- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Eveeet o tontiş bacaklar iyice ortada olacakYıkamak süper olacak ya bende şort tayt giydireceğimiz günleri bekliyorum ne tatlı olacaklar
Ahh ah biz dikkat ediyoruz da sadece bizimle kalıyor ya da sürekli uyarmamız gerekiyor etrafımızdakileri. O da bir yere kadar oluyor bu sefer çocuğunu sakınıyorsun bizden deniyor. Dengesi yok görüştürmesen kimseyle yine sıkıntı yani sürekli anlatmamız gerekecek "hayır" demeyi çok iyi öğretmemiz gerek.
Göz hakkını almış annesi napıcaksınben yediğim ve içtiğim zararsız her şeyden yalatıyorum tadına baksın diye. Kelebeğim ekşi seviyor onu daha da iyi anladım bugün yediği püredeki havuç tatlıysa yüzünü ekşitiyor ama bugün ekşi yenidünya verdim biraz suratında sadece beğeni ifadesiyle yedi devamı için de elime ve yüzüme bakıyor
Dünyanın en tatlı en güzel en masum varlıkları bebeklerimiz :) takdir ederim seni canım birçok öğretmen öğrencilerine insan olmayı, kendisini korumayı vs yani hayata dair şeyleri öğretmek yerine yarış atı olmayı, asosyal olmayı öğretiyor. Elimizden gelenin en iyisiyle korumaya çalışıyoruz miniklerimizi. Allah karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın kötülerden korusun meleklerimizi.Kıyamam minik kelebeğe ne tatlı oluyordur suratı o yenidünyayı yerken :) kesinlikle canım okulda öğrencilerime bile "anne ve babanız.." dışında size kim dokunursa kim öperse izin istemesini söyleyin diye öğrettim hep..ayrıca çocuklara bikini bölgesini öğretiyorum o kısımları sadece anne baba görebilir onun dışında kimse görmemelidir gibi...bu konuda bende çok hassasım...kızıma dokunulunca özellikle eller kirli acayip rahatsız oluyorum...ister istemez çekiyorum...bana da çok dediler sakınıyor diye ama bende söyledim çat çat...çok minik enfeksiyon kapmaya çok müsait gibi..bakalım benim kuzum neyi sevecek en son bu hafta geçeceğiz ek gıdaya çok heyecanlıyım :) sizin tecrübelerinizden faydalanacağım artık doktorumuz ilk yoğurtla başlarız demişti geçen ay...
Dünyanın en tatlı en güzel en masum varlıkları bebeklerimiz :) takdir ederim seni canım birçok öğretmen öğrencilerine insan olmayı, kendisini korumayı vs yani hayata dair şeyleri öğretmek yerine yarış atı olmayı, asosyal olmayı öğretiyor. Elimizden gelenin en iyisiyle korumaya çalışıyoruz miniklerimizi. Allah karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın kötülerden korusun meleklerimizi.
Maşallah annesi büyümüşsünüzcanım ilk ek gıdasını verirken video çekmeni tavsiyr ederim zira çok tatlı oluyorlar tabiki bildiğim her konuda yardımcı olmak isterim canım
Bende mersinliyim annemlerin evide 11. Kat aynı dediğin gibi fena rüzgar oluyor kapılar açılınca. İnce penye tarzı yelek giydir rüzgar carpması daha fena eder mazallah ama tek kat giydir ya yazık sıcaklar şki katlaKızlar mersnde yaşıyorum hava evet çok sıcak ama evim boğaz ve 10. Kat bir esti mi fırtna götryo sankibu yüzden ben de miniğimi halen 2 kat giydiryorm çok sıcaklamazsa yelek bile giydryorm ama kendim kısakolluyum korkuyorum üşütür die. Kaka yapınca götüryorum lavboya yıkıyorm belden aşşa ohh )
Hehee hem de çok düşünceli çok titiz bir anne oldunAyy ben de en çok hırsızdan korkarım valla. Çok tedirgin uyurum bir çıt duysam.
Hala benim anne olduğuma inanamayanlar var30 yaşındayım ama geçen gün rapor almak için doktora gittim sekreteri diyor üniversitede öğrenci misiniz o yüzden mi rapor alıyorsunuz Kızımı ilk kez doktora annemle götürdüğümüzde annemi kızımın annesi sandı
Oyyy doyulur mu hiç onlara yaaa her gÜn ayrı bir tatlı uyanıyor kelebeğim güne eminim oğluş da öyledirbenim cadı yüzüstü durmaktan hiç hoşlanmıyor başlıyor bağırınmaya ne güzel oğluş oyun bile oynuyormuş.
Haklısın canım kaliteli vakit geçirmek çok önemli
Belki olur canım babasında da var biraz sanatçı ruhuMaşallah oğluşa:) ailen tecrübeli canım bilirleresas oğluş ses sanatçısı olacak desene
Kelebeğimin sanatsal yönü ağır bassın istiyorum ama zamanla görücez bakalım. Bana çekerse olur da babasına çekerse bilemiyorum
Hatta evde yeşillik artarsa çöpe at tavuklara at çabuk büyüsünler canımİyice serpilsinler de seçeyim
Sever annesi bizim minikler farklı tatlara açık olacak gibi duruyor. Benim kuzucuk yüzünü hiç ekşitmeden limon yedi bugünhamileyken ekşi isterdim hep ( ki normalde ekşi yiyen biri değilimdir) ondan herhalde
Aynen canım birbirinin kuyusunu kazmakla meşgül millet bu her iş camiasında böyle malesef.Sinir bozucu adam durduk yere sıkıntıya sokmuş seniböyleleri yüzünden meslek yerlerde sürünüyor. İnsan meslektaşını tutar ama nerdeeee insanlar anca birbirinin ayağını kaydırsın diye uğraşıyor. Bir doktora saldırıda bulunuluyor doktorlar ayağa kalkıyor. Bir öğretmen öldürülüyor ama kimse sesini çıkartmıyor. Yazık...
