- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Geçmiş olsun canımm ay bebişler hasta olmasın yaKıyamam meleğine. İnşallah çok yıpranmaz.
Gece ateşlendi kelebeğim baktım olmayacak calpol verdim rahatladı uyudu. Sabah da ateşlendi evden çıkmadan calpol verdim burun akıntısı da başladıkeyfinde azalma var bol bol burun çekiyoruz şimdilik.
Anne olamama fikri değil de bebeğimin başına bir gelirse fikri beni çok huzursuz ediyor. Ya koruyamazsam diye kendimi yiyorum. Şimdiden üniversiteye kadar olan kısımdaki planlar yapıldıbıkacak kelebeğim benden anne düş yakamdan diyecek bu gidişle
Aman bırak ukala desinler canım. Geçen bize de kadının biri ay bu çocuk hiç gelişmemiş dedi. Ben de sinirlendim öyle deyince. Kadının gelişimden anladığı kilo. Obez bir çocuk olacakmış illa ki. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Saydırdım kadına bozuldu gitti. Cahillik başa bela. Bunu diyen de 2 çocuk annesiymiş. Böyle insanlar yüzünden iyice asosyalleştik.
Canım soğuk Da rahatlatırmış diş sancısını. Eğer Boğaz enfeksiyonu falan yoksa verebilirsin dolaptan. Bebekler diş çıkarırken çok hassas oluyor.
Bende öyleyim canım şimdiden hangi okula gitsin neler yapsın hangi etkinliklere katılsın hepsi kafamdaçok boğmak, bunaltmak da istemiyorum ama yönetmeyi seviyorum sanırım eşimle tartışmalarımız da bu yüzden olur genelde ben dediğim dedik olsun isterim...kuzuya kıyamam ben dişlerim sıkıntısı vardır bir de belki hafif üşütme eklenmiştir..bizimkinin de yanaklar kıpkırmızı bugün diş belirtisiymiş..eğer bizim de devam ederse huysuzluk calpol içireceğim gece buzdolabındaydu soğuk soğuk içmesin dedim ama içim gitti ağlayarak uyanınca dudakları büze büze canım inşallah koruruz önce Allah'a emanetler...herkes diyor ooo düşe kalka büyüyecek ama ben hiç kılına zarar gelsin istemiyorum yavrumun..
Oyy kıyamam ya geçmiş olsun canım aşı diş biraz da soğuk aldıysa hepsi bir araya gelince zorlamıştır kelebeği. Bol bol sıvı içir canım içirebilirsen. Geçen doktora gittik sürekli sıvı alması lazım dedi ben de almıyor suyu sevmiyor dedim o zaman ayran yap dedi meyve suyu ver dediOyy yemişlerdir tatlı kuzucuğu. Meleğini çok yormuşlar annesi haftaya napıcaksınız:) Biz de okulda aynıyız canım nadiren benim kucağıma geliyor ama benim kelebek memnun halindenben yanındaysam, her istediğinde benimle göz kontağı kurabiliyorsa ve kucaklayan kadınsa kızım için sıkıntı yok
Okul çok yakın ama benim kuzucuk arabayı sevmiyor illa slingle ya da kanguruyla gidicez. Bu yüzden uyuyamıyor da okulda
Ben de başta büyük şehir istiyordum en azından zorunlu hizmet bitince gideriz diyordum ama küçük yerde daha rahat kontrol edebilirim diye düşünüyorum. Yine kurs, özel ders sunarım tabiki en fazla 80 km alırgerçi zamanla daha iyi anlarız ona göre karar veririz 4 yıl sonraki yerimize:) çok çok dikkat etmek gerekiyor doğruyu ve yapılması gerekeni öğretirken de sürekli anlatıp hemen hemen her durumu açıklamak lazım.
Kelebeğim bugün hiç iyi değilazıcık olan keyfi de gitti vücut ısısı yüksek, normalde 35.8 falan olan ısı 36.8-37.5 arasında. Ağrısı var sanırım doğru düzgün uyuyamıyor da. Ben yanından gider gitmez annnnniiii diye ağlıyor. Şimdi yine calpol verdim biraz gözü açıldı
Sevsinler onu bir de onay istiyormuşburası iyi ki var valla uzun zaman oldu giremedim ama nasıl özlemişim bebişlerin gelişimlerini okudukça mutlu oluyorum
Canım soğuk Da rahatlatırmış diş sancısını. Eğer Boğaz enfeksiyonu falan yoksa verebilirsin dolaptan. Bebekler diş çıkarırken çok hassas oluyor.
