- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Ben de kalp kırmak istemediğimden sustum hep ama artık kızım birçok şeyin farkında ve bozmazsak böyle bilmiş bilmiş devam edecekler yorumlarına. Dur demek lazım bu tiplere.Hiç sorma hepimizin çözüm bulamadığı sorun bu. Mantıklı cevap vermek hiç işe yaramıyor bunu biliyorum. Kalp kırmayayım deyip susuyorum kırılan kendi kalbim oluyor işte
Takmıyorum desek de sinek küçük mide bulandırır ç. İyi diyormuşsun valla daha da ağır konuşmak lazım bunlara. Birkaç tanesinin koca çenesini kapatırsak diğerleri çekinir belki.Canım öle dediğinde bende kir kalsın pis kız o sevmesin kimse onu diorm :-/ evet çığrından çıkıyor insanlar bazen bende dayanamadığımda böle şaka yollu sokuyorum lafı. Kızı uyutup yatırıyorm naptın çocuğu diolar çöpe attım diorm bende !!! Akıl yok mu sende ven kızımı bırakıp dolaşır mıyım ay bak sinirlendim takmıyorum derken bilinç altıma işlemiş :-D
Kvye Senden daha çok düşünüyorum ben onun annesiyim de ağzının payını alsın geri dursun azıcıkBnde tek ben boyleyim saniyodum.kendi tarafim severken sikinti yok eaim tarafi severken catliyorum resmenbencillik bu biliyorum ama dusunceme hakim olamiyorum.zatn kv herseye karisir.su verdn mi ac sanki alti pis mi o mu bumu sanki ben onun annesi degilim.deli oluyorm
Nasıl mayalamamız gerekiyor o zaman canım?Kızlar yoğurdun sıvı olması sütteki yağ oranıyla ilgili kışın sütlerdeki yağ oranı fazla oluyor yazın yağ oranı düşüyor o yüzden sıvı oluyor sütçüyle mayayla alakalı değil yani boşuna değiştirmeyin ben süt ürünlerinde çalışıyordum ondan biliyorum
Evet ya neden böyle acaba sevmediğimizden mi? Bizimkini de çocuk ağladığı halde halası kaçırdı arkasından nere götürüyosun ağlıyor dedim dinlemedi az sonra benimki koparsı feryadı sinir oldm gittim aldm. Halada durmuyor evlerinde de huzursz ama annemde dayılarıyla çocuğu sadece emzirmek için alıyorum, çok sakin mutlu oluyor.Aynıyım canım hatta kvnin kızımı ellemesine tahammülüm yok keza kucağına bir aldı mı benden kaçırıyor. Kimin çocuğunu kimden kaçırıyorsa. Ben de peşlerinden gidip alıyorum kızımı. Geçen hafta resmen psikolojisini bozdu kızımın. Ben de kızdım kvye senin yüzünden ağladı çocuk kaçırıp durma çocuğu annesinden diye. Ayrıca hala kabullenebilmiş değilim onların kızımın babannesi, dedesi, halası, kuzeni olmasını.
Aynen canım annem tarafı bana hiç karışmaz sadece sever ilgilenirler akıl verip yorum yapmazlar ama karşı taraf olmadık yerden bişi çıkarır yok onu vwr yok bunu ver her saat rahatca gaz çıkaran çocuk gaz çıkarınca bak gördünmü gazı varmış ondan durmuyomuş. Ya sabır!!!!Bnde tek ben boyleyim saniyodum.kendi tarafim severken sikinti yok eaim tarafi severken catliyorum resmenbencillik bu biliyorum ama dusunceme hakim olamiyorum.zatn kv herseye karisir.su verdn mi ac sanki alti pis mi o mu bumu sanki ben onun annesi degilim.deli oluyorm
Ne biz onlarınkini ne de eşlerimz bizimkini sanırım. Bizde durum öyle ama ben belli etmeyip saygımı esirgemiyorum. Eşim de bizimklilerden kıskanıyo onlara gidcek zaman kızım ağla dio çocuğa ama Allah bu bizimkilerde put onlara gidince kıyameti koparıyo ve kimsenin kucağna gitmiyo ohh diorm senin kalbine göre verdi AllahKvye Senden daha çok düşünüyorum ben onun annesiyim de ağzının payını alsın geri dursun azıcıkBen de kv için bir dizi laf hazırladım orta açmasını bekliyorum
Bence tepkimiz çok normal. Eşlerimizin ailesi onları benimsememizi sağlayamamış demekki.
