• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

İyi geceler tatlı hamişler
Limon ve acılı yiyecekler yiyorum genelde siDe durum nedir limon yemem bir zararı olurmu ki ne dersiniz

canım ama tabiki abartmadan herşeyi yicez ama hamilelikte acılı salçalı baharatlı yiyecekler çok önerilmiyor.. limondan bişey olmaz sanırım bilemedim

Hayırlı geceler kızlar. Sabah 9 da randevum var. Uyku tutmadı heyecandan o_O
Canım limonu geçen randevuda ben doktoruma sordum. Ben hamile kalmadan öncede,şimdide sabahları kalktım mı ılık limonlu su içiyorum. Hiçbir zararı olmaz iç dedi. Her doktorun dediği gibi, çiğ et, güvenmediğin yemek yerlerinden,iyi yıkanmamış sebze meyveden uzak dur, geri kalanını normal nasıl yiyorsan abartmadan ye dedi:KK45:
Canım ne yaptın merak ettim?

Günaydınn kızlar bugün dr kontrolümüz var ilk defa görücez keseyi de belki kalp atışını da duyarız.. haberlerde görmüşsünüzdür bursada dün patlama oldu çok üzüldüm gerçekten çok etkilendim orası bursanın göbeği sürekli geçtiğimiz gittiğimiz yer.. aklım almıyor... Rabbim fırsat vermesin inşallah kötü niyetlilere... ikinci bir çocuğum olacak benim bu karışıklıklta...

Günaydınn kızlar bugün dr kontrolümüz var ilk defa görücez keseyi de belki kalp atışını da duyarız.. haberlerde görmüşsünüzdür bursada dün patlama oldu çok üzüldüm gerçekten çok etkilendim orası bursanın göbeği sürekli geçtiğimiz gittiğimiz yer.. aklım almıyor... Rabbim fırsat vermesin inşallah kötü niyetlilere... ikinci bir çocuğum olacak benim bu karışıklıklta...
Geçmiş olsun canım , gerçekten zor günler yaşanıyor memeleketimizin her bi yanında

Çok yaşarım onu ben çok zor zonklar resmen
Şuan ilaçda kullanamasın çok geçmiş olsun

Bugün nasılsın cnm

Teşekkür ederim. Evet ilaç veremedi her gün gidiyorum temizleyip ilaç sürüyor doktor bir hafta sürüyormuş sanırım bu şekilde inşallah geçer biran önce korkuyorum bebeğe zarar verir iltihap diye

Çok geçmiş olsun canı evet maalesef terör her yanımızı sardı. Allah'ım fırsat vermesin kötülere. Korusun hepimizi:KK42:

Günaydın canım. Bende Ankara da oturuyorum. Bu son patlamaları duymuşsundur. Tam Ankaranın göbeği. Bende tam o günlerde tedaviye başlamık üzereydim. Eşime dedim ki bak ortalık karışık bugünlerde gitmesek mi. Eşim dedi ki her şeyin yeri ayrı. İkinci patlama Kızılay göbekteydi ve benim doğum günümde kardeşim bana gelmek üzerek oradayken oldu. Çok şükür bir şey olmadı kardeşime ama kaç can yitip gitti. Kardeşimin sadece bir süre psikolojisi bozuk gezdi. Korkuyla. Ama hayat maalesef devam ediyor. Bizler kalabalık yerlere çok girmeden yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Tabiki biz geçerken birisi patlatsa sadece orada geçerken yakalanmış bile olabiliriz. Ama bu yaşamaya engel değil. Olmamalı. Hiç canını sıkma. Her zaman geçtiğin yer olabilir ama maalesef bizim ülkemizde böyle olaylar yaşandıktan sonra güvenlik önlemleri artıyor. Sizin orada da polis alarma geçmiştir şimdi. Yaşanılan kötülükleri düşünürsek karnımızdaki ufaklıklar bu kargaşaya gelmekten korkar. Onlar korksa dahi yanlarında sapasağlam duran ebebeynler olmak zorundayız. Unutma şu karnımızda olan, hatta senin yanında bir tane daha yürüyen o canlar rabbimizin bize emaneti. Onlar için sağlam dur. Rabbimin işi işte teröristin ayağı tökezliyorda erken patlıyor. Rabbim korusun kollasın bizi. Sadece bizimkisi tedbir almak olur, taktdir onun. Çok geçmiş olsun bu arada. Bir daha böyle şeyler yaşanmasın inşallah. Sen bebekine odaklan inşallah annesi, belki bugün kendini gösterir, kalp atışı ile ben burdayım sende benimle kal korkma der annesi...

Günaydın kızlar :KK49: Dikkat edin kendinize dış kulak iltihabı oldum kulak çubuğuyla çok haşır neşir olmuşum berbat bir durumdayım ben ettim siz etmeyin :eek:
geçmiş olsun canım. bugün bende duşa girdim kulak çöpünü aldım elime. sonra dedim ya hep zararlı derler dur peçete ile kurula geç. işte bugün senden bunu duymak varmış. aman çok geçmiş olsun da şimdi antibiyotik falan kullanmadan nasıl geçecek. veya kullanabiliceğin bir tedaviye başladı mı doktorlar.

Günaydın canım. Bende Ankara da oturuyorum. Bu son patlamaları duymuşsundur. Tam Ankaranın göbeği. Bende tam o günlerde tedaviye başlamık üzereydim. Eşime dedim ki bak ortalık karışık bugünlerde gitmesek mi. Eşim dedi ki her şeyin yeri ayrı. İkinci patlama Kızılay göbekteydi ve benim doğum günümde kardeşim bana gelmek üzerek oradayken oldu. Çok şükür bir şey olmadı kardeşime ama kaç can yitip gitti. Kardeşimin sadece bir süre psikolojisi bozuk gezdi. Korkuyla. Ama hayat maalesef devam ediyor. Bizler kalabalık yerlere çok girmeden yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Tabiki biz geçerken birisi patlatsa sadece orada geçerken yakalanmış bile olabiliriz. Ama bu yaşamaya engel değil. Olmamalı. Hiç canını sıkma. Her zaman geçtiğin yer olabilir ama maalesef bizim ülkemizde böyle olaylar yaşandıktan sonra güvenlik önlemleri artıyor. Sizin orada da polis alarma geçmiştir şimdi. Yaşanılan kötülükleri düşünürsek karnımızdaki ufaklıklar bu kargaşaya gelmekten korkar. Onlar korksa dahi yanlarında sapasağlam duran ebebeynler olmak zorundayız. Unutma şu karnımızda olan, hatta senin yanında bir tane daha yürüyen o canlar rabbimizin bize emaneti. Onlar için sağlam dur. Rabbimin işi işte teröristin ayağı tökezliyorda erken patlıyor. Rabbim korusun kollasın bizi. Sadece bizimkisi tedbir almak olur, taktdir onun. Çok geçmiş olsun bu arada. Bir daha böyle şeyler yaşanmasın inşallah. Sen bebekine odaklan inşallah annesi, belki bugün kendini gösterir, kalp atışı ile ben burdayım sende benimle kal korkma der annesi...
AMİN DİYEREK BAŞLAYIM
HİTABINIZA HAYRAN KALDIM
MAŞALLAH UZUN UZUN YAZIYORSUN

Back