sağolasın canım duyarsınız inşallah ya çok güzel bir şey o minnacık kuzunun güm güm sesi varAman aman maşallah supanallah. Allahım nazarlardan saklasın. Amin inşallah bizim kuzununda sesini duyarız.
Cnm dokttorlar burda sizin bahsettitinz testlerin hic birini yapmiyorlar ben ozel olarak yaptriacagim tskr cvp icinDoktorun yönlendirecek seni Zaman'ı gelince sıkıntı yapma
Ikinciyie sordum cvp gelmedi diye bazen geride kalabiliyor tskr hemen bakiyorumQueenSweethart arkadaşımız sizin bu sorunuzu daha önce yanıtladı geçtiğimiz sayfalarda. Bir kez daha bakın isterseniz
maşallah sana gülümTabi anlatayım tatlim... Kahvaltıda haslanmis yumurta peynir ceviz ve domates salatalik yiyorum cay icmiyorum ve ekmek yok yumurta omlet ise 1 dilim yiyorum arada kuruyemis tabagim var fistik badem kaju findik kuru kayisi falan ama hepsinden 3_4 adet onlardan atistiriyorum oglen is yerinde ne yemek varsa ekmeksiz 1 tabaga yemek 2 yemek kasigi pilav veya makarna hangisi varsa salata veya yogurt bunlardan toplam 1 yemek tabagina cok dolmayacak sekilde koyup yiyorum aksama da ayni sekilde ekmek hic yok yatmadan once de 1 bardak gunluk sutumu iciyorum...
Tskr canim cok saol ben avusturya dayimSen neredesin? Almanyada hamilelere rutin olarak sunlari yapiyorlar:
-Kan grubu ve Rh, Antikor (Kan uyusmazligi icin)
-Hemoglobin degerleri
-Kizamik
-Sifiliz
-Hepatit B
-Klamidya
HIV
Bunlarin disinda eger istersen,
-Toxoplazma
-Sitomegalovirus
-Parvovirüs B19
Bu hastaliklari gecirip gecirmedigine bakiliyor.
Ben ayrica kendim -aclik kan sekerine ve -D vitaminine baktirdim.
Aksam tahlil sonucu belli oldu benim internette takipteydik 5431 çıktı betacik yarın idrara sıkışık gidecem inşallah gorunur alttan muayene etmez herhal canim daha çok küçük çünküozcanan zaten aynı günlerimiz sayılır, ama ben bugün alttan baksa belki görünürdü diye düşünmüştüm, neyse artık haftaya cuma biraz daha büyümüş olur inşallah, ikinci olsa da heyecan sabırsızlık çok var ya
Bnm durum senden daha iyiymişAzRASILAM sabahtan beri hiç birşey yiyemedim bir tost ile duruyorum
Yogurta semizotu karıştırın omega3 var kizlarBnm durum senden daha iyiymiş
Yoğurt meyve yiyebiliyorsan ye cnm
İmrendim beslenmeye valla tebrik ederim ben bu kadar dikkat etmiyorum yarın başlayacaam inşallahBende sabahları hergün yumurta haşlıyordum tiksindim sadece hafta sonları yemeğe çalışıyorum omlet yapıyorum hafta içi gün aşırı değiştiriyorum beyazpeynirli tost yada peynir zeytin bal normal kahvaltı az ekmekle bi bardak süt 10,5 gibi 4 tane kayısı öğlen işyerinde ne yemek varsa yiyorum pilav hariç her gün bi şişe maden suyu sonra 5 ceviz badem fındık hergün bi porsiyon meyve elma muz yada kivi yoğurt hiç yemem ama akşam yemeklerinde bi kase yemeye çalışıyorum yada 1 bardak kefir içiyorum akşamda özel yaptığım bi yemek yok et ot ne denk gelirse ama pirinç pilavı yapmıyorum bazı geceler yatmadan öncede süt içiyorum.. Tatlı tüketmiyorum abur cubur yememeye dikkat ediyorum kahve içmiyorum açık çay ıhlamur birde elma çayı içiyorum gün içinde..
