- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Babymix almıştım mayalamayı bir kere de onunla deniyim diye. Yaptığım tutmadı ama bugün 1 tane ondan yedirdim çünkü tutmayan yoğurtlar yüzünden ne zamandır yedirmedim kızıma. Sütçü değiştirince düzelir umarım.
Onlar da süt olsun sıkma canınıOturdugim yerde sutcu bit tane var :) Artik marketteki gunluk sutlerden deneyecegim. Yapacak birsey yok
Hiç sorma nefret edyorum bnde ama sallamıyorum sen duyma canım bildiğini yap he de geç. Ben tayt giydirnce bu küçülmüş dio biri oysa 2 ay büyük beden bende o tayt küçük değil büyük nile dedim en sonunda. Ay bi de annen seni üzdü mü bakmadı mı yıkamadı mı die severler içimden düz çekiyorum yüzüne gülüyorum napim bişi desen aa şaka yapıoz canm derlerAyyy bıktım şu her şeyi bilen mükemmel anne gibi dolaşan tiplerden. Yahu her ortamda bir tane olur mu yaaa! Oluyor!
Kızım zayıflar beslemiyor musun derler kilo alır çok yedirme derler. Tırnaklarını kesmeye vakit bulamam eee kesilme vakti gelmiş derler. Ikınırken göbeği şişer pantolonu darmış derler patik giydirirken kızım ayağını çevirir küçük gelmiş derler. Ben hepsine düzgünce cevap veririm nedense!! Offf sıkıldım yoruldum ve nefret ettim artık. Bu gidişle birini öyle bir bozacağım ki kimse yanıma yanaşamayacak
Doldum valla artık. Yahu onlara ne çocuk bizim. Bizden daha mı çok düşünüyorlar sanki! Ne demek annen seni yıkamadı mı! Seninkiler daha bir boyut atlamış artık. Az kaldı taşıcam ben de, çok sustum. İşin saçma yanı bunu yapanlar genellikle ya yaş olarak çok büyükler ya da çocuğu olmayanlar. Hepsinin ağzının payını versem cesaret edemezler, yüzüm yumuşak o yüzden saçmalıyorlar. Söylemek lazım canım sen de susma. Bundan sonra hiç açıklama yapmıcam ve dicem ben öyle seviyorum, çocuk benim keyif benim sana ne diye.Hiç sorma nefret edyorum bnde ama sallamıyorum sen duyma canım bildiğini yap he de geç. Ben tayt giydirnce bu küçülmüş dio biri oysa 2 ay büyük beden bende o tayt küçük değil büyük nile dedim en sonunda. Ay bi de annen seni üzdü mü bakmadı mı yıkamadı mı die severler içimden düz çekiyorum yüzüne gülüyorum napim bişi desen aa şaka yapıoz canm derler
Aynıyım canım hatta kvnin kızımı ellemesine tahammülüm yok keza kucağına bir aldı mı benden kaçırıyor. Kimin çocuğunu kimden kaçırıyorsa. Ben de peşlerinden gidip alıyorum kızımı. Geçen hafta resmen psikolojisini bozdu kızımın. Ben de kızdım kvye senin yüzünden ağladı çocuk kaçırıp durma çocuğu annesinden diye. Ayrıca hala kabullenebilmiş değilim onların kızımın babannesi, dedesi, halası, kuzeni olmasını.Ya bi de ben kızımı çok kıskanıyorum, siz de öle misiniz
Özellikle nedense baba tarafı sevince... Gözm üzerinde aklım kızımda kalıo. En ufak ınırdamasın aliim ben huysuzlandı diip geri alıyorm.
bide az miktarda mayalıyoruz ya canım o zaman da tutması zorlaşıyo benceAynı şey benim de başımda. Sinir oluyorum kaçtır tutmuyor ki öncekiler taş gibi oluyordu. Her türlü maya denedim sıcak, soğuk, ılık mayaladım yok yok yok tutmuyorsonu peynir oluyor yine yeniliyor ama tutmaması çok can sıkıcı.
Süt aldığım yeri değiştiricem. inek hamileyse yoğurt tutmazmış sanırım öyle bir durum var.
sorma canım iyiki yazmışım sizden de duymak moral oldu vallaBende de ayni. Havadan mi sutten mi anlamadim. 1 hafta oncesine kadar mis gibi yogurdum oluyordu. Pes ermek uzereyim
Ayyy bıktım şu her şeyi bilen mükemmel anne gibi dolaşan tiplerden. Yahu her ortamda bir tane olur mu yaaa! Oluyor!
Kızım zayıflar beslemiyor musun derler kilo alır çok yedirme derler. Tırnaklarını kesmeye vakit bulamam eee kesilme vakti gelmiş derler. Ikınırken göbeği şişer pantolonu darmış derler patik giydirirken kızım ayağını çevirir küçük gelmiş derler. Ben hepsine düzgünce cevap veririm nedense!! Offf sıkıldım yoruldum ve nefret ettim artık. Bu gidişle birini öyle bir bozacağım ki kimse yanıma yanaşamayacak
Hiç sorma hepimizin çözüm bulamadığı sorun bu. Mantıklı cevap vermek hiç işe yaramıyor bunu biliyorum. Kalp kırmayayım deyip susuyorum kırılan kendi kalbim oluyor işteAyyy bıktım şu her şeyi bilen mükemmel anne gibi dolaşan tiplerden. Yahu her ortamda bir tane olur mu yaaa! Oluyor!
