2016 Aralık Anneleri

ozcanan zaten aynı günlerimiz sayılır, ama ben bugün alttan baksa belki görünürdü diye düşünmüştüm, neyse artık haftaya cuma biraz daha büyümüş olur inşallah, ikinci olsa da heyecan sabırsızlık çok var ya

5.5 yasinda kız.
Duyduğunda mutlu olacagina bende eminim.hep dua ediyor kardesim olsun diye :)

Mayis sonuna kadar sabredip oyle söyleyeyim diye düşünüyorum simdilik.
Ama çevreyi nasil atlatirim bilmem :)

Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Ben de yediklerime dikkat ediyorum hedefim ilk 3 ay kilo almamakti ama benim de 4 ay olsun..
Nasıl olsa son aylarda kilo alıyoruz.

Merak ettim..
Ben de yediklerime dikkat ediyorum hedefim ilk 3 ay kilo almamakti ama benim de 4 ay olsun..
Çok sağlıklı değil bnmki kötü örnek olmayayım :)
Selam kızlar tek tek okuyamadım herkes iyidir umarım benim bugün bulantılarım başladı
Benimde 6. 7. Haftada başlamıştı

Merak ettim..
Tabi anlatayım tatlim... Kahvaltıda haslanmis yumurta peynir ceviz ve domates salatalik yiyorum cay icmiyorum ve ekmek yok yumurta omlet ise 1 dilim yiyorum arada kuruyemis tabagim var fistik badem kaju findik kuru kayisi falan ama hepsinden 3_4 adet onlardan atistiriyorum oglen is yerinde ne yemek varsa ekmeksiz 1 tabaga yemek 2 yemek kasigi pilav veya makarna hangisi varsa salata veya yogurt bunlardan toplam 1 yemek tabagina cok dolmayacak sekilde koyup yiyorum aksama da ayni sekilde ekmek hic yok yatmadan once de 1 bardak gunluk sutumu iciyorum...

Meyveyi unuttum genelde 1 meyve yiyorum gunluk ne varsa evde elma portakal kivi falan muzla hem aram yok hem de cok kalorili...

Merak ettim..

Sabah 1 yumurta yiyebildiğim kadar iki üç dilim peynir, bir-iki dilim tam buğday ekmeği, azıcık bal ve ceviz, bir bardak açık çay. Öğün aralarında yiyebilirsem badem, fındık filan ya da elma, erik. Öğlen ve akşam midem şimdilik çorba dışında başka bir şey kabul etmiyor, yiyebilirsem biraz yoğurt. Şimdilik bu kadar yiyebiliyorum, mide bulantımdan dolayı. En azından sabah kahvaltımı protein ağırlıklı yapmaya çalışıyorum olabildiğince. Bulantım bu kadar yoğun olmasa et tavuk falan da yemek istiyorum ama düşüncesi bile şu anda içimi kaldırıyor

Merak ettim..
Benimde hedef ilk 3 ay maksimum 2 kilo
Çünkü normal hayatımda sağlıksız besleniyordum doğru düzgün birşey yemiyordum dolayısıyla düzene sokunca 2-3 kilo alırım diye düşünüyorum
Su an kahvaltıda çay yerine süt (pek tercih edemiyorum bana farklı bir etki yapıyor ) veya ayran içiyorum yada su
Salam sosis sucuk gibi ürünler ve kızartmalar dışında sağlıklı ne varsa abartmadan yiyorum
Çoğunlukla sebze yumurta peynir gibi şeyler yiyorum
Kahvaltinin sonundada ceviz yiyorum
İkinci ögüne kadar acikiyorum kuru meyve veya taze meyve yiyorum yine abartmadan
İkinci yemekte illaki çorba içiyorum sebzeli mercimek vazgecilmezim
Geride de ne yemek varsa abartmadan yiyorum
Sonra akşam olmuş oluyor zaten çay kuruyemiş şeklinde günü bitiriyorum
İki ogün yiyorum ben sabah öğle akşam yiyemiyorum zaten sabah 10 11 gibi kalkıyorum
Benim en büyük sorunum gece acikmasi onun içinde yatmadan önce yanıma salatalık domates biber alıyorum açılarak kalktığımda onlardan yiyorum
Yaaa destan yazmisim

Millet cin gibi benim saç boyamamdan anlayanlar oldu
Ben çok söyleme taraftarı değildim
Halende demediklerim var
Saç mevzusu bende de var saclarim sari ve her ay mutlaka boyatirim dibimi gören olmamıştır :)
Bir de sigara konusu var niye biraktin diyecekler.
Cok sıkılıyorum zaten normalde de sürekli soru sorulmasindan.
Hayirlisi artik

Aman beslenmenize dikkat edin.
Ben ilk hamileligimde 30 kilo aldim
Ilk 15 kilo sigarayi bıraktığım icin oldu.
Surekli yedim.tatliya çok düşkünüm ne yazik ki.
Allaha Şükür kilo sebebiyle ne bebeğim ne ben sağlık problemi yasamadik

Anladim xnm evet banada ole dedi.
Ins iyi gelir artik kanser hastalarina kadar kullaniolarmis bunu. Buda iyi gelmiosa assinlar beni

Kizlar hangi testleri yaptirmaliyim bi liste falan var mi :)
QueenSweethart daha önce yazmıştı canım, mesajını yukarıda alıntıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…