- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
O da doğru canım inşallah çabuk iyileşir yavrucak..Pekmezin sakincasi olmaz demisti doktor canim ama antibiyotik kullaniyoruz ya ters tepmesinden korkuyorum.
Bebegin huy kapmistir canim. Farkli ortamlar gordu. Dis cikariyor bir yanda, obur yandan hava degisimi yasiyor. Insallah duzene girer kisa zamanda.
Ben de tam bunu yazmaya gelmistim elma rendeledim ben de yogurda iki gündür yarim kase yiyor maaşallahBebişleri yoğurt yemeyen zorla yiyen annelerrr bugün oğluşa bir yemek kaşığı yoğurt ve yarım rendelenmiş elmayı karıştırıp yedirdim ağzını şapırdata şapırdata yedi maşallah
Tahammül edemiyorsanız okumayın zorla değil ya sipariş üzerine konu konuşulmuyor saygı çerçevesinde insanlar yeri geliyor sıkıntılarını paylaşıyor yeri geliyor bebeklerimin gelişimlerini vs. Ben insanlara ket vurulmaması taraftarıyımValla arkadaslar eskiden bu foruma col girer konusurduk.... hamileligimin basindan beri bu sayfada yazisiyorduk arkadaslarla.. artik eskisi gibi girmiyorlar acikcasi benimde giresim gelmiyor cunku yazilanlara tahammulum kalmiyor. ya nedir bu dusunceleriniz ? kv öcümü? kbkmayin cogunuz bencilce dusunuyosunuz. Tabiki sevecekler onlarinda torunu! yarin birgun sizde kv olcaksiniz. biraz saygi lutfen...
bebeklerden daha cok kv konusu var... benim amacim tartismak degilTahammül edemiyorsanız okumayın zorla değil ya sipariş üzerine konu konuşulmuyor saygı çerçevesinde insanlar yeri geliyor sıkıntılarını paylaşıyor yeri geliyor bebeklerimin gelişimlerini vs. Ben insanlara ket vurulmaması taraftarıyım
Bende basindan beri takip ediyorum hala daha ediyorum hesaptan olmasa bile disardan okuyorum. Dediginde haklisin ama herkesin kişiliği farkli herkesin kaldirma kapasitesi farkli. Benim kv yok olsaydi ellerinden operdim cok seviyordum ama nasip degilmis minnakimi gorsun isterdim ama herkes bir yerden cekiyor bosverin. Eskilerden yazan cok az var. Hos o zaman bile bizden sonra gelen topicler bile bizden cok konusuyodu herkes dagildi.Valla arkadaslar eskiden bu foruma col girer konusurduk.... hamileligimin basindan beri bu sayfada yazisiyorduk arkadaslarla.. artik eskisi gibi girmiyorlar acikcasi benimde giresim gelmiyor cunku yazilanlara tahammulum kalmiyor. ya nedir bu dusunceleriniz ? kv öcümü? kbkmayin cogunuz bencilce dusunuyosunuz. Tabiki sevecekler onlarinda torunu! yarin birgun sizde kv olcaksiniz. biraz saygi lutfen...
Ateş yaptı mı canım benim gittiğim Dr aşıdan sonra ateş yok ama huysuzluk varsa tek doz calpol verdiriyor rahatlasın diyeKızlar biz bugün 6 aylık asilarimizi olduk asiri huysuzluk yaptı hic boyle olmamistik.sabahtan beri sadece yarim saat uyudu o da kucagimda.Calpol verdim simdi ama doktora fln sormamistim icim rahat etmedi bisey olmaz dimi :/
Ates yok canim sadece huysuzluk. Ben de 1 olcekten biraz az verdim.Cok sağol icimi rahatlattin.Ateş yaptı mı canım benim gittiğim Dr aşıdan sonra ateş yok ama huysuzluk varsa tek doz calpol verdiriyor rahatlasın diye
Ateş olmasa bile iğne yeri ağrıyor olabilir valla benim kız vermeden uyumamıştı ağlamaktan katılıp nefessiZ kalmıştı o yüzden vermiştim nefesi kalması fena oluyor geçmiş olsun canımAtes yok canim sadece huysuzluk. Ben de 1 olcekten biraz az verdim.Cok sağol icimi rahatlattin.
Sagol canim benimmi de öyle oldu aynen.Simdi rahatladi biraz.Ateş olmasa bile iğne yeri ağrıyor olabilir valla benim kız vermeden uyumamıştı ağlamaktan katılıp nefessiZ kalmıştı o yüzden vermiştim nefesi kalması fena oluyor geçmiş olsun canım
Sadece bebek konuşulacak diye bir kural mı var acaba bu forumda? Özgürüz istediğimiz konuyu konuşuruz diye biliyorum ama yanlışsam konu listesini verin de oradan seçip de konuşalım.bebeklerden daha cok kv konusu var... benim amacim tartismak degil
Bizimki de 12sinde. Bir de seminerlere gidiyor olucaz inşallah kolay atlatırızKızlar biz bugün 6 aylık asilarimizi olduk asiri huysuzluk yaptı hic boyle olmamistik.sabahtan beri sadece yarim saat uyudu o da kucagimda.Calpol verdim simdi ama doktora fln sormamistim icim rahat etmedi bisey olmaz dimi :/
Gecti canım kakasini da yapti rahatladi.Biraz agladi kucagima aldigim gibi de kafayi koyup uyudu yavrum.Bizimki de 12sinde. Bir de seminerlere gidiyor olucaz inşallah kolay atlatırız
Calpol kurtarıcı canım bir sıkıntı olmazGeçti mi oğluşun huzursuzluğu?
Geçmiş olsun canım sevindim rahatlamasına miniğinin.Gecti canım kakasini da yapti rahatladi.Biraz agladi kucagima aldigim gibi de kafayi koyup uyudu yavrum.
Biri damla olmak üzere 4 aşı yapiyorlar.
Canım konu değişsin boşver herkesin aile yapısı farklı kimisi kan kustum kızılcık şerbeti içtim der kimisi anlatır rahatlar sen nasıl kendine uygun görüyorsan öyle davran bizim gibi düşünmeyen kişileri farklı diye eleştirmemek lazımYahu bu insanlardaki sanal ortamda birbirine laf sokma uğraşı nedir anlayabilmiş değilimburadan bile nedir bu nefret düşmanlık anlam veremiyorum.. yazık ya forumdan da soğutuyorlar insanı.
Gözün Aydın benimki de bugün 6. Gününde kaka yaptı beZden taşmayı bırak bez diye birşey kalmamış kafasına kadar bide yeni yıkamıştom Demir ilacını bıraktım ama hala haftada bır yapıyoruzGecti canım kakasini da yapti rahatladi.Biraz agladi kucagima aldigim gibi de kafayi koyup uyudu yavrum.
Biri damla olmak üzere 4 aşı yapiyorlar.