2016 Aralık Anneleri

O şekilde çok fazla durmadıkça sıkıntı olmaz bence canım bırak oğluşu annesi takıldın istediği gibi
Bu tarz şeyleri Denemeden almak riskli bir de iyiler pahalı oluyor baya.
Ben de yazlık bir sürü tütülü elbiseler falan aldım kızıma; renk uyumu sağlıcaz artık kendimi tütüler içinde düşünemiyorum
Keşke tek derdim göğüslerim olsaydı senin gibi benim gardrop bana karşı
Şanslıyız canım saçlarımız kabarık

Ne güzel olmuş çok iyi denk gelmiş. Oğluş biraz da olsa sosyalleşmiştir. İnşallah bir fırsat olur da karşılaşırız bir yerlerde
Aksi gibi o hafta çok soğudu hava. Olsun annesi ayaklarıyla da olsa oğluş tanıştı denizle
O diş sıkıntısı bizim uyku düzenini baya baya bozdu. Napalım böyle idare edicez bir süre inşallah çok sıkıntılanmadan atlatır oğluş

Aynı durum bizde de var canım. Altını almak için yere yatırdığımda bile ağlıyor illaki kucakta olacak sürekli. Benim kucağımdaysa herkese gülücük saçıyor ama başkasındaysa kıyameti koparıyor minik cadım.
Çok haklısın keyfini iyice çıkaralım en fazlA 1 sene sonra kopacaklar artık.

Yürümeye başladığında düşünemiyorum kelebeğimi umarım beni yanıltır da uslu uslu yürür:)
Oyy kıyamam oğluşa diş jeli varsa sür istersen canım insan dayanamaz o ağlayışa kehribar kolyesi aldın mı canım? Ben henüz almadım ama hala almayı düşünüyorum
Canım kuzucuğun ellerinden tutup hafifçe oturur pozisyona getirirsen o kalkıp dengesini bulacaktır
Oyy kelebeğim koşmasın daha, alıştıra alıştıra gelsin

Çok güzel canım sevdiğin adama benzeyen bir oğluşunun olması benim kelebek aynı babasıydı şimdilerde tipi bana dönüyor
İnşallah canım. Hangi dalı olursa olsun yeter ki o ince ruh olsun
Muhtemelen yaşayacağız:)) hatta eşime dedim iadei ziyaret etmemiz gereken çocuksuz ailelere hemen gidelim yoksa daha da zor gideriz

Ekşi çok tercih edilmiyor genelde; kelebeğimin tercihleri şahsına münhasır olacak sanırım. Şimdilik sesi çıkmıyor ama ileride Uğraştırmaz umarım onu yemem bunu yemem diye.
Oh ne güzel oğluş tatlıyı seviyormuş bol bol sütlaç muhallebi yaparsın annesi kalsiyum depolar kuzucuğun

Canım geçti mi rahatsızlık bilmiyorum ama tıkanıklığa anne sütü iyi gelir diyorlar. Burnuna sıkabilirsin biraz.
Canım bugün avm gezmelerindeydik. Grip diilmiş canm bakteriyel enf. çıktı antibyotik kullanmak zornda kaldık değer çok yüksek olduğu için. 3 gün kullandık şimdi iyi. Burnu içinse fizyoljk serum kullandık. Sütü akıtamazdm benim kız çk fena serumu zor sıkıyodum. Sorduğun için teşekkürler

Mrb arkadaşlar herkes iyidir inşallah :) dün 6. Ay aşımızı olduk huysuzlandı baya bi ilk defa aşıdan sonra huysuzluğu oldu 3 tane yiyince ağır geldi galiba. Sizlere 2 sorum olcak 1. Verem aşısı yeri bizim kızda baya baya şişti kızardı doktor normal dedi sizlerde de durum böyle mi? 2. Biz hala desteksiz dik oturamıyoruz sürekli eğilme eğiliminde sizler nasılsınız? Bi dik otursaydı banyosu flnda kolay olurdu ama şaka maka 6 aylık oldu kuzucuklarımız :)

Çok teşekkür ederim canım. Demiri zaten vermiyorum ama acaba vermeli miyim ya demir eksikliği varsa diye düşünüyordum sağlık ocağında beni korkuttular demir eksikliği zeka geriliği yapıyor diye. Orda sormuştum demir eksikliği olduğunu bilmiyoruz niye veriyoruz dedim.9. Ayda tahlil yaptırırsınız ona göre doz yeniden düzenlenir ama şimdi verin zararı olmaz dediler. Demir eksikliğinden şüphelenilecek bir durum yokken boşuna kan aldırmak da istemiyorum.

Geçmiş olsun. Kelebeğim 6ayını bitirdi ama daha aşı olmadık. İnşallah etkilemez aşı çünkü uyku düzenimiz zaten yeterince bozuldu
1.ilk yapıldığından beri verem aşısı yeri kızarık ve kabarık.
2.desteksiz dik oturabiliyor kızım. Yatmaktan nefret ettiği için 4aylıktan beri destekli oturduğu için erkenci olabilir.
Banyoda file değil de eğik oturma aparatıyla yaptırıyorum ben. Çok rahat oluyor hiç zorlanmıyorum. Hatta kelebeğim suyu o kadar seviyor ki sürekli şıpır şıpır kollar bacaklar.

Kızlar biz 5 ay 1 haftalığız, ben hiç kendi haline oturtmuyorum, hep kucakta oturyo. İki büklüm duruyo oturnca da çok eğiliyor. Acaba oturtmalı mıyım?

Kızlar biz 5 ay 1 haftalığız, ben hiç kendi haline oturtmuyorum, hep kucakta oturyo. İki büklüm duruyo oturnca da çok eğiliyor. Acaba oturtmalı mıyım?
Bşzde haftaya 5 aylık olucaz benimki de öyle gecen hafta Dr a götürdüğünde 60 derecrşik açıkya otursun tmda dik oturmasın demişti

Rica ederim canim. Biz hasta olduk. Bu konuyu acildeki dr a sordum. Demir hapini sen kullan. Sütünden bebege zaten gecer dedi.

kızlar mayaladığım yoğurt sıvımsı süt tadında oluyo ya kaçtır farklı yoldan farklı mayayla denedim bi taş gibi yapamadım

kızlar mayaladığım yoğurt sıvımsı süt tadında oluyo ya kaçtır farklı yoldan farklı mayayla denedim bi taş gibi yapamadım
Aynı şey benim de başımda. Sinir oluyorum kaçtır tutmuyor ki öncekiler taş gibi oluyordu. Her türlü maya denedim sıcak, soğuk, ılık mayaladım yok yok yok tutmuyor sonu peynir oluyor yine yeniliyor ama tutmaması çok can sıkıcı.
Süt aldığım yeri değiştiricem. inek hamileyse yoğurt tutmazmış sanırım öyle bir durum var.

Bende de ayni. Havadan mi sutten mi anlamadim. 1 hafta oncesine kadar mis gibi yogurdum oluyordu. Pes ermek uzereyim

Bende de ayni. Havadan mi sutten mi anlamadim. 1 hafta oncesine kadar mis gibi yogurdum oluyordu. Pes ermek uzereyim
Babymix almıştım mayalamayı bir kere de onunla deniyim diye. Yaptığım tutmadı ama bugün 1 tane ondan yedirdim çünkü tutmayan yoğurtlar yüzünden ne zamandır yedirmedim kızıma. Sütçü değiştirince düzelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…