Aynen ben de oğluşumun gözünün içine bakıyorum. Küçük bir rahatsızlık bile olsa nasıl üzülüyorum
Yok hala patlayamadı minik dişleri kelebeğimin. Yavrum helak oldu kaç aydırDaha kelebek patlatmadı mı ilk dişi annesi :) aynen canım hepsinde olmasın huzursuzluk yoksa kafayı yeriz
Aslında ben normalde sakinim eşim oruçken çok gergin oluyor oğluş ağlayınca kızıyor oğluşa ben o yüzden geriliyorum canım. Bunu Da dile getiriyorum o Da elimde değil diyor. Babası evde yokken çok iyiyiz oğluşla
Haklısın canım merak etsin karıştırsın ses etmem zaten hiçbir şey kızımdan daha değerli değilMeraklı olmalı zaten annesi her şeyi merak ederek öğrenecek keşfedecek ben yaramaz çocukları çok seviyorumkelebek coşmuş annesi senin anne olduğunun farkında çok akıllı maşallah kelebek :)
Oğluş beğendi soğanı çok şükürhamileyken çiğ soğan çok yedim canım isterdi soğan salatası yapar yerdim canım
Yaa evet gülünce falan öyle tatlı oluyor ki ısırasım geliyor her bir yerini
Kelebeğimin saçları iyice sarardı canım. Babasının saçları öyleymiş ama hala bir avuçlar:) az uzasa toka almak istiyorum. Şeker gibi tokalar, alıp takasım geliyor ama takacak saç yok kelebeğimdeKıvırcık olursa iyice tatlılaşır kelebekallahım tam yemelik bu sıpalar
Ben de öyle istiyorum ama oğluş şimdi dışarıda çok sakin görenler ne kadar akıllı diye seviyor bir de evde görün diyorum ben de
Aynen canım ben de bir garip oldum 2,5 aylık bebek görünce. Oğluşu düşündüm sanki biz hiç yaşamadık o günleri :)
Amin canım aminnn eşim ikiz olsa ne tatlı olurdu diyor aman dur ben bir taneye zor bakıyorum diyorum
Biz de yeni başladık çorbalara dudak kilitliyor, kaşığa vuruyor, ağzındakini püskürtüyor. Şu 6.ay aşılarından sonra başladı acaba o mu etki etti anlamadımBence de bunlar yemek seçecek gibimeyveye hiç hayır demiyor sebzeye dudak kilitliyor oğluş
Haklısın canım kardeş çok önemli. Arkadaşlar diyor ilkini kendin için yapıyorsun ikincisini ilk çocuğun için yapıyorsun. Aynı düşüncedeyiz canım erken evlensem 4e kadar yolu olurdu kalabalık aile fikri çok güzel geliyor kulağa ama o tren kaçtı ne yazıkki.Bana da diyorlar bekleme şakın arayı soğutmadan 2.yi yap, bende "hiiiiiiii Allah isteyene versin.." diyorum..ama kardeş çok çok önemli eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa düşünülebilir 2. çocuk...erken evlensem kesinlikle çok çocuk isterdim :) inşallah canım akıllı uslu okula hazır çocuklar gelir de...gerçi bu zamana kadar hep zor çocuklar verildi bana, bunlarla ancak sen baş edebilirsin diye bende biraz hiperaktifimbende kaldırıyorum hurçlara canım bakalım kime kısmet olacak..eskileri şöyle verme alışkanlığı edindim.."üst üste 2 yıl giymiyorsam bir kıyafeti" veriyorum...
Evet canım aslında tam tersi olması gerekirken çekilen biz oluyoruz. Çok haklısın iyi de yapıyorsun canımKendini bilmezler yüzünden biz hep yalnızlığı tercih ediyoruz. Kim ne derse desin şu an önemli olan çocuklarımız. Ramazanda iftara misafir diyor eşim kabul etmiyorum o Da bana kızıyor bu kez. Kimse için oğlumu ihmal edemem.
