2016 Aralık Anneleri

Yakalaması da zor tavuğu canım
Ben de öyleyim canım sadece kırmızı et yerim başka hiç bir şeyi yiyemiyorum. Doğumdan sonra ciğer yedirirlermiş lohusa kadına. Kaç kez dediler asla yemem yapmayın boşuna dedim. Aslında içinde büyüdüm babam mezbaha işçisiydi. Abim ablam da bayılır bu tarz şeylere ben asla yemem.
Ne güzel canım cidden büyük bir şans
Yazın keçi yoğurdu yedireceğim ona tabi köyden gelene kadar bozulmazsa canım sıcaktan

Canım gece uykuları geçen haftaya kadar iyiydi aslında ama 1 haftadır ne yazık ki sürekli uyanıyor ve kucakta gezmek istiyor hep de mızmızlık var sanıyorum bizde de diş sıkıntıları başladı..hasta değil çünkü karnı da tok...maşallah canım benim walla iyi cesaret etmişsin helal olsun...bizde gece çıkabiliriz doğru söylüyorsun artık huzursuzluk yaptığı yerde indirir gezdiririz bir tur kucakta :)

Ben de hakkınızı helal edin falan diyor sanırım istifa edecekmiş. Yüzüne demedim ama etmeyeceğim. Varsa versin hakkımı. En basiti oğlumun sütüne engel oldu. Onu ödesin ödeyebilirse pislik. Ayrım yapıyor zaten faşist resmen. Kendi milletine apayrı davranıyor her toleransı gösteriyor. Benim gibi bir iki kişi daha var bize gelince iş değişiyor. Allah bildiği gibi yapsın.
Hayır sanki maaşlarımızı bunlar veriyor
Müdür olmuş ama insan olamamışlar canım malesef!!
Aynen aynen canımm evin içinde gider gelir oynarım şarkı söylerim oğluş da beni izliyor hep umarım ben gibi olmaz yoksa ciddi sorun kız gibi hareket etmesin

Sabah öğlene kadar uyuması çok iyi bir şey canım dediğin gibi sen eve gidene kadar ancak uyanır çok anlamaz yokluğunu
Konuşmayınca sorunlar daha da büyüyor zaten canım. Bizim de o olaydan sonra eşim bayağı farklılaştı. Çok üzüldüğümü anlamış ki sürekli ilgili şefkatli

Biraz durması bile oturmanın yakın olduğunu gösteriyor canım evet bence de kendi kendilerine doğrulacaklar yakın zamanda. Oyyy o güzel kafayı öp annesi :))
Sabah yatağından aldım oturma odasına geldik yatırdım diye nasıl ağladı bezini zor değiştirdim sonra hemen elinden tuttum oturttum baktım ağlayan çocuk gülücük saçıyor meğer oturmak istiyormuş
Kucak istemezler artık fazla canım oturup karşılıklı oynarız
Oyy öpmem mi öpe öpe bir hal oldum az önce de uyuyacakmış ağlıyor uyu diyorum etrafına bakıyor uykuya dalamıyor ilgisinden. Seviyorum öpüyorum ağlıyor götürdüm yatağına yatırdım baktım uyumuş hala uyuyor şükür

Canımsınnn gözlerimi doldurdun siz kardeşler de iyi ki varsınız...tabii eminim bana pas vermeyecek bile..bilecek ki teyzeler her istediğini alacak evet diyecek :) daha sonra erkek arkadaşı olacak belki onlarla paylaşacak..

Canım solomom baby aldım ben memnunum. Oğluş da ne zaman kanguruya alsam uyur. Rahat olmasa mutlaka belli eder.
Tamam canım gidip gelelim Marmaris'e gideceğiz zaten. Bilgi veririm.
Ne güzel şanslıymışsın canım biz de kanguru sayesinde şanslıyız

Bugün çıktık dışarıya babamız hafta sonu da çalışıyor biz yalnızız evde hava çok güzeldi gerçekten güneş de yakmıyordu...markete gittik alışveriş yaptık eczaneye uğradık iyi geldi ikimize de..kucağı çok seviyor hemen kanguru edineyim ben en iyisi..

