• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim. Evet ilaç veremedi her gün gidiyorum temizleyip ilaç sürüyor doktor bir hafta sürüyormuş sanırım bu şekilde inşallah geçer biran önce korkuyorum bebeğe zarar verir iltihap diye
İşte yine benim bir aceleciliğim, benim soruma cevap vermişsin zaten. çok geçmiş olsun canım. allahın izniyle olaz bebeğine bir şey. doktorlar onuda senide düşünüp en doğru kararı verir merak etme

ekonomistgonul ekonomistgonul T TugbaAnk Teşekkürler kızlar antibiyotik vermedi diye her gün çağırıyor temizleyip ilaç sürüyor damla verdi bir tane eve bile sokmayın kulak çöpünü dedi bana iyi ders oldu. Ağrı kesici verdi minoset ama cesaret edip kullanamıyorum 33 yaşında ilk annelik heyecanını yaşıycam aşılama sayesinde böyle şeylerle gölge düşerse yıkım olur

Günaydınn kızlar bugün dr kontrolümüz var ilk defa görücez keseyi de belki kalp atışını da duyarız.. haberlerde görmüşsünüzdür bursada dün patlama oldu çok üzüldüm gerçekten çok etkilendim orası bursanın göbeği sürekli geçtiğimiz gittiğimiz yer.. aklım almıyor... Rabbim fırsat vermesin inşallah kötü niyetlilere... ikinci bir çocuğum olacak benim bu karışıklıklta...
Amin inşallah fırsat vermesin
Nasıl bir kafayla insan kendini patlatır anlamıyorum onu geç kendinden vazgeçtin anladım git öl geber
başka hiç tanımadığın masum insanların bebeklerin çocukların canına nasıl kıyıyor
çoğu zaman demişimdir
İyiki Cehennem var.....

Kızlar, teyzeleri, elma_sekerim01 elma_sekerim01 , müjdeler olsun, bizim pambığı gördük. Pıtpıtlarını da duyduk. Şapşik daha 1 cm ama benden hızlı kalp atışı var maşallah. 10 gün önceki kontrolde kese 1 hafta geride görünüyor demişti doktor. Şimdi baktı, bebiş haftasıyla uyumlu dedi. Bebişi gördüğümüze göre haftaya şu testleri yapabiliriz dedi. Bana verilen ilk testler şunlar:
Glukoz (açlık)
üre
kreatinin
ALT
ASt
Hemogram
TSH
Serbest T4
Toksoplazma IgG ve Toksoplazma IgM
Rubella IgM (Kızamıkçık)
Rubella IgG (Kızamıkçık)
HBs Ag
Anti HCV
Anti HIV
VDRL (Kalitatif)
Kan Grubu ve Rh Tayini

Allah hepimize sağlıklı kalp atışlarını duymayı, pambıkları görmeyi nasip etsin. Bu arada ben 6+0 da keseyi gördüm, 7+4 (bugün) kalp atışlarını. Erken göremeyen hamiş arkadaşlar, sakın endişe etmeyin diye özellikle yazıyorum.
Herkese sevgiler.:confused:

ekonomistgonul ekonomistgonul T TugbaAnk Teşekkürler kızlar antibiyotik vermedi diye her gün çağırıyor temizleyip ilaç sürüyor damla verdi bir tane eve bile sokmayın kulak çöpünü dedi bana iyi ders oldu. Ağrı kesici verdi minoset ama cesaret edip kullanamıyorum 33 yaşında ilk annelik heyecanını yaşıycam aşılama sayesinde böyle şeylerle gölge düşerse yıkım olur

34 yaşında aşılama ile anne olma yoluna giren biri olarak seni çok iyi anlıyorum. rabbim korusun yavrularımızı

Maalesef o kötü huy bende de var
sadece kulak çöpüyle kalsam yine iyi :KK33:

Kızlar, teyzeleri, elma_sekerim01 elma_sekerim01 , müjdeler olsun, bizim pambığı gördük. Pıtpıtlarını da duyduk. Şapşik daha 1 cm ama benden hızlı kalp atışı var maşallah. 10 gün önceki kontrolde kese 1 hafta geride görünüyor demişti doktor. Şimdi baktı, bebiş haftasıyla uyumlu dedi. Bebişi gördüğümüze göre haftaya şu testleri yapabiliriz dedi. Bana verilen ilk testler şunlar:
Glukoz (açlık)
üre
kreatinin
ALT
ASt
Hemogram
TSH
Serbest T4
Rubella IgM (Kızamıkçık)
Rubella IgG (Kızamıkçık)
HBs Ag
Anti HCV
Anti HIV
VDRL (Kalitatif)
Kan Grubu ve Rh Tayini

Allah hepimize sağlıklı kalp atışlarını duymayı, pambıkları görmeyi nasip etsin. Bu arada ben 6+0 da keseyi gördüm, 7+4 (bugün) kalp atışlarını. Erken göremeyen hamiş arkadaşlar, sakın endişe etmeyin diye özellikle yazıyorum.