Şükür şimdilik sorunsuz geçti zaten 2 gündür abim yanımdaydı haftaya da anneannemiz geliyorAllah yardımcın olsun canımben ücretsiz izne ayrıldım 23 mayıs 1 temmuz arası. O zaman belli değildi seminerlerin durumu riske atamadım. Şimdi de eşim boşver rahatına bak diyor.
Çalışma ortamı çok önemli Huzur olmayan bir ortama gitmek insanı ekstradan geriyor. İnşallah sorunsuz atlatırsın.
Kelebeğim Bugün popişini kaldırdı canımBizim oğluş da hiç emekleme belirtisi Yok maşallah kelebek hızlı gidiyor allahım esirgesin onuaynen canım halı şart bu dönemde. Hemen hasta olurlar Allah korusun.
Hahhaa bayıldım oğluş ehlikeyif desene canımBen deniyorum uzağına bir oyuncak koyup bekliyorum elini uzatıp gel gel yapıyor oğluş oyuncağa sonra başlıyor ağlamaya
6.ay aşısı bizim düzenimizi zorladı baya canım. Aşı ilk kez ateş yaptı ve burun akıntısı falan olduMaşallah kelebeğe başlamış konuşmaya artık :)
Nasıl geçti aşı dönemi canım? Biz yaptırmadık bu ay aşımızı. Oğluş ben yumurta yediğimde etkileniyor yüzünde döküntü oluşuyor. Yumurta alerjisi olan bebeklere her aşı yapılmıyormuş. Alerji testi istedi hemşire. Ama o Da uzun sürebilirmiş. Biz de bir haftaya taşınmayı planlıyoruz istanbuldan. Yetişmez diye yaptırmadım test.
aynen canım sen bahsettikçe oğluşu ısırasım geliyor :)) teşekkür ederizAdı ne güzelmiş kelebeğin Allah esirgesin onuburadaki bütün bebekleri merak ediyorum ben de. Hepsini sevesim geliyor gerçi uzaktan seviyorum
Oyy cilveden nazdan geçilmiyor zaten canım:) o kıskanma hali gözlerinden çok rahat görülebiliyor zaten kelebeğim bakışlarıyla anlatıyor artık kendiniTripli olacak bayağı canım
Ay inanmıyorum onun poposuna poposuna vuracaksın bir güzel seveceksin sen nerden biliyorsun daha kıskanmayı
Geçen ben de bir bebek kucakladım oğluş bakıyor tabi ben de anlattım kardeş bak ne tatlı falan diye hemen oradan biri kıskandı kıskandı diyor. Küçücük bebeğin aklına böyle şeyler düşürmeyin dedim gayet sakin bakıyor dedim
Ben kelebeğimin peşinde dolanırmışım gibi geliyor bana canımKelebek yakında başaracak annesi emeklemeyiya ne tatlı olacak o zaman sürekli peşinde dolanır artık :)
Hala evler soğuk İstanbul'da canım. Yazlığa geçemedik ama denemek için giydirdim sevdim fotoğraf çektim çok tatlı oluyorlar yazlıkla bebişler
Ya ne güzel canımbiz de geçen hafta çok yoğunduk yazamadım sürekli dışarıdaydık hatta bir arkadaşın yanına gittik yatılı. Ama arkadaşın oğlu hastaymış hiç demedi. Oğluş da orada kaptı hastalığı şimdi grip yavrum
Baktım varmış canım
Haklısın canım kardeş çok önemli. Arkadaşlar diyor ilkini kendin için yapıyorsun ikincisini ilk çocuğun için yapıyorsun. Aynı düşüncedeyiz canım erken evlensem 4e kadar yolu olurdu kalabalık aile fikri çok güzel geliyor kulağa ama o tren kaçtı ne yazıkki.
Belki bebeğin olduğu için bu sene rahat etmeni sağlar idare
Hayırlısı canım inşallah bir daha kullanmak nasil olur
Yine moda oluyor hepsi. O yüzden veremiyorum ben cinnet anıma kadar