Canım öle dediğinde bende kir kalsın pis kız o sevmesin kimse onu diorm :-/ evet çığrından çıkıyor insanlar bazen bende dayanamadığımda böle şaka yollu sokuyorum lafı. Kızı uyutup yatırıyorm naptın çocuğu diolar çöpe attım diorm bende !!! Akıl yok mu sende ven kızımı bırakıp dolaşır mıyım ay bak sinirlendim takmıyorum derken bilinç altıma işlemiş :-DDoldum valla artık. Yahu onlara ne çocuk bizim. Bizden daha mı çok düşünüyorlar sanki! Ne demek annen seni yıkamadı mı! Seninkiler daha bir boyut atlamış artık. Az kaldı taşıcam ben de, çok sustum. İşin saçma yanı bunu yapanlar genellikle ya yaş olarak çok büyükler ya da çocuğu olmayanlar. Hepsinin ağzının payını versem cesaret edemezler, yüzüm yumuşak o yüzden saçmalıyorlar. Söylemek lazım canım sen de susma. Bundan sonra hiç açıklama yapmıcam ve dicem ben öyle seviyorum, çocuk benim keyif benim sana ne diye.
Bnde tek ben boyleyim saniyodum.kendi tarafim severken sikinti yok eaim tarafi severken catliyorum resmenAynıyım canım hatta kvnin kızımı ellemesine tahammülüm yok keza kucağına bir aldı mı benden kaçırıyor. Kimin çocuğunu kimden kaçırıyorsa. Ben de peşlerinden gidip alıyorum kızımı. Geçen hafta resmen psikolojisini bozdu kızımın. Ben de kızdım kvye senin yüzünden ağladı çocuk kaçırıp durma çocuğu annesinden diye. Ayrıca hala kabullenebilmiş değilim onların kızımın babannesi, dedesi, halası, kuzeni olmasını.
Çok geçmiş olsun. Demir hapı kullanma fikri iyiymiş vitamine devam ediyorum zaten demir hapı da alayımRica ederim canim. Biz hasta olduk. Bu konuyu acildeki dr a sordum. Demir hapini sen kullan. Sütünden bebege zaten gecer dedi.
Ayni yaa cocugu naptin.ozellikle kv der bnm. Cocugu naptn. Ne yapabilirm cocugu sence yanmda yoksa uyuyodur demi. Galiba bilincsizce soruluyo bu sorularCanım öle dediğinde bende kir kalsın pis kız o sevmesin kimse onu diorm :-/ evet çığrından çıkıyor insanlar bazen bende dayanamadığımda böle şaka yollu sokuyorum lafı. Kızı uyutup yatırıyorm naptın çocuğu diolar çöpe attım diorm bende !!! Akıl yok mu sende ven kızımı bırakıp dolaşır mıyım ay bak sinirlendim takmıyorum derken bilinç altıma işlemiş :-D
Bende de ayni. Havadan mi sutten mi anlamadim. 1 hafta oncesine kadar mis gibi yogurdum oluyordu. Pes ermek uzereyim
Aynı şey benim de başımda. Sinir oluyorum kaçtır tutmuyor ki öncekiler taş gibi oluyordu. Her türlü maya denedim sıcak, soğuk, ılık mayaladım yok yok yok tutmuyorsonu peynir oluyor yine yeniliyor ama tutmaması çok can sıkıcı.
Süt aldığım yeri değiştiricem. inek hamileyse yoğurt tutmazmış sanırım öyle bir durum var.
Kızlar yoğurdun sıvı olması sütteki yağ oranıyla ilgili kışın sütlerdeki yağ oranı fazla oluyor yazın yağ oranı düşüyor o yüzden sıvı oluyor sütçüyle mayayla alakalı değil yani boşuna değiştirmeyin ben süt ürünlerinde çalışıyordum ondan biliyorumkızlar mayaladığım yoğurt sıvımsı süt tadında oluyo ya kaçtır farklı yoldan farklı mayayla denedim bi taş gibi yapamadım
canım ben 3 güne bir alıyorum süt. Her seferinde 1 kg mayalıyorum ama tutmuyor artık.bide az miktarda mayalıyoruz ya canım o zaman da tutması zorlaşıyo bence
Aynen öyle maksat sinir bozmak. Biz bilmiyoruz onlar Çok biliyorlar sanki. Terbiyesiz, cahil insanlara karşı tahammülüm kalmadı. İtinayla bozucam artıkSanki bakamiyormusuz. Kendileri anne karnindan anne olarak dogmus gibi. Ben cevap bile vermiyorum ya icim icimi kemiriyor sinirden. Al bak cok biliyorsan dicem dört nala kacacaklar. Birsey bildiklerinden degil ya maksat sinir bozmak.