- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Canım ben oğluşa elma püresi yapıyorum içine de biraz zeytinyağı koyuyorum yediriyorum ne zaman versem aynı gün kaka yapıyor.Kızlar acil
Benim kız 5 gündür kaka yapmıyordu bugun Dr tavsiyesiyle fitil verdim 5 te daha kaka yapmadı kac saatde etki eder bu fitil
Çok rahattık canım öğlene kadar oğluş bize ayak uydurdu öğleden sonra biz ona ayak uydurdukOhh ohh ne guzel :) Darisi bize ne diyelim. Bu sene otele cesaretim yok. Anca yazliga gideriz gibi geliyor bana. Umarim cok güzel vakit gecirirsiniz ailece
Ben maalesef 7 haftalikken dusuk yaptim.1 hafta suren kahverengi lekelerin aldi kanama basladi parca ile beraber ve dusuk oldu.hersey Allahtan kismet degilmis demek.Benim düşük tehlikem vardı. Ama benim kırmızı kanama oluyordu. Sürekli her hafta kontrole gittim geldim 4. Ay bitene kadar yattım. Şükür bebeğimi kucağıma aldım. Darısı size inşallah.
Ben maalesef 7 haftalikken dusuk yaptim.1 hafta suren kahverengi lekelerin aldi kanama basladi parca ile beraber ve dusuk oldu.hersey Allahtan kismet degilmis demek.Benim düşük tehlikem vardı. Ama benim kırmızı kanama oluyordu. Sürekli her hafta kontrole gittim geldim 4. Ay bitene kadar yattım. Şükür bebeğimi kucağıma aldım. Darısı size inşallah.
Geçmiş olsun canımm nasılsın şimdi var mı bir sorun?
Oy maşallah oğluşa :))Biz yatakta da dönmeye başladık bugün bir uyandım oğluş dönmüş üstünü açmış oynuyor
Yakın o zaman babıldaması annesiii zaten artık konuşurken dudaklarımızı inceliyorlarhatta bir yerde okudum artık ev içinde eşinizle birbirinize anne baba diye seslenin diyordu :)
Her anları ne kadar güzel bir haftada kelebek neler yaptı değişiklik oldu mu hiç annesi? Diş ne alemde? Bizim diş damağı yarıyor artık. Isırınca parmağımıza değiyor bugün yarın görünür sanırım. Heyecanla eşimle parmak ısırtıyoruz oğluşa
Ne güzel tatlı bir oğlun olmuş işte canım:)İnşallh canım zaten hep babasına benzeyen bir oğlum olsun derdim
Yaa sevsinler onun sesiniii sanatçı olacak inşallah kelebekdünyanın en güzel şarkısı gibi çıkardıkları sesler
Hamilelikte yediğin içtiğin de etki edermiş diye duydum canım ben. Geçen gün annemle restoranta gittik kelebek tüm oyuncaklarını yere düşürdü sonra da durmayınca eline limon verdik. Yüzünü hiç ekşitmeden yedi öyle oyalandıAynen canım bol bol ver en çok gözüne kestirdiğine ver
Genelde değişmezmiş canım damak tadıakrabaların birinden aldı o zaman bu damak tadını kelebek
Oh ne güzel yaramış kelebeğe de sana da canım
Ben de yedim tatlıyı doğurdum oğluşu :)
Rüyamda erik gördüm eşim aldı hemen eriği yiyemedim
İnşallah tuvalet eğitimini kolay geçer bebişlerimiz canım o da sancılı bir süreçmiş. Haklısın canım ben de ücretsiz alsam zorlanırdık baya.Bugün sabah fitil koydum aZcık yaptı devamını beklıyorum artık senin kuzu yüzürsün oluyorsa tuvalet eğitimin kolay geçer kv hep öyle derinşallah öyle olur
Ben Bayram öncesi alıcam kadın ınsallah tek maaşa düşünce alamıyorum sık sık ben sling Yada kanfuru kullanamadı hiç huzursuLandı sıkıştı kaldı içinde anca bebek arabasına oturtabiliroeum
Dün yoğurt verdim ama gazı çok oldu ya yapamadığı kakadan Yada yoğurttan bilemedim
2 yıl sürerse süt verme işi oohooo o zamana kadar yenileri çoktan alırız canımSenin yine alt oluyormuş benim altta olmuyor süt verme işi bitince küçülür heralde göğüsler o kadar kıyafet var yazık olmasın küçük gösteren içaöaşıtı alırım diyorum bakalım
Benim de önce bir düşüğüm vardı aynı sizin gibi oldu. 7. Hafta başladı kahverengi lekelenmeler oluyordu. Kalp atışı da yoktu zaten. En son düşük yapmak üzereyken kürtaj oldum. Onların kısmeti bu kadarmış. Korkutmamak için söylemedim size. Bu dönemde insan öyle ihtiyaç duyuyor ki umut veren sözlere.Ben maalesef 7 haftalikken dusuk yaptim.1 hafta suren kahverengi lekelerin aldi kanama basladi parca ile beraber ve dusuk oldu.hersey Allahtan kismet degilmis demek.
