylerden almak lazım. ne yapalım 9 ay sabredicez. gerçi 9 aydan sonra emzirme döneminde de önermiyorlar süte geçiyor diye.
kilo konusunda bende ilk 5 te varımdır, 80 dim ya sabah tartıldım 82 olmuşum nasıl oldu anlamıyorum. gidişat kötümide bulantılarımda baya azaldı, onun etkisi çok:)
sendemi tiroit hastasısın canımKızlar selam dün kontrolümuz vardı tiroid için yine kan verdik ama delik deşik ettiler damarim çok zor bulundu.
Sizler Nasılsıniz bebisler nasil