Geçmiş olsun cnm herseyde bi hayr vardırKanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Kanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Günaydın arkadaşlar
10 da randevum var ve çok heyecan yaptım ne olur dua edin , güzel haberlerle inşallah
Kanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Hastanede yatıyorum şuanda birazsan usg ile bakılacak Bebek canlıysa taburcu olacağım kalbi durduysa kürtaj
Insallah bebegin seninledir Allah yardimcin olsunHastanede yatıyorum şuanda birazsan usg ile bakılacak Bebek canlıysa taburcu olacağım kalbi durduysa kürtaj
Sağol canım hayırlısı ne ise o olsun diyorum Rabbim bilirInsallah bebegin seninledir Allah yardimcin olsun
Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim bizim için en hayırlısını bilir. güzel haberler alırsın inş. dualarım senin için cnmHastanede yatıyorum şuanda birazsan usg ile bakılacak Bebek canlıysa taburcu olacağım kalbi durduysa kürtaj
Canım Allahın izniyle inşallah bebeğin iyidir. Herşeyin hayırlısı olsun. Güzel haberlerle dön bize inşallah..Sağol canım hayırlısı ne ise o olsun diyorum Rabbim bilir
Hastanede yatıyorum şuanda birazsan usg ile bakılacak Bebek canlıysa taburcu olacağım kalbi durduysa kürtaj
Hakkında en hayırlısıHastanede yatıyorum şuanda birazsan usg ile bakılacak Bebek canlıysa taburcu olacağım kalbi durduysa kürtaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?