Yalnız değilmişim çok sevindim :)) evet kesinlikle onların etkisi. Eşim en ince ayrıntısına kadar annesinden nefret ettiğimi biliyor artık
Iyk hadi parfüm bir yere kadar da sigara olmamalı yaa. Ben kızımı öpüp koklamak için makyaj bile yapmıyorum dışarı çıkarken.
Ayy ben de yaza yapcam inşallah. Üstelik 2 tane hem eşimin hem benim memleketimde.Yaz tatili gelmeden ayarlamam lazım. Ben isme ozel kapak tasarimli yasin dagitmayi düşünüyordum ama eşim istemiyo onları.selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
mevlüt yaptınız mı yapacak mısınız neler ikram ettiniz ve hediye ne dağıttınız acaba ben de yeni kararlaştırıyorum yaza yapıcam kısmetse
Çok geçmiş olsun canım. Tutturmaya çalış istersen viraz aç kalsın tutar hemen benceSelam kıZlar bügünde ben dertliyim kızım sol memeyi almıyordu günde anca 1 defa sağıyordum gecen hafta memeden peynirkesmış bişey çıkınca Dr mamagrofi istedi daha tam raporu almadım ama çeken kişi solda ödem oluşmuş dedi dünden beri 2 defa sağabildim kız gündüz uyumuyor sağmaya vaktim yok bu memeyi emmiyor da korkuyorum ne yapıcam ben dünden beri çok üzgünüm
Hahah iyi demişsin canımAynen bende kaldı ki hala saçlarımı boyatmadım Tarık Mengüç gibi siyah sarı geziyorum...bilsinler tabi nefret ettiğimizi ona göre ayaklarını denk alsınlar...benim eşim geçen ilk kez "senin hayattaki şanssızlığında benim aileymiş." Dedi şok oldum "ha şunu bileydin napalım kader seninle mutlu olayım gerisi boş" dedim bende
Çok geçmiş olsun canım. Bazı bebek ne yapsan almıyor. Ben de soldan dertliydim simdi neredeyse tamamen kesildi.2 gündür gece bile veremiyorum.uzuldukce sutum iyice gidiyo zaten az.Moralini yuksek tutmaya çalış.Selam kıZlar bügünde ben dertliyim kızım sol memeyi almıyordu günde anca 1 defa sağıyordum gecen hafta memeden peynirkesmış bişey çıkınca Dr mamagrofi istedi daha tam raporu almadım ama çeken kişi solda ödem oluşmuş dedi dünden beri 2 defa sağabildim kız gündüz uyumuyor sağmaya vaktim yok bu memeyi emmiyor da korkuyorum ne yapıcam ben dünden beri çok üzgünüm
ben de hacı şeriften lokum sipariş ettim az önce bi yerden başlamak lazım ama yasin dağıtmayı ben de düşünmüyorum canım herkes dağıtıyo diye farklı bişey olsun istiyorum o aynalı nazar duası çok güzelmişAyy ben de yaza yapcam inşallah. Üstelik 2 tane hem eşimin hem benim memleketimde.Yaz tatili gelmeden ayarlamam lazım. Ben isme ozel kapak tasarimli yasin dagitmayi düşünüyordum ama eşim istemiyo onları.
Pleksi aynalar var.Bi tane beğendim biberon şeklinde üzerinde nazar duası yazıyor. Asetat kutulu süslü fln.
Uykudan uyandı açtı tersten vereyım dedım ağla ağla katıldı zor salinleştirdim yok almıyor napsam almıyor almaya almaya ödem çıktı Allah başka dert vermesin sağol canımÇok geçmiş olsun canım. Tutturmaya çalış istersen viraz aç kalsın tutar hemen bence
Canım benim korkum emmeyip mastit olmak önceleri benimde gece uykuda emiyordu şimdi onuda emmiyor uykudan uyandı açtı vereyım dedım çığlık çığlığa katıldı yok almıyor almıyor bebeğime sadece tek göğüs veriyorum yetemiyorumÇok geçmiş olsun canım. Bazı bebek ne yapsan almıyor. Ben de soldan dertliydim simdi neredeyse tamamen kesildi.2 gündür gece bile veremiyorum.uzuldukce sutum iyice gidiyo zaten az.Moralini yuksek tutmaya çalış.
