- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
canım benim de 4 yaşında kızım var ona aralıkta kardeşin olacak dedim geçenlerde bugün sabah kalkmış anne kardeşimi öpebilir miyim dedi karnımı öptü birlikte büyütelim olur mu dedi erkek kız cinsiyetinden kaynaklı olabilir bi de yaştan kaynaklı senin ilk çocuğun kaç yaşında
Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .Tatlım doktoruna guvenmen gerekiyor belki ilk diye risk almak istemiyordur ama yediklerine dikkat edersen cok kilo almazsan emin ol cok rahat bi gebelik gecirirsin ben cok dikkat ediyorum bu sefer ilkinde dikkat etmedim seker degil ama tansiyon sıkıntım oldu... Kararlıyım bu sefer en fazla 10 kilo alicam... Simariklik yok
Çok sağlıklı değil bnmki kötü örnek olmayayım :)Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Ben de yediklerime dikkat ediyorum hedefim ilk 3 ay kilo almamakti ama benim de 4 ay olsun..
Nasıl olsa son aylarda kilo alıyoruz.
Benimde 6. 7. Haftada başlamıştıSelam kızlar tek tek okuyamadım herkes iyidir umarım benim bugün bulantılarım başladı
Millet cin gibi benim saç boyamamdan anlayanlar olduMayis sonuna kadar sabredip oyle söyleyeyim diye düşünüyorum simdilik.
Ama çevreyi nasil atlatirim bilmem :)
Tabi anlatayım tatlim... Kahvaltıda haslanmis yumurta peynir ceviz ve domates salatalik yiyorum cay icmiyorum ve ekmek yok yumurta omlet ise 1 dilim yiyorum arada kuruyemis tabagim var fistik badem kaju findik kuru kayisi falan ama hepsinden 3_4 adet onlardan atistiriyorum oglen is yerinde ne yemek varsa ekmeksiz 1 tabaga yemek 2 yemek kasigi pilav veya makarna hangisi varsa salata veya yogurt bunlardan toplam 1 yemek tabagina cok dolmayacak sekilde koyup yiyorum aksama da ayni sekilde ekmek hic yok yatmadan once de 1 bardak gunluk sutumu iciyorum...Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Ben de yediklerime dikkat ediyorum hedefim ilk 3 ay kilo almamakti ama benim de 4 ay olsun..
Bir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Benimde hedef ilk 3 ay maksimum 2 kiloBir gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz .
Merak ettim..
Saç mevzusu bende de var saclarim sari ve her ay mutlaka boyatirim dibimi gören olmamıştır :)Millet cin gibi benim saç boyamamdan anlayanlar oldu
Ben çok söyleme taraftarı değildim
Halende demediklerim var
Suan kalbi atmis yuzu gorunmus gozumde bile yok ya bole sey olurmugözün aydın cnm hadi geçmiş olsun inş ilaç işe yarar ve hamileliğinin tadını çıkarırsın
Anladim xnm evet banada ole dedi.Hadi geçmiş olsun canım. İnşallah iyi gelecek bu ilaç sana. Gün farkını benim doktorumda aynı söyledi. İlk haftalarda farklı hafta olabilir, bebek büyüdükçe arayı kapatır ya da anlaşılır tam olarak geç döllenme mi değil mi dedi.
Insallahinşallah faydasını görüp hamileliğin tadını çıkarırsınız
Insallah canim cok saolDualarım seninle olsun. Hadi hayırlısıyla atlatırsın bu sıkıntıyı da.
Tamam cnm bakim bir
:) hamile alınganlığı
Şahsım adına her zaman yazmaya çalışıyorum
Eksik geçtiğim varsa da kusura bakmayın
Adına sevindim evet o ilacı bende duydum son raddede veriliyor inşallah sıkıntılarını giderir
Normal hayatına
Saol cnm insallah insallah tek tesellim bu. Ilac ne kadar pahali arkadaslar 8 tablet 37 lira yuh dedim.
Kizlar hangi testleri yaptirmaliyim bi liste falan var mi :)
QueenSweethart daha önce yazmıştı canım, mesajını yukarıda alıntıladım.Sen neredesin? Almanyada hamilelere rutin olarak sunlari yapiyorlar:
-Kan grubu ve Rh, Antikor (Kan uyusmazligi icin)
-Hemoglobin degerleri
-Kizamik
-Sifiliz
-Hepatit B
-Klamidya
HIV
Bunlarin disinda eger istersen,
-Toxoplazma
-Sitomegalovirus
-Parvovirüs B19
Bu hastaliklari gecirip gecirmedigine bakiliyor.
Ben ayrica kendim -aclik kan sekerine ve -D vitaminine baktirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?