Oy oy çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım inşallah. Antibiyotik etki eder inşallah bol bol anne sütü ver canım alıyorsa. Kıyamam ya küçücük yavrum.Sagol canim. Gece acile gittik yine. Crp 19 olmus. Antibiyotik kullaniyoruz ve donusumlu ates dusurucu. Sabaha kadar atesi vardi. Simdi 37 civarlarinda cok sukur.
Kelebek başka şeylerle meşgül canım baksana evin içinde şimdiden bıraktığın yerde bulamıyormuşsunOy maşallah oğluşa :))oğluş hızlı benim kelebek tembel biz hala patlatamadık dişleri. Salyadır kaşıntıdır huysuzluktur devam ediyor. Geçen gün arkadaşım dedi büyük oğlu 2.5 aylık başlamış sıkıntılara 8.ayda patlatmış dişi. Biz de öyle olucaz sanırım
Kelebeğim de dudak inceliyor biz konuşurken ellerini dudaklarımıza koyuyor. Aynen canım biz eşimle sürekli annesi babası diye sesleniyoruz birbirimizenadiren ba ve de sesleri duyuyorum genelde ya çığlık atıyor ya da annniiii diyor
Desteksiz çok rahat oturuyor artık kelebeğim bir de sürünmeleri arttı. Salonun bir ucuna yatırıyorum mutfağa gidip geldiğimde bir bakıyorum diğer ucuna kadar sürünmüşemeklemeden öte yürüme telaşı içinde sanki tutmasak koşacak hanımefendi
Evett başardım babasına benzeyen bir oğluş doğurdumNe güzel tatlı bir oğlun olmuş işte canım:)
İnşallah sanatçı olur canım sanat yönü ağır bassınşimdilik gördüğüm kadarıyla cadı olacak. Birkaç yıla mahallenin çocuklarından kelebek beni dövdü diye şikayetler alırsam hiç şaşırmam
Oğluş ekşiyi sevmiyor sanırım canım öyle deneme yapmadım da aslında ama geçen ekşi kayısı verdim yemedi irkildiHamilelikte yediğin içtiğin de etki edermiş diye duydum canım ben. Geçen gün annemle restoranta gittik kelebek tüm oyuncaklarını yere düşürdü sonra da durmayınca eline limon verdik. Yüzünü hiç ekşitmeden yedi öyle oyalandı
Oğluş tatlı mı seviyor canım?
Benim onca kanama ve parcaya ragmen dusuk oldu diye dr a gittim dr kalbinin attigini soylemisti sok olmustum tabi eve gonderdi saatler sonra gecesi dusuk yaptim evde.anliyorum anlayisli davranmissin o an sagolasin soyleseydin uzulurdum ama ne mi oldu gercekleri yasadim isteBenim de önce bir düşüğüm vardı aynı sizin gibi oldu. 7. Hafta başladı kahverengi lekelenmeler oluyordu. Kalp atışı da yoktu zaten. En son düşük yapmak üzereyken kürtaj oldum. Onların kısmeti bu kadarmış. Korkutmamak için söylemedim size. Bu dönemde insan öyle ihtiyaç duyuyor ki umut veren sözlere.
Oy oy çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım inşallah. Antibiyotik etki eder inşallah bol bol anne sütü ver canım alıyorsa. Kıyamam ya küçücük yavrum.
Evet canım dikkat etmek lazım huzursuz rahatsız tiplere. Ailemize yaklaştırmamamız lazımAynen canım mutsuz insanlar başkalarının mutluluğunu kaldıramıyor sonra mutlu yuvaları bozmaya çalışıyorlar.
İnşallah canım inşallah söz konusu evlat olunca insan daha bir korkuyormuş. Annem kendimi bildim bileli namaz kıldıktan sonra hep yavrularımı iyilerle karşılaştır diye dua eder. Şimdi daha iyi anlıyorum bu duasını.
Ya maşallah adamına göre davranıyor kelebekdaha şimdiden adam seçiyor
Henüz kızmayı bilmiyorlar sanırım ilk kızdığımızı anladıklarında çok fena ağlayacaklar
Aynen öyle canım böyle kabul etti herkes beni:)))Olsun canım sen de öyle güzelsineşin seni böyle sevmiş
Ben de sevgi pıtırcığı gibi dolanırım evin içinde benim de eşim tam tersi duygularını çok belli edemez
Oyyy inşallah ya inşallah :)