Ben 60. Günde yaptım bekletmek istemedim kurbandan kalan kıymam vardı onla pide yaptırdım ayran sarma salata baklava Çikolota verdim hediyelik notluk yaptırdım bide kutuda şeker verdim bide köşe yaptım hediyelikler içinselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
mevlüt yaptınız mı yapacak mısınız neler ikram ettiniz ve hediye ne dağıttınız acaba ben de yeni kararlaştırıyorum yaza yapıcam kısmetse
Niye böyle yapıyorlar ya?Nerden tanıyor ki sağı solu da öğrenmişler çare bulan var mı buna acabaCanım benim korkum emmeyip mastit olmak önceleri benimde gece uykuda emiyordu şimdi onuda emmiyor uykudan uyandı açtı vereyım dedım çığlık çığlığa katıldı yok almıyor almıyor bebeğime sadece tek göğüs veriyorum yetemiyorum
Benim doktorum normal hayatında sağ elini kullanan biriysen bebegini sağ kolunla daha rahat tutuyosundur kendini daha güvende hissediyodur o yüzden solu almiyodur demisti.Gercekten de sol kolumdayken ben bile rahat olamıyorum.Niye böyle yapıyorlar ya?Nerden tanıyor ki sağı solu da öğrenmişler çare bulan var mı buna acaba
Vay arkadaş ya bu bebekler çok yeni model, eskilerden hiç duymadım onu emmezdin bunu emerdin vsBenim doktorum normal hayatında sağ elini kullanan biriysen bebegini sağ kolunla daha rahat tutuyosundur kendini daha güvende hissediyodur o yüzden solu almiyodur demisti.Gercekten de sol kolumdayken ben bile rahat olamıyorum.
Bnm kızımda aksine sağı almıyor almaya almaya gögüs ucum küçülmüş. Bas bas bağırıyo solu veriyorum hemen alıyor ama bazen inat ediyorum veriyorum sağ taafı. Bi ara göğsüm çok kötü oldu şişti ağrıdan yatamıyodum banyo yaptım iyi geldi. Bu minnaklar şimdiden bizleri parmaklarında oynatıyolar büyüyünce nasıl olurlar kim bilir :)Canım benim korkum emmeyip mastit olmak önceleri benimde gece uykuda emiyordu şimdi onuda emmiyor uykudan uyandı açtı vereyım dedım çığlık çığlığa katıldı yok almıyor almıyor bebeğime sadece tek göğüs veriyorum yetemiyorum
Uykudan uyandı açtı tersten vereyım dedım ağla ağla katıldı zor salinleştirdim yok almıyor napsam almıyor almaya almaya ödem çıktı Allah başka dert vermesin sağol canım
Aynen eşimin amcası ve halası ikiz yanında meme reddinden bahsettım yavrum bşz o kadar çoçuk büyüttük bide ikiz hiç öyle red med duymadım dedi haklı vallaVay arkadaş ya bu bebekler çok yeni model, eskilerden hiç duymadım onu emmezdin bunu emerdin vs
Vaktim olsa sağcam kızın gündüz uykusu çok az biri kızla ilgilenmeli ki göğüs boşalsın şimdi sağıyorum bi tandan burayı okuyorumDüzenli olarak sağ madem canım. En azından sütüm var ve miniğini sütünle besleyebiliyorsun
Elektrikli değil mi canım pompan? Ben kızımı bir memeden emzirirken diğerine pompayı tutuyordumVaktim olsa sağcam kızın gündüz uykusu çok az biri kızla ilgilenmeli ki göğüs boşalsın şimdi sağıyorum bi tandan burayı okuyorum
Çok doğru canım inşallah çok ağır geçmez de kuzucuklarımız da rezil olmaz..Bir dahaki çocuklarımızın peşinde koşarken bir anda olur geçer gibi geliyor bana canım :)))