Maşallah darısı başımıza Allahım tamamına erdirsin inşallah :)

Tekrar yazmayalım diye yeniden sayfaları bulup yükledim C candy1907 .Hamilelik heyecanı bilemiyorum ama yardımcı olabilmek adına kendi tahlillerimizi detaylı inceleyip yazdık ama görmemişsin heralde. Kız yoksa ne kadar çok cevap gelirse daha iyi olur diye sallamadın mı bizim cevapları. Neyse canın sağolsun. Yurtdışında olup bu yolda yalnız olmak zor olsa gerek.
Canim senle birlikte iki kisi yazmis valla gormedim :))) normalde kaxirmam ama sayfalar kaymis cok soalun ;)

Amin inşallah fırsat vermesin
Nasıl bir kafayla insan kendini patlatır anlamıyorum onu geç kendinden vazgeçtin anladım git öl geber
başka hiç tanımadığın masum insanların bebeklerin çocukların canına nasıl kıyıyor
çoğu zaman demişimdir
İyiki Cehennem var.....

normal bir insanın yapabileceği birşey değil hakıkaten 25 yaşında gencecik bir kız nasıl bunu yapar ki yoksa .. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Glukoz (açlık)
üre
kreatinin
ALT
ASt
Hemogram
TSH
Serbest T4
Rubella IgM (Kızamıkçık)
Rubella IgG (Kızamıkçık)
HBs Ag
Anti HCV
Anti HIV
VDRL (Kalitatif)
Kan Grubu ve Rh Tayini

Gözünaydınnnn canımmmm bizde kesemizi pazartesi göreceğiz bakalım kısmetse :)

Glukoz (açlık)
üre
kreatinin
ALT
ASt
Hemogram
TSH
Serbest T4
Rubella IgM (Kızamıkçık)
Rubella IgG (Kızamıkçık)
HBs Ag
Anti HCV
Anti HIV
VDRL (Kalitatif)
Kan Grubu ve Rh Tayini

Canım çok sevindim darısı benim gibi bekleyen herkesin başına olsun , Ayy ne mutlu ya inşallah yarın bende o güzel heyecanı yaşarım

Kanaman nasıl oldu cnm
salı akşamı yine kanama oldu canım yine apar topar doktora gittik muayene oldum. Bebeğin kalp atışları var kese düzgün iğne vuralım evinde istirahat et dediler. şuan sadece kahverengi peçeteye gelen kahverengi hafif lekelenmeler oluyor. Progestan hap ve iğne kullanıyorum pazar günü kontrolüm var sonuç ne olcak bende bilmiyorum

salı akşamı yine kanama oldu canım yine apar topar doktora gittik muayene oldum. Bebeğin kalp atışları var kese düzgün iğne vuralım evinde istirahat et dediler. şuan sadece kahverengi peçeteye gelen kahverengi hafif lekelenmeler oluyor. Progestan hap ve iğne kullanıyorum pazar günü kontrolüm var sonuç ne olcak bende bilmiyorum
Merhaba canim... Seni cok iyi anliyorum ben de ogluma hamileyken dedigin gibi lekelenmem oluyordu tuvalete gitmekten korkuyordum inan... Dinlen annesi insallah cok iyi olacak bak benim 3 yasinda oglum canavar gibi masallah... O dönem farkettigim biseyi paylasmak isterim seninle igneyle yatmayla falan baya azalmisti lekelenmem ama bi aksam cok trajik bi film izledim hic unutamam o filmi tam dramdi... Neyse filmden sonra yine oldu lekelenmem dehsete kapildim... Ondan sonra yok dedim moral cok onemli hep keyifli komik seyler izledim... Tavsiye ederim eglenmeye bak annecik iyi geliyor :KK66:

Back