Evet ya neden böyle acaba sevmediğimizden mi? Bizimkini de çocuk ağladığı halde halası kaçırdı arkasından nere götürüyosun ağlıyor dedim dinlemedi az sonra benimki koparsı feryadı sinir oldm gittim aldm. Halada durmuyor evlerinde de huzursz ama annemde dayılarıyla çocuğu sadece emzirmek için alıyorum, çok sakin mutlu oluyor.
Sebamed aldım canım ben. Sprey şeklinde olanından.Kızlar çocuklarınıza güneş koruyucu aldınız mı? Hangisini onerirsiniz?
Bi de biz mama verdigimiz icin yavas yavas 4 aylıkken baslamistik ek gidaya.doktor artik bulgur pilavı et fln da verebilirsin dedi de benim oglan irmikli muballebiyi bile tukurdu irmikleri yutamadi :) puturlulere nasil geceyim.Ve son bi soru.Ben trabzonluyum oradan halia köy yapımı tereyag aliyorum.corbasina az bişey katsam çok ağır olur mu?
Ha bu arada kv tarafı severken bana da oluyo aynısı hatta direk kv severken oluyoiyidir hic bi kotulugunu gormedim hakkını yiyemem ama niyeyse oglumu cok sevmesi boyle icimde biseyleri degisik yapiyo.
Benim de oglum 2 aylikken kafasini agzima carpti.doktor sisligin gecmesi uzun sürer dedi.1 ay kadar once saclarini kestirdik ortaya cikti her gören sanki ben cocuga bakamamisim bile isteye kafasini vurmusum gibi konusuyor deli olmak uzereyim.
Benimseyemediğimizden kaynaklanıyor bence. Benim kv sokaktan geçen kadın olsa yüzüne bile bakmam ama kvDem oldu..Evet ya neden böyle acaba sevmediğimizden mi? Bizimkini de çocuk ağladığı halde halası kaçırdı arkasından nere götürüyosun ağlıyor dedim dinlemedi az sonra benimki koparsı feryadı sinir oldm gittim aldm. Halada durmuyor evlerinde de huzursz ama annemde dayılarıyla çocuğu sadece emzirmek için alıyorum, çok sakin mutlu oluyor.
yaa evet bir de bilmiş bilmiş saçmasapan şeylere yoruyorlar ve kendilerini haklı çıkarıyorlar ya deli oluyorum ben deAynen canım annem tarafı bana hiç karışmaz sadece sever ilgilenirler akıl verip yorum yapmazlar ama karşı taraf olmadık yerden bişi çıkarır yok onu vwr yok bunu ver her saat rahatca gaz çıkaran çocuk gaz çıkarınca bak gördünmü gazı varmış ondan durmuyomuş. Ya sabır!!!!
Aynı
Eşim Benim ailemi çok sahiplenmiş durumda hatta öyle ki kardeşlerimi kendi kardeşi sanıp benim dedikodumu yapıyorNe biz onlarınkini ne de eşlerimz bizimkini sanırım. Bizde durum öyle ama ben belli etmeyip saygımı esirgemiyorum. Eşim de bizimklilerden kıskanıyo onlara gidcek zaman kızım ağla dio çocuğa ama Allah bu bizimkilerde put onlara gidince kıyameti koparıyo ve kimsenin kucağna gitmiyo ohh diorm senin kalbine göre verdi Allah
Canım zaten ben bırakmamaya çalışıyorum kızımı kucağmdan ama işte... Kızım da beni istyo onlara gidnce zaten şükürBenimseyemediğimizden kaynaklanıyor bence. Benim kv sokaktan geçen kadın olsa yüzüne bile bakmam ama kvDem oldu..