İşte zaman ayırmak istenilse çok aslında ama sanırım onu yapmak yerine toz alayım diyorum..dolaba birşeyler yapıp atayım elimin altında hazır olsun diyorum...kesinlikle haklısın bugün bunu deneyelim..eşim de mutlu olsun biraz kıyamam :)

Bizde aynıyız geceleri canım huzursuzuz uyanıp ağlıyoruz bir süre. Dişten başka seçenek YOk şimdilik. Bizim doktor söyledi zaten yakında bekliyorum çıkmasını.
Canım otobüste çok yardımcı oluyorlar sürekli gelip bir isteğiniz var mı yardım isterseniz hemen çağırın diyorlar. Tek sıkıntı oğluş sürekli kolumdaydı o oldu. Kollarım tutmuyordu otobüsten indiğimde.
Bir şekilde biter bir gece canım sonra otele varınca dinlenirsiniz

Hemen bakayım Solomom baby nin de desenleri çok hoşuma gidiyordu :) eğer kızım durursa uyursa falan içinde hemen ertesi gün tatil ayarlarız aaa süper hemde Marmaris'e gidecekseniz bilgi alırım aynen Harika olur..

Oyy teşekkür ederim canım :)
Bence seninle de paylaşır canım erkek arkadaşını

Evet bende dişe bağlıyorum parmaklarını ağzının en dip köşelerine kadar götürüp resmen çiğniyor içim gidiyor ama elimden birşey gelmiyor ne yazık ki...inşallah hemencecik çıkarırlar ateşsiz, sıkıntısız ve hastalıksız..kollarımın uyuşukluğuna gün içerisinden alışkınım aslında :) evet bir de 2 koltuk almak gerekiyor sanırım uyuduğunda da rahat yatsın diye..çok ihtiyacım var aslında deniz kum ve güneşe...

Bugün biz de oğluşla markete gittik geldik bayağıdır çıkmıyorduk ikimize de iyi geldi. Uff eşlerimiz hep yanımızda olsa keşke
Ne güzel kanguru alırsanız hep çıkarsınız canım cidden hava çok güzelmiş bugün bir haftadır neler kaçırdığımı anladım

Boşver tozu canım bir gün kendinize ayırın ya evet nasıl mutlu oluyorlar bir iki aydır biz böyleyiz oğluşu uyutup direk film açıyoruz canım. Uykumuz gelirse uyuyoruz ertesi gün devam ediyoruz. Birlikte vakit geçirmek ikimize de iyi geliyor şu an film bulamıyoruz izleyecek

Hemen bakayım Solomom baby nin de desenleri çok hoşuma gidiyordu :) eğer kızım durursa uyursa falan içinde hemen ertesi gün tatil ayarlarız aaa süper hemde Marmaris'e gidecekseniz bilgi alırım aynen Harika olur..
Ben desensiz aldım her şeye uyduramam diye canım ama cidden hepsi çok hoş ben de bayılıyorum o desenlilere
İnşallah uyur bebiş de rahat edersiniz canım
Aynen canım bakalım nasıl bir tatil olacak oğluşla

mrveee28 ben de kanguru kullanıyorum ergonomik olması yeterli yani bacakları M şeklinde olacak. Arkadaşın dediği gibi kanguruda yürürken hemen uyuyorlar bide kimse öpmeye dokunmaya yanaşamıyor o yönden de iyi. Benimki love&carry markası air modeli yazın sıcakta sırtı açılıyor file oluyor terletmiyor. Ergonomik kangurular ağrı yapmıyor hamile gibi oluyorsun ben sadece karnımda yük hissediyorum o da 1-1,5 kg kadar çok rahat yürümek ve Bebek sana çok yakın oluyor bunu çok seviyorum koynunda yine çünkü bi daha hiçbir zaman bu kadar küçük olmayacaklar

Bayılıyor markete kızım :) her yer rengarenk çok ilgisini çekiyor bir de insanlar onunla ilgilenmezse hiç sıkıntı Yok...meyvelere sebzelere dokunuyoruz birlikte onları tanıtıyorum...doktorumuz farklı dokulara dokunsun beyin gelişimi açısından çok farklı dedi zaten o tarz dokun-hisset kitapları da almıştım ama somut olarak dokunmaları çok hoşlarına gidiyor aklında bulunsun canım..

Kesinlikle öyle kıyamıyorum eşime de yorgun oluyor genelde diyorum ev yemeği yesin ben biraz yemek konusunda hassasım Fast-food yemem, paketli gıda yıllardır ağzıma sürmedim, asitli içecek hayatımda hiç Yok...eşime her gün Fast food yiyelim desem dünyanın en mutlu insanı olur :) ama ben çorbamız olsun sebzemiz olsun köftemiz balığımız olsun isterim...avm ye gideriz o hamburgerci de takılır ben Kayseri mutfağında :) bugün bir film açıp izleyelim bakalım...haftasonunun şerefine...

Evet desenlilerde o problem var ya siyah ya beyaz yoğunlukta olanlardan alırsam kullanabilirim diye düşünüyorum...hadi bakalım bize yazarsın artık geri bildirimini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…