2016 Aralık Anneleri

Bende 56 yla başladım 55 e düştüm.
Bugün bulantim yoktu canım ne istediyse yedim 3 gün kötüydum.
Ama bu kadar kontrolsüz olmamalıyim.fazlasıyla geri alırım.
Yarın kontrolüm var heyecan tavan.
Sanki ilk hamileliğim mis gibi.

İyi geceler tatlı hamişler
Limon ve acılı yiyecekler yiyorum genelde siDe durum nedir limon yemem bir zararı olurmu ki ne dersiniz
Hayırlı geceler kızlar. Sabah 9 da randevum var. Uyku tutmadı heyecandan
Canım limonu geçen randevuda ben doktoruma sordum. Ben hamile kalmadan öncede,şimdide sabahları kalktım mı ılık limonlu su içiyorum. Hiçbir zararı olmaz iç dedi. Her doktorun dediği gibi, çiğ et, güvenmediğin yemek yerlerinden,iyi yıkanmamış sebze meyveden uzak dur, geri kalanını normal nasıl yiyorsan abartmadan ye dedi

Gunaydinlar :) Bugun keyifler nasil?
Kontrole gidiceklerin hayirli haberlerini bekliyoruz.
Herkes ne kadar duzenli besleniyor. Ben bebisten once daha duzenli kahvalti yapiyodum simdi zeytini domatesi zor bela yiyorum. Lokmalar agizmda buyuyo yumurta falan calistigim icin ona zaman ayiramiyorum, yiyebilirmiyim onuda denemedim goruntusu pek cekici gelmiyor.
Oglenleri ne yemek cikarsa kafi miktarda yiyorum aralarda acikiyorum cubuk kraker ve meyve yiyorum genelde aksama ne pisirebilirsem :) gece yatmadan oncede acayip acikiyorum bi kac gundur sagliksiz oldugunu biliyorum ama bi dilim kek yiyorum insallah biraz daha duzene sokucam.

Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Ben de yediklerime dikkat ediyorum hedefim ilk 3 ay kilo almamakti ama benim de 4 ay olsun..
Nasıl olsa son aylarda kilo alıyoruz.
Canım benim hedefimde ilk 4 ay kilo almamak. Bizim diyet maceralarımız malum. Bu sefer fazla kilo almayip sonrasında zorlanmayalim fazla.

Kizlar hangi testleri yaptirmaliyim bi liste falan var mi :)

@QueenSweethart arkadaşımız sizin bu sorunuzu daha önce yanıtladı geçtiğimiz sayfalarda. Bir kez daha bakın isterseniz

Tekrar yazmayalım diye yeniden sayfaları bulup yükledim C candy1907 .Hamilelik heyecanı bilemiyorum ama yardımcı olabilmek adına kendi tahlillerimizi detaylı inceleyip yazdık ama görmemişsin heralde. Kız yoksa ne kadar çok cevap gelirse daha iyi olur diye sallamadın mı bizim cevapları. Neyse canın sağolsun. Yurtdışında olup bu yolda yalnız olmak zor olsa gerek.

Sağol canım yaa. Resmen içimi rahatlattın. Mantıklı. Hormon yoksa büyümede yok. İnşallah kaybolur. Sağolasın

Gunaydinlar anneler ve findiklari... Ben bugun ailemin yanina gidiyorum dinlenmeye ogluma da degisiklik olacak haftasonu tatiline erken basladik anlayacaginiz annem cok kilo aldirmaz umarim bana sans ve irade dileyin kizlar
ooo anne yemekleri. Biraz zor olacak senin için irade ama hadi dileyelim. İyi yolculuklar

Günaydın anneler.

Ben genellikle son kaldığım yazıdan başlayarak okuyup yorum yapabildiklerime yapıyorum. Ama sonradan ileriki sayfalara geçince aslında sıkıntının geçtiğini okuyunca, aha diyorum yine jeton sonradan düştü gibi oldu bana. Affola, ikinci baskı yaptığım veya gecikmeli yazdığım yorumlar..

Hastaneye gidecekler iyi haberler inşallah sizlerle olsun. Kalp atışlarını duyanlar keseleri bebekleri görenler gözünüz aydın olsun bu arada. Güzel bir gün geçirmek dileğiyle. Günümüz aydın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…