2016 Aralık Anneleri

Canım nişastayla muhallebi yapabilirsin çok kolay iki dakikada pişiyor. Bugün oğlum sürekli aç gibi sızlandı ben de muhallebi yaptım içine de biraz pekmez koydum tatlandırmak için. Bayılarak yedi bakalım vücudu tepki verecek mi? Hem pekmez yarar bebişlere annem bize tatlı niyetine çok yapardı pekmezli palıza deriz biz bu tarife

Yahu ben yapıyorum da yemiyor.Gerçi yenecek tarafı olmuyor sanki

Sebze haşlayıp kendi suyuyla ezip pure yapiyorum tukurup duruyo yemiyo acaba puturlu ya da katı mı geliyo bilemedim ki.
Geçen bal kabağı püresi yaptım tadına baktım midem bulandı :) bebişler sanki haklı biraz ne tadı ne tuzu oluyor bu şekilde yapınca :)
Bir kez erişte hamurundan çok az salçalı çorba yaptım blenderdan geçirdim onu da bayıla bayıla yemişti o gayet lezzetliydi hamur tuzlu çünkü

Ayy inşallah canım rahatlasın ben de rahat edicem. Az önce arkadaşlar vardı bebeği 1 yaşında kehribar kolye al kesinlikle diyor. İkinci dişinde kullanmaya başladım çok fark etti dedi. Afiyet şeker olsun oğluşa

Bizde etki etti salya kesildi,huzursuzluk yok. Birde kolye tutup çekilecek kadar uzun değil dokunamıyorlar ki.
Bazıları fotoda çok uzun duruyor canım zaten boncukların arası düğümlüymüş boncuklar dökülmezmiş ama kırılabilir diyor o yazıda. Taş kırılır mı ki korktum valla. Şu an bizim sıkıntı abartı değil bakalım o yüzden bekliyorım ben de. kullanıp sizin gibi fayda sağladı diyen çok.

Anladım canım çok huzursuzluk olursa alırım gibi. Kolye kısaysa zaten nasıl tutup koparacak bebişler. Ben o kolyeyi ısırır diye korktum.
Sağol canımm bu arada kabak dolapta soyulmuş olduğundan sanırım bozulmuş çöpe gitti yapamadım tatlısını

Ben söyledim zaten zamanında benim kızıma bir şey olsa kim hesap verecek bize diye. O zaman sustu ancak. Uykusuzluktan çökmüştüm yine de en az 15 kişi oturmaya devam ettiler. Oda ayrı olsa da uyunmuyordu ki. Aman neyse geçmiş gün bundan sonra mahal vermem zaten
Amin canım Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Gidenin ardından özlem kalıyor ilk yıllar çok özlüyor insan sonra sanki hiç olmamış, yaşamamış gibi geliyor, insanın gücüne gidiyor öyle hissetmek, sonra da alışıyorsun. Anne yarım olan anneannemin vefatından sonra hissettiklerim böyleydi.

Dinler mi o hiç. Akşama kadar oturur kpnin de akşam araba kullanamadığından dem vurur. Biz kalalım bari der. Her seferinde aynısını yapıyor
Oyy ben o küçücük dişlere bile hayran olurum muhtemelen. Her an şükrediyorum kızıma, sağlığımıza, huzurumuza

İllaki eriyecek buzlar babanın kırgınlığı geçince oğluşun o badi badi yürüdüğü zamanları görünce de dayanamaz daha da
Bekliyoruz bakalım hayırlısı. Diş buğdayı yapacağımı arkadaşlara şimdiden söyledim bile aaa dişi çıktı mı diye soruyorlar yok dedim çıksın yapıcam hemen

Evet canım kompleks var kendisinde. Okuma kısmından öte ekonomik farklılıklar onu bu hale getirdi muhtemelen. Kaldıramadı. Yaşlı ya da genç biraz dikkat etmek lazım hadi bilmiyorsun etrafı gözlemleyerek de öğrenebilir ama içinde yoksa nafile tabiki.
Aaa o eksik kalmaz o da gelecek annem geldiği için. Etrafa ne kadar iyi bir kv olduğunu falan anlatacak ne de olsa ben orada yokum kim bilir neler neler söyleyecek.

Haklısın canım çok da güvenmemek lazım söz konusu anneleri olunca. Daha şimdiden yine başladı korumaya annesini. O kadar çok sıkıldım ki aynı mevzudan, sürekli tartışmaktan, eşimin anlamıyor numarası yaparak beni fesat göstermeye çalışmasından...
yetim hakkı yemiş ki daha kim bilir ne canlar yakmış. İnsan yıllarca tanıdığı insana bile güvenemiyor artık keza ticaret tamamen risk artık. Her şerde bir hayır vardır belki ablan için daha hayırlı bir şey olacaktır. umudunu kaybetmesin.

Canım baya kısa kolyeler. Etrafımda kullanmayan çok az arkadaş var kullananlardan da hiç öyle bir şey duymadım. Bence o anne abartmış biraz :)
Olsun canım hazır yapılmışını denersin ben bugün balkabağı, patates, pirinç haşlayıp blenderdan geçirdim bir kase bayıla bayıla yedi kelebeğim. Biraz da mama sandalyesi sayesinde daha çok ek gıda yiyor sanırım bu aralar. Annem almış geçen gün kelebeğim onda oturmaya bayılıyor. Sabah ilk işimiz sandalyede oturup oyunvaklarıyla oynamak oluyor. Bana da çok büyük rahatlık oldu ben yemek yaparken oturup beni izliyor birlikte şarkılar söyleyerek yemek yapıyoruz:))

Bnm kız ayın 1 inde 5 ayını dolduracak şimdiden oturtabilir miyiz acaba mama sandalyesine? Gerçi babası koltukta oturtuyor ama uzun süreli değil mama sandalyesinde oturursa rahatlarız biraz

Bnm kız ayın 1 inde 5 ayını dolduracak şimdiden oturtabilir miyiz acaba mama sandalyesine? Gerçi babası koltukta oturtuyor ama uzun süreli değil mama sandalyesinde oturursa rahatlarız biraz
Benim kelebek de 26sında dolduracak 5ayını ama uzun zamandır oturma meraklısı. Ben yine de Mama sandalyesini tam dik değil de bir tık aşağıda kullanıyorum. Bebek oturmaya hazır olup olmadığını kendi gösterirmiş. 5. Ayında desteksiz oturan bebekler var

syns her ne kadar işleri kolaylaştırsa da örümcek/yürüteç hiç iyi bir şey değil hele de erkek çocukları için çok kötü bi araştırın bu konuyu
Biliyorum cnn bizimki kız erkek olsa kesinlikle bindirmezdim..7 aydan sonra falan diyorlar genelde

İpi çok kalın öyle parçalanacak gibi değil bide her biri düğümle kilitli taş değil tam katılaşmış fosil ve küçük hepsi kırılsa yada öyle yutsa bile takılmaz boğazına Allah nelerden koruyor meleklerimizi yeter ki iyi gelsin ben canının yanmasına kayıtsız kalamadım

Csnım ölçülü bi tarif versene pekmez ne prkmezı bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…