- 3 Ekim 2010
- 1.561
- 1.162
- 358
Bende 56 yla başladım 55 e düştüm.Ben kendimi sağlıklı beslenme konusunda uzman gibi görüyorum artık bikaç senedir diyet yapınca ...
benim kilo seruvenim hep al gülüm ver gülüm ...:)
Tatile büyüklerin yanına giderim alırım evime gelir veririm. .
şimdi de kilo vermiştim tam zamanında hamile kaldım 54 kiloyum
Ö günlerim de düzenli
abur cubur sevmem zaten
Cantamda her zaman kuru üzümüm cevizim bademim olur
Yoğurtsuz asla yapamam. ..
Böyle işte. ..
Ben dun yedim baya tursu sonra migdem bulandi Limon yiyorum bir de zaten severdim :)kızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımmvar mı benım gibi aseren anne adayı
Yaa Zaten bir bardak içiyodum bi sıkıntı olmaz heralde.CNM şalgamı benimde canım çok istiyor ama hamilelikte A vitaminin fazlası zararlıymış diye duydum. şalgamda da bol A vitamini varmış biraz sınırlı tüket.
Zararı olmaz faydası olurda canım ama dikkat et tansiyonunu düşürmesinİyi geceler tatlı hamişler
Limon ve acılı yiyecekler yiyorum genelde siDe durum nedir limon yemem bir zararı olurmu ki ne dersiniz
Hayırlı geceler kızlar. Sabah 9 da randevum var. Uyku tutmadı heyecandanİyi geceler tatlı hamişler
Limon ve acılı yiyecekler yiyorum genelde siDe durum nedir limon yemem bir zararı olurmu ki ne dersiniz
Canım benim hedefimde ilk 4 ay kilo almamak. Bizim diyet maceralarımız malum. Bu sefer fazla kilo almayip sonrasında zorlanmayalim fazla.Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Ben de yediklerime dikkat ediyorum hedefim ilk 3 ay kilo almamakti ama benim de 4 ay olsun..
Nasıl olsa son aylarda kilo alıyoruz.
Insallahzaten pazartesi gidiyorum artik memlekete annemin yanina. Bi tas corb gitse mideme yeter be cok bse istemiorum
Merhaba canım. Ben pazartesi yaptırdım genel olark ilk gebelik tahlilleriymiş. İşine yarar ise yazayım.
- İdrar tahlili ve kültürü aldılar
- Hormona bakıldı (sadece TSH - Tiroid hormonuymuş)
- Biyokimya (Glukoz/Üre/Kreatin/SGOT/SGPT)
- Mikrobiyoloji (Anti rubella IgM)
- Hematoloji (Demir falan)
- Kan Grubu tespiti
- Elisa
Yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama bunlara bakılmış. Kendi kültüründe olmak zor. İnşallah yalnız değilsindir. Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın bebişin ve sen.
Sen neredesin? Almanyada hamilelere rutin olarak sunlari yapiyorlar:
-Kan grubu ve Rh, Antikor (Kan uyusmazligi icin)
-Hemoglobin degerleri
-Kizamik
-Sifiliz
-Hepatit B
-Klamidya
HIV
Bunlarin disinda eger istersen,
-Toxoplazma
-Sitomegalovirus
-Parvovirüs B19
Bu hastaliklari gecirip gecirmedigine bakiliyor.
Ben ayrica kendim -aclik kan sekerine ve -D vitaminine baktirdim.
Kizlar hangi testleri yaptirmaliyim bi liste falan var mi :)
@QueenSweethart arkadaşımız sizin bu sorunuzu daha önce yanıtladı geçtiğimiz sayfalarda. Bir kez daha bakın isterseniz
Hoşgeldiniz Bilgilerinizi Yazarsanız ekleyim sizi de listeyeArkadaşlar merhaba. Ben de nasipse Aralık ayı annesi olacağım. Şu an 8 haftalık gebeyim. Gebeliği sırasında Gynoflor vajinal tablet kullanan var mı aranızda?
Sağol canım yaa. Resmen içimi rahatlattın. Mantıklı. Hormon yoksa büyümede yok. İnşallah kaybolur. SağolasınBugün pek yok. Tekrar olursa giderim doktora. O anlattigin basit kist. Insallah hamilelik sürecinde kendiliginden kaybolur. Hamilelikte yumurtalikta bir faaliyet olmadigi ve yumurtalari büyüten hormonlar salgilanmadigi icin o kistler yüksek ihtimalle kayboluyorlar. Böyle biliyorum.
#
HahahSaol
Gunaydinlar anneler ve findiklari... Ben bugun ailemin yanina gidiyorum dinlenmeye ogluma da degisiklik olacak haftasonu tatiline erken basladik anlayacaginizannem cok kilo aldirmaz umarim bana sans ve irade dileyin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?