- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 36
Geçti canım çok şükür idare ediyoruz şu an.Biz dogdugundan beri hiç sallamadik oğlumu canım konusup kucakta gezdirerek idare ettik bi sekilde geçirdik o geceyi.Rabbim damatliginida göstersin inseallah hayırlı olsun. Bizimde ilk ciktiginda ve eve gittimizde cok agladi cozumu battaniye ye koyup iki kisi sallamak oldu. Kuzum cok zorlandi cisini ederken ama ikinci gunune biseyimiz kalmadi. Mesajını başta gorseydim yazardim belkide her yolu denemissinizdir. Gerçi simdi biseyi kalmamistir Paşanın.
Suanki durumu nasil?
Aynen canım esinti serin oluyo. Aslında alta kısa kollu/askılıya geçtim kontrl edyırm sürekli terlerse yeleği çıkaryorm. Penye yelek gydryorum canm kadifeleri çoktan kaldrdmBende mersinliyim annemlerin evide 11. Kat aynı dediğin gibi fena rüzgar oluyor kapılar açılınca. İnce penye tarzı yelek giydir rüzgar carpması daha fena eder mazallah ama tek kat giydir ya yazık sıcaklar şki katla
Öğrencileri hayata hazırlamamız gerekiyor ama çoğu öğretmen ego tatmini arayışında. Kesinlikle katılıyorum sana canım annelik dünyanın en güzel duygusuKesinlikle senin gibi düşünüyorum canım öğretmenlik sadece akademik anlamda öğrenciyi yetiştirmek değildir öncelik eğitim olmalıdır...tamam canım çekerim tabi fikir için çok teşekkürler :) dünyanın en güzel duygusu anne olmakmış...amin canım amin..
Aynen canım demekki genç gösteriyoruzHehee hem de çok düşünceli çok titiz bir anne oldun
Aaa ne kadar güzel canımm demek genç gösteriyorsun ne güzel kelebeğin ablası sanıyorlar o zaman seni
Anneni annesi sandıklarına göre annen de bayağı genç gösteriyor olmalı canım maşallah dize anne kız
Evet her gün başka tatlııı her gün yeni bir şeyle uyanıyoruz günebugün de poposunun üzerinde yürümeye başladı oğluş
Kelebeğin karnı ağrıyordur annesi kolları da ağrıyordur. Oğluş da bir süre oynuyor henüz yüzüstü haldeyken sırt üstüne dönmeyi başaramıyor bir iki kez başardı. Yorulunca basıyor bağırtıyı sırtüstü dönderiyorum bu kez yüzüstü olmak için ağlıyor bıraktığım an tekrar dönüyor ama yine ağlıyor çıldırdım oldum
Waow eşin çok romantikmişBelki olur canım babasında da var biraz sanatçı ruhubizim için şarkı bestelemişti sevgiliyken
Ben de çok istiyorum sanatsal yeteneği olsun istiyorum canımküçük yaşta başlamak lazım eğitmeye kaldı ki biz şarkılarla başladık bile
Hahaha yapayım vereyim tüm yeşillikleri canım :)))Hatta evde yeşillik artarsa çöpe at tavuklara at çabuk büyüsünler canım
Oyyy ya maşallah sevecek demek ekşiyiyarasın kelebeğeee ben henüz limonla tanıştırmadım oğluşu eşim sürekli söylüyor erken diyorum
Aaa ne güzel canımm bebiş sayesinde ekşi yedin demekye ekşiyi doğur Ayşe'yi demişler
İnsanlar neden bu kadar düşman birbirlerine bir anlam veremiyorum cidden. Şöyle genel olarak baktığımda evinde huzuru olmayan kişiler huzursuzluk çıkarıyor. Mutlu insanları kaldıramıyorlar resmen.Aynen canım birbirinin kuyusunu kazmakla meşgül millet bu her iş camiasında böyle malesef.
Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın.