ben de aynıyım canım sürekli gülümseyerek bakıyorum hatta sinirlendiğim zamanlarda bir burnunu ısırırım senin diye gülerek kızıyorumkızmanın ne olduğunu bilmiyor ama yüz ifademden anlıyor muhtemelen
Doğru diyorsun canım aslında biz de mutlu oluyoruz :) eşim eve elinde ekmekle gelince sanki dünyanın en güzel hediyesini getirmiş gibi seviniyorumYapsın canım bırak onlar öyle mutlu. Yorgunluğu falan düşünmüyor ki
Uyusunlar da büyüsünlerki araştırdığıma göre uyumak büyüme hormonlarını tetiklermiş canım
Beni deeee ne tatlı oluyorlar öyle şaşkın şaşkın ayaklarına bakarkenO ayaklara olan merakları beni benden alıyorMerak etme canım kelebeğim de öyle, sadece mideye baskı olup kusuyor çıngıraklı çoraplardan ben de giydiriyorum ama çıplak ayağı kadar ilgisini çekmiyor miniğimin. Şimdiden ayaklar dimdik oturmuyor ayakta kalacak illa ama doktorumuz da 7.aydan önce ayaklarının üstüne bastırma dedi. Bir savaş halindeyiz ben oturtmaya çalışıyorum kelebeğimi o ayaklarının üstünde durmaya çalışıyor
Oğluş da bakımlı olacak annesikendilerine ilgileri var tanımaya çalışıyorlar vücutlarını. Ayy süslü olsun kelebeğim şimdiden modaya uyuyoruz zaten annesi kiloları verse kızıyla takım giyinecekler inşallah
O da biraz asosyalleştirir mi acaba bizi diye düşünmüyor değilim. Bazen, sıkıntıdan, gerçekten çok çekilmez bir insan olabiliyorum çevremdeki insanlara( kızım hariç)
Kesin tanırısn canım oğluşu her yere kanguruyla götürüyorum ya kanguruyla götürmesem de kesin yanımda taşıyorumEvet diğer tatillerde denk geliriz belkisolomomdan tanırım seni muhtemelen
Paylaşman çok iyi olur canım ki biz de ona göre tercihlerimiz arasına gönül rahatlığıyla güvenilir olarak ekleriz hemen
Valla ne güzel canımBen de slingle ustalaştım canımher türlü ev işini yapıyorum. Sling ev içinde kanguru dışarıda kurtarıcım oldu benim
İnşallah canımEyvah :) zaten ev kızımın eşyalarıyla doldu taştı :) inşallah biz becerebiliriz..
Canım ben doktora sormuştum muhallebiyi bana sadece suyla yap dedi. Pekmezle de güzel oluyor ben bile yiyorumcanım bu youtube dan baktım da ordaki kızlar devam sütü koymuşlar bu toz mamalardan yani o şekilde daha ağır olur gibi senin bu tarif hoşuma gitti
Oyy ne güzel gözünüz aydınnnselam kızlar nasılsınız biz süt alarjimiz var diye diyet yaptık ne zamandan beri ama kızarıklıklarımız geçmedi o yüzden alarji uzmanına götürüp cilt testi yaptırdık temiz çıktıhemen yoğurt vermeye başlıcam bakalım çok sevindim
Canım ben direk pamuk ve su kullanıyorum hatta e bebekte alt temizleme pamuğunda 15 al 10 öde kampanyası var pamuğumuz bitince ondan alacağız. Çok kullanışlı oluyor.kızlar unibaby nin yenidoğanı bitmek üzere artık ek gıdaya da geçtik devam mendillerine başlamak istiyorum sizce erken midir havalar ısındıkça temizliği daha da sıkıntı olucak
Rabbim damatliginida göstersin inseallah hayırlı olsun. Bizimde ilk ciktiginda ve eve gittimizde cok agladi cozumu battaniye ye koyup iki kisi sallamak oldu. Kuzum cok zorlandi cisini ederken ama ikinci gunune biseyimiz kalmadi. Mesajını başta gorseydim yazardim belkide her yolu denemissinizdir. Gerçi simdi biseyi kalmamistir Paşanın.Kızlar dün oğlumu sünnet ettirdik.Koskoca geceyi uykusuz geçirdik ağrı kesiciler fayda etmedi.Calpol bile yarım saat uyutabildi yavrumu.Bugün biraz daha iyiyiz çok şükür ama zor bi durummus.Bi de tam hereketli zamanlar bez değişirken çok zorlanıyorum.
Sizin bebeginz ne kadarlik. Kac aylıkken yaptirdiniz acaba sunnetiniGeçmiş olsun hayırlı olsun canım doktor bize bi merhem verdi bide dolven şurup verdi calpol vermedim ben sadece ilk gün mızırdandı sonra hep iyiydi sanırım calpol hafif gelmiş hatta dolven olmazsa fitil veriyor doktor daha güçlü diye. Ben karton bardağı küçültüp koymuştum bezi sünnet yerine değmemişti o da etkili olmuştur