2016 Aralık Anneleri

Geçti canım çok şükür idare ediyoruz şu an.Biz dogdugundan beri hiç sallamadik oğlumu canım konusup kucakta gezdirerek idare ettik bi sekilde geçirdik o geceyi.

Aynen canım esinti serin oluyo. Aslında alta kısa kollu/askılıya geçtim kontrl edyırm sürekli terlerse yeleği çıkaryorm. Penye yelek gydryorum canm kadifeleri çoktan kaldrdm

Öğrencileri hayata hazırlamamız gerekiyor ama çoğu öğretmen ego tatmini arayışında. Kesinlikle katılıyorum sana canım annelik dünyanın en güzel duygusu Her gece Allaha şükrediyorum bu duyguları bana yaşattığı bana böyle bir güzelliği verdiği için zaten kızımı izleye izleye uyuyorum

Aynen canım demekki genç gösteriyoruz
Oyy yerler oğluşuu maşallah annesi hızla devam ediyor oğluş
Muhtemelen kolları ağrıyor canım dediğin gibi bu ara sürekli dönüyor ama sırtüstü dönemiyor hala. Biz hala babıldamıyoruz ama Sürekli bizim konuşmalarımızı taklit ediyor bu aralar. Oyuncaklarıyla konuşuyor

Waow eşin çok romantikmiş oğluş da babasına çeker bence
İnşallah öyle olur canım. Kelebeğim de melodik tekrarlar yapıyor bu aralar. Çoook tatlı oluyor bayılıyorum öyle keyifle çıkardığı seslere :))

Hahaha yapayım vereyim tüm yeşillikleri canım :)))
Şimdilik en çok ekşiyi seviyor zamanla değişir belki damak tadı. Babasıyla annesi tatlı sever
Evet o sözü ben gerçekleştirdim yedim ekşiyi doğurdum kelebeğimi.

İnsanlar neden bu kadar düşman birbirlerine bir anlam veremiyorum cidden. Şöyle genel olarak baktığımda evinde huzuru olmayan kişiler huzursuzluk çıkarıyor. Mutlu insanları kaldıramıyorlar resmen.
Amin canım bebişlerimiz ömürleri boyunca iyi insanlarla birlikte olsunlar inşallah.
Benim kuzucuk önce inceliyor sonra gülümsüyor ya da kaşlarını çatıyor annem şakadan kızıyor tepki vermiyor sadece inceliyor :)

Ayy çok tatlısın canım :))
Ben de anlık mutluluğumu hiç yansıtamam. Eşim hediye ya da çiçek getirdiğinde çok mutlu olsam da sadece hmm teşekkür ederim güzelmiş diyorum.
Uyusunlar kocamaaan olsunlar sağlıklı ve çok mutlu, çok başarılı olsunlar inşallah

Ben de dik oturtmaya çalışıyorum canım ama ısrarlar ayaklarına doğru eğiliyor ayaklarını ağzına götürmek için
Bir arkadaştan denemek için alıcam canım yürüme arabasını. Kelebeğimin hoşuna giderse alıcam onlardan
Baba oğul takım takım dokaşırkar annesi sen de renk uyumu yakalarsın çok tatlı olursunuz
Kilo olunca üstüme bir şey alasım gelmiyor canım eskiler de üstüme olmuyor
Kesinlikle öyle oldu canım. Kızımı güzel güzel giydiriyorum çorabına kadar ama ben birkaç tişört dışında bir şey giymiyorum. Allahtan saçlarım az olmasına rağmen kabarık da biraz düzgün gösteriyor tipimi

Yanınıza yaklaşır Kk aralık anneleri derim seni görürsem
Burası Marmarise 1.5 saat falan uzaklıkta ve 30 derece canım. Merak etme buralar gayet güzel
Ben artık o kadar sakınmıyorum canım biraz mikropla da tanışsın kelebeğim yoksa babası gibi kuşun kanat çırpışında bile üşütür hapşırır diye korkuyorum;

Valla ne güzel canım ben de oda oda oğluşun pusetini taşıyorum ben iş yaparken beni izlemeyi seviyor hiç gıkı çıkmıyor
Ahh benim kelebeğim de öyle olsa keşke kızıma yetmiyor aynı odada olmak illa kucağımda olmak istiyor. Sling eğilmemi engelliyor sadece. Gerçi çok da şikayetçi değilim yakın olmak aşırı derecede hoşuma gidiyor

Günaydın kızlar
Görüncem geldi 2 küçük çoçuguyla araları çok az ondan giremiyorum onları görünce üst üste yapmamaya karar verdim
Dönmeler başlamış benimkinde tık yok bu aralar ses denemesi yapıyoruz herkes iyidir inşallah
Gelir gelmez soru sormak gibi olacak ama sanırım regl oldum panadol ağrı kesici içsem bişi olur mu doğumdan sonra hastanede Mastit olunca vermişlerdi ona güveniyorum regl olup ağrı kesici kullananıx var mı

Sana katılıyorum hatta bazen bunlar belki de benim yavrumun öğretmeni olacak diyorum bende öyle bazen kızıma baktığımda gözyaşlarıma engel olamıyorum..Allah'ım herkesin yavrusunu anne babasına bağışlasın..

Ben oldum ama kullanmadım canım genelde parol hafif diye veriliyo ama sen doktoruna sor bir istersen

O kısmı kontrol altında tutmaya çalışıcam canım. Kızım ilkokula başlayana kadar iyi bir ilkokula tayin olmaya çalışıcam hiç olmadı iyi bir araştırmayla öğretmen çevremi artırıcam kelebeğim orta okula ve liseye geçince de tayin isterim herhalde
Amin canım Allah acılarını göstermesin, hayırlı yazılar yazsın bebeklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…