Minicik bebeği anneden kaçırmak nedir çözemedim. ilk fırsatta sorucam kvye ne yapmaya çalıştığını söyle yardımcı olayım yeterki kızımı elleme dicem. Benim kızım da öyle, beni istediğinde bana gelmezse kıyamet kopuyor. Bir de kv kaçırdığında iyice psikolojisi bozuluyor. Odada benimle yalnız yarım saat geçirmeden rahatlamıyor. Yazık günah bebeklerimize.
Annenin huzurlu olduğu ortamda huzurlu oluyor miniklerimiz deonu bahane et canım sen de
Herşeyi onlar bilir. Ay bi de benim kv mükemmileyitçi(kendine göre ama tırıst kendi) kendinden başka kimseyi sevmez yaptığnı beğenmez. Sürekli akıl vermeler saçmasapan karıkoca ilaçları dayatmaları! Bende önüne geçemedim yaptım verdim ettim heee tamam deyip geçiyorm napim eşim he de geç dediyaa evet bir de bilmiş bilmiş saçmasapan şeylere yoruyorlar ve kendilerini haklı çıkarıyorlar ya deli oluyorum ben de
Eşim Benim ailemi çok sahiplenmiş durumda hatta öyle ki kardeşlerimi kendi kardeşi sanıp benim dedikodumu yapıyorzaten abimin arkadaşıydı zamanında ama annemin evinde köpekleri var onları bahane ediyor genelde ki köpeklerin dönüp kızıma baktığı bile yok. Eskiden daha beterdi gelememiştik annemin evine bu yüzden onun annesinin evine de gitmedik.
Oh iyi yapıyormuş kuzucukbabası görsün bakalım kimi daha çok seveceğini
Canım çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam çoktan kullanmıştımKizlar kizmda cok kötü öksürük var. Balgamli hmde.ondende olmustu bitkisel oksuruk surubu vermisti doktar.simdi tekrar kullansam bisey olmaz demi.sizce
Ben veriyorum kucağına özlemiştir sonuçta diye bir de annem sürekli uyarır onların da torunu yapma diye. Soktuğu laflara da sesimi çıkartmıyordum saygımdan ve huzurumuz kaçmasın diye. eşimle de konuştum az önce, söyle istediğini susma arkandayım diyor. Bundan sonra açıcam ağzımıCanım zaten ben bırakmamaya çalışıyorum kızımı kucağmdan ama işte... Kızım da beni istyo onlara gidnce zaten şükür
Bizi bu hale getireceklerine az dikkat etseler olmayacak sanki. Sonunda oğullarını da soğutacaklar kendilerinden sonra da kendi başlarına oturup kalacaklarHerşeyi onlar bilir. Ay bi de benim kv mükemmileyitçi(kendine göre ama tırıst kendi) kendinden başka kimseyi sevmez yaptığnı beğenmez. Sürekli akıl vermeler saçmasapan karıkoca ilaçları dayatmaları! Bende önüne geçemedim yaptım verdim ettim heee tamam deyip geçiyorm napim eşim he de geç dedi
Prospan mı canım? Biz de kullandık ondan. İlk zaman öksürük biraz daha artıyor boğazını temizliyor o şekildeKizlar kizmda cok kötü öksürük var. Balgamli hmde.ondende olmustu bitkisel oksuruk surubu vermisti doktar.simdi tekrar kullansam bisey olmaz demi.sizce
İyisini yapıyorsun canım o akraba sevgisi baskılanmazsa sonra çok çoraplar örülüyor başımıza. Amin cankm ayrıca Allah sonsuz sabır versin hepimize.Ever canım okudum senin o zmanlarını da biliyorum, allah hepimşzin yardmcsı olsn, bwn kendimi düşünerek baskılıyorum yani akraba bağlarını napim...