Evet henüz kızmayı bilmiyorlar canım. Ama anlıyordur yüz ifadenden bir şeylerin ters olduğunuben de oğluşa napsam gülüyor bazen kızayım bakalım diyor şakadan yine gülüyor
Ayy çok tatlısın canım :))Doğru diyorsun canım aslında biz de mutlu oluyoruz :) eşim eve elinde ekmekle gelince sanki dünyanın en güzel hediyesini getirmiş gibi seviniyorum
Evet canım uyumak bebekler için çok önemliymiş uykuda pekiştiriyor olmalılar öğrendiklerini
Ben de dik oturtmaya çalışıyorum canım ama ısrarlar ayaklarına doğru eğiliyor ayaklarını ağzına götürmek içinBeni deeee ne tatlı oluyorlar öyle şaşkın şaşkın ayaklarına bakarken
Oturmaya başlayınca biz de kusmaya başladık canımama geçen kv de kızım dik oturt diyor e dik durmuyor normal mi acaba böyle durması bebişlerin yazık çocuğa bir Huzur vermiyorum dik dursun diye
Kelebek hızlı canım 7. Ayda araba olan yürüteçlerden al sen canım kelebek hızlı yürüyecek gibibiz henüz basmıyoruz ayaklarımızın üzerine zaten korkumdan hiç bastırmamıştım da :)
Ayy en büyük hayalim benim de oğluşla babasını takım giydirmekçok tatlı oluyor o takımlar kilo vermesen de olur annesi yine al giyin birlikteee çok sevimli olursunuz
Zaten bebişler olduktan sonra iyice asosyal olduk canım eski bizden eser kalmadı. Ne yaparsak yapalım tek odak noktamız bebişlerimiz.
Yanınıza yaklaşır Kk aralık anneleriKesin tanırısn canım oğluşu her yere kanguruyla götürüyorum ya kanguruyla götürmesem de kesin yanımda taşıyorum
Tamam canım az kaldı gitmemize ama burası Soğudu iki gündür ve aşırı rüzgar var evde elektrikli açtım biraz. İnşallah Marmaris'te havalar iyidir. Diş sıkıntısı da olunca hemen hasta olur diye çok korkuyorum. Ve kalabalık ortam tehlikeli olacak. Bir hemşire arkadaş kesinlikle kimseye yaklaştırma ve rüzgar ve soğuk havaya çok dikkat et dedi.
Ahh benim kelebeğim de öyle olsa keşkeValla ne güzel canımben de oda oda oğluşun pusetini taşıyorum ben iş yaparken beni izlemeyi seviyor hiç gıkı çıkmıyor
Öğrencileri hayata hazırlamamız gerekiyor ama çoğu öğretmen ego tatmini arayışında. Kesinlikle katılıyorum sana canım annelik dünyanın en güzel duygusuHer gece Allaha şükrediyorum bu duyguları bana yaşattığı bana böyle bir güzelliği verdiği için zaten kızımı izleye izleye uyuyorum
Ben oldum ama kullanmadım canım genelde parol hafif diye veriliyo ama sen doktoruna sor bir istersenGünaydın kızlar
Görüncem geldi 2 küçük çoçuguyla araları çok az ondan giremiyorum onları görünce üst üste yapmamaya karar verdim
Dönmeler başlamış benimkinde tık yok bu aralar ses denemesi yapıyoruz herkes iyidir inşallah
Gelir gelmez soru sormak gibi olacak ama sanırım regl oldum panadol ağrı kesici içsem bişi olur mu doğumdan sonra hastanede Mastit olunca vermişlerdi ona güveniyorum regl olup ağrı kesici kullananıx var mı
Şimdi 6 aylık 4 aylıkken oldu canımSizin bebeginz ne kadarlik. Kac aylıkken yaptirdiniz acaba sunnetini
O kısmı kontrol altında tutmaya çalışıcam canım. Kızım ilkokula başlayana kadar iyi bir ilkokula tayin olmaya çalışıcam hiç olmadı iyi bir araştırmayla öğretmen çevremi artırıcamSana katılıyorum hatta bazen bunlar belki de benim yavrumun öğretmeni olacak diyorumbende öyle bazen kızıma baktığımda gözyaşlarıma engel olamıyorum..Allah'ım herkesin yavrusunu anne babasına bağışlasın..
Canım röntgen çekerken göğsünün üzerine birşey koyuyorlar o zararlı ışın etkilemesin diye bende öyle yapmışlardıKizlar merhaba. Acil bir sorum olacak. Merdivenlerden dustum. Rontgen cektirmek zorunda kaldim. Doktora sormayi unuttum. Bebegimi emzirmemde sakinca var midir? Bilgisi olan var mi
Canım röntgen çekerken göğsünün üzerine birşey koyuyorlar o zararlı ışın etkilemesin diye bende öyle yapmışlardı