Darisi duymayanlarin başınasağolasın canım duyarsınız inşallah ya çok güzel bir şey o minnacık kuzunun güm güm sesi var
Asıl sana masallah yavrumBende sabahları hergün yumurta haşlıyordum tiksindim sadece hafta sonları yemeğe çalışıyorum omlet yapıyorum hafta içi gün aşırı değiştiriyorum beyazpeynirli tost yada peynir zeytin bal normal kahvaltı az ekmekle bi bardak süt 10,5 gibi 4 tane kayısı öğlen işyerinde ne yemek varsa yiyorum pilav hariç her gün bi şişe maden suyu sonra 5 ceviz badem fındık hergün bi porsiyon meyve elma muz yada kivi yoğurt hiç yemem ama akşam yemeklerinde bi kase yemeye çalışıyorum yada 1 bardak kefir içiyorum akşamda özel yaptığım bi yemek yok et ot ne denk gelirse ama pirinç pilavı yapmıyorum bazı geceler yatmadan öncede süt içiyorum.. Tatlı tüketmiyorum abur cubur yememeye dikkat ediyorum kahve içmiyorum açık çay ıhlamur birde elma çayı içiyorum gün içinde..
Aynen benim de boyleTabi anlatayım tatlim... Kahvaltıda haslanmis yumurta peynir ceviz ve domates salatalik yiyorum cay icmiyorum ve ekmek yok yumurta omlet ise 1 dilim yiyorum arada kuruyemis tabagim var fistik badem kaju findik kuru kayisi falan ama hepsinden 3_4 adet onlardan atistiriyorum oglen is yerinde ne yemek varsa ekmeksiz 1 tabaga yemek 2 yemek kasigi pilav veya makarna hangisi varsa salata veya yogurt bunlardan toplam 1 yemek tabagina cok dolmayacak sekilde koyup yiyorum aksama da ayni sekilde ekmek hic yok yatmadan once de 1 bardak gunluk sutumu iciyorum...
M mgydkbegum canım nasıl oldun ne dedi doktor
Tabi anlatayım tatlim... Kahvaltıda haslanmis yumurta peynir ceviz ve domates salatalik yiyorum cay icmiyorum ve ekmek yok yumurta omlet ise 1 dilim yiyorum arada kuruyemis tabagim var fistik badem kaju findik kuru kayisi falan ama hepsinden 3_4 adet onlardan atistiriyorum oglen is yerinde ne yemek varsa ekmeksiz 1 tabaga yemek 2 yemek kasigi pilav veya makarna hangisi varsa salata veya yogurt bunlardan toplam 1 yemek tabagina cok dolmayacak sekilde koyup yiyorum aksama da ayni sekilde ekmek hic yok yatmadan once de 1 bardak gunluk sutumu iciyorum...
Sabah 1 yumurta yiyebildiğim kadar iki üç dilim peynir, bir-iki dilim tam buğday ekmeği, azıcık bal ve ceviz, bir bardak açık çay. Öğün aralarında yiyebilirsem badem, fındık filan ya da elma, erik. Öğlen ve akşam midem şimdilik çorba dışında başka bir şey kabul etmiyor, yiyebilirsem biraz yoğurt. Şimdilik bu kadar yiyebiliyorum, mide bulantımdan dolayı. En azından sabah kahvaltımı protein ağırlıklı yapmaya çalışıyorum olabildiğince. Bulantım bu kadar yoğun olmasa et tavuk falan da yemek istiyorum ama düşüncesi bile şu anda içimi kaldırıyor
Benim de 5 yaşında kızım var. İlk üç ayı atlatırşak allahın izniyle ondan sonra söylemeyi düşünüyorum. Temmuz ayında gelişmeye gebeliğim olduğu için tedirgin im biraz kızımı da tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bugün anneannesi kızım cok akilla ndi abla oldu annesi bi kardes alsın dedi . Kız kardeşim olsun diye nasıl sevindi.5.5 yasinda kız.
Duyduğunda mutlu olacagina bende eminim.hep dua ediyor kardesim olsun diye :)
Oglum dada bol bol semiz otu yemiştim ınsl bundada yicemYogurta semizotu karıştırın omega3 var kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?