2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canımm ay bebişler hasta olmasın ya oğluş da grip oldu çok üzgünüm

Ağzına sağlık canım...aynen öyle gelişimden kasıtları fos kilo...gelişim sadece fiziksel midir? Cahillik işte haklısın...bende öyleyim inan asosyalleştim gerçekten insanların saçma sapan çok bilmiş tavırlarından..ne önemi var kaç çocuk annesi olmanın önemli olan bilinçli anne olabilmek..

Canım soğuk Da rahatlatırmış diş sancısını. Eğer Boğaz enfeksiyonu falan yoksa verebilirsin dolaptan. Bebekler diş çıkarırken çok hassas oluyor.
Aynen ben de oğluşumun gözünün içine bakıyorum. Küçük bir rahatsızlık bile olsa nasıl üzülüyorum

Oyy kıyamam ya geçmiş olsun canım aşı diş biraz da soğuk aldıysa hepsi bir araya gelince zorlamıştır kelebeği. Bol bol sıvı içir canım içirebilirsen. Geçen doktora gittik sürekli sıvı alması lazım dedi ben de almıyor suyu sevmiyor dedim o zaman ayran yap dedi meyve suyu ver dedi

Sevsinler onu bir de onay istiyormuş burası iyi ki var valla uzun zaman oldu giremedim ama nasıl özlemişim bebişlerin gelişimlerini okudukça mutlu oluyorum

Kesinlikle canım bende burada deşarj oluyorum :) keşke hep birarada olabilsek çay kahve sohbet bebişlerimizi büyütsek :)

Cesaret edemedim canım soğuk vermeye midesini üşütür belki diye soğuk dolaptan çıkardığım havucu falan veriyorum genelde..

Yok hala patlayamadı minik dişleri kelebeğimin. Yavrum helak oldu kaç aydır
Aa anladım canım. Annem der ki babanın bir gözü görür diğeri görmez kaldı ki bizim bile bazen sabrımız kalmıyor. Açlık vücuttaki şeker dengesini çok oynattığı için asabiyete neden olabiliyor. Az kaldı canım Ramazanın çıkmasına

Haklısın canım merak etsin karıştırsın ses etmem zaten hiçbir şey kızımdan daha değerli değil ben de severim fırlama çocukları
Hamileyken yenenler bebeklerin damak tadında etkili baya desene canım:)
Oyyy yerler oğluşun gülen suratını:) ayyy bugünlerin kıymetini bilmek lazım doya doya geçirebiliriz inşallah

Kelebeğimin saçları iyice sarardı canım. Babasının saçları öyleymiş ama hala bir avuçlar:) az uzasa toka almak istiyorum. Şeker gibi tokalar, alıp takasım geliyor ama takacak saç yok kelebeğimde
Maşallah oğluşa bol bol dışarı çıkar annesi kuzunu
Ben de aynıyım canım bir tanesi beni bu hale getirdi aynından iki tane olsaydı napardım bilmiyorum. Allah dağına göre kar veriyor

Bence de bunlar yemek seçecek gibi meyveye hiç hayır demiyor sebzeye dudak kilitliyor oğluş
Biz de yeni başladık çorbalara dudak kilitliyor, kaşığa vuruyor, ağzındakini püskürtüyor. Şu 6.ay aşılarından sonra başladı acaba o mu etki etti anlamadım
Seçerlerse işimiz iş. Bakalım ilerleyen zamanda belli olur canım

Haklısın canım kardeş çok önemli. Arkadaşlar diyor ilkini kendin için yapıyorsun ikincisini ilk çocuğun için yapıyorsun. Aynı düşüncedeyiz canım erken evlensem 4e kadar yolu olurdu kalabalık aile fikri çok güzel geliyor kulağa ama o tren kaçtı ne yazıkki.
Belki bebeğin olduğu için bu sene rahat etmeni sağlar idare
Hayırlısı canım inşallah bir daha kullanmak nasil olur
Yine moda oluyor hepsi. O yüzden veremiyorum ben cinnet anıma kadar

Evet canım aslında tam tersi olması gerekirken çekilen biz oluyoruz. Çok haklısın iyi de yapıyorsun canım

Şükür şimdilik sorunsuz geçti zaten 2 gündür abim yanımdaydı haftaya da anneannemiz geliyor boşver en iyisini yapmışsın canım ücretsize ayrılarak senin işin daha da zor

Bizim oğluş da hiç emekleme belirtisi Yok maşallah kelebek hızlı gidiyor allahım esirgesin onu aynen canım halı şart bu dönemde. Hemen hasta olurlar Allah korusun.
Kelebeğim Bugün popişini kaldırdı canım emekleme pozisyonuna geldi ileri geri ittirdi kendini ve düştü bir anda oluyor canım oğluşu keyifliyken yere bırak fırsatını bulduğu anda yapacaktır bizim bıdıkların gelişimi birbirini takip ediyor

6.ay aşısı bizim düzenimizi zorladı baya canım. Aşı ilk kez ateş yaptı ve burun akıntısı falan oldu 2 gün zor geçti. Dün bir arkadaş yaptırdı onun kızıcuk tık dememiş. Sanırım kelebeğimin bağışıklığının düşük olduğu döneme denk geldi aşı.
Aaa üzüldüm canım çpl geçmiş olsun kıyamam ya inşallah ciddi bir alerji yoktur oğluşta. ne yapmayı düşünüyorsun? Yaptıracak mısın aşıyı yoksa test sonucu geldiğinde geç mi olmuş olacak?

Adı ne güzelmiş kelebeğin Allah esirgesin onu buradaki bütün bebekleri merak ediyorum ben de. Hepsini sevesim geliyor gerçi uzaktan seviyorum
aynen canım sen bahsettikçe oğluşu ısırasım geliyor :)) teşekkür ederiz
Oğluşumuzun adı ne annesi? :)

Oyy cilveden nazdan geçilmiyor zaten canım:) o kıskanma hali gözlerinden çok rahat görülebiliyor zaten kelebeğim bakışlarıyla anlatıyor artık kendini
İnsanlar görmek istediği gibi görüyor ve yorum yapıyor canım naparsın

Ben kelebeğimin peşinde dolanırmışım gibi geliyor bana canımburası fena yanıyor artık ama çorap çıkmamalıymış onu anladım :) oyy ne tatlı çıkmıştır kuzucuk
Ne güzel gezmişsiniz canım ayy kıyamam şimdi nasıl canım? Umarım ağır geçirmiyordur gribi keşke söyleseymiş arkadaşın en azından ona göre önlem alırdın. illaki tanışacaklar bu mikroplarla çok yıpranmaz inşallah oğluş

Kesinlikle haklılar arkadaşların canım :) evet kalabalık aile gerçekten çok güzel..ama tren aynen öyle kaçtı :) inşallah idareye de hayırlı insanlar gelir sanıyorum değişecekmiş..moda sürekli tekrarlanıyor ama baya uzun yılları bulabiliyor o yüzden o cinnet bana birkaç sene de geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…