2016 Aralık Anneleri

Hepsi aynı kv gelini kullanmak ister her işine laf sokar ama bir işine de yardım edeyim demez ama oğulları bunu anlamaz...
Ben işe girmeyi düşünüyorum evlendik çıktım iki çoçuk var zaten o kadar okudum ettim evde durmak istemiyorum evde durmak insanı hantallaştırıyor ve özgüvenin gidiyo kv buyuge bakarım diyo sabah sabah iki çoçuk farklı yerlere götürülecek miş benim annem kıyamayıp ikisine de bakarım dedi hali de yok ama eşim annesini savunuyo hali olsa bakarmışmış annemde istemiyorsa bakmasınmış bakım parası alırsak onu da siz alında eve yatırın diyo annem eşim bedava bakmaz işte o parayı alırsa diyo sanki annem parayı kendi alıyım diyo deli ediyo ama naparsın anneme de kızıyorum yapma bu kadar diye neymiş kızıma doğum hediyesi yapacakmış zaten ilkine oda takımı aldı genç odası kv daha çöp yapmadı kenarda dolu parası olduğu halde eşim o zamanda deli etmişti almasın annen diye şimdi kullanıyo da eline sağlık demiyo gene dellendim ben ya anlatçıkça altından bişeyler çıkıyo

B
Yaptım ama bitmedi hepsi yetiştiremedim anne olduktan sonra bana bi titizlik huyu geldi takıntı gibi hersey tam olsun istiyorum ama yetişmiyor dün akşam sızmış kalmışım
Ben ustun körü yapıyorum onu anca yetiştiriyorum amannn napıyon millet ne derse desin moduna girdim:)))

K Kız benim kv geçen yerden kırık kalem açacak bulmuş getirmiş kızıma veriyo ...mantı getişmiş bide kaynıma iyi gozukecek ..bir gün de bir çikolata alıp gelmediler

Cnm Cnm benim kız 6 aralıkta doğdu daha bugün yan donebildi zamanla olacak merak etme seninki benimkine göre erken bile dönmüş maşallah

Canım neler olmuş sana öyle sen artık anmesin çok güçlüsün sakin olmaya çalış erkekler bizim gibi düşünemiyor düşünxesizlik etmiş anlar hatasını inşallah
Restimi çekip topla eşyalarını dediğimde anladı canım hatasını. Çok yıprandım daha yıpranmak istemiyorum. İnsan bir ömür boyu birlikte olmak için seçtiği eşinden bu tarz davranışları görünce daha da kırılıyor, soğuyor. Sadece kızımla olmak istiyorum.

Hayırlısı olacaktır canım inşallah bulursun iyi birini kimseye gebe kalmazsın. Bir insandan bu kadar nefret edeceğimi düşünmezdim ben de. Artık maruz kalmıcam inşallah eşimle dünkü konuşmamızdan sonra.
Kıyas en nefret ettiğim şeydir. Seninki yine boy kıyaslıyor benim kv kızımın kaka kokusunu kıyasladı zamanında.. çok istiyorlarsa gitsin analarıyla yaşasınlar ben artık hiçbir şeyi alttan almıyorum, annesini sevmediğimi de yüzüne söylüyorum belki böyle daha kıymetli olurum.

K
Kız benim kv geçen yerden kırık kalem açacak bulmuş getirmiş kızıma veriyo ...mantı getişmiş bide kaynıma iyi gozukecek ..bir gün de bir çikolata alıp gelmediler
Anasının gözü bunlar yapmazlar ama yapıyormuş gibi gösterirler oğullarına.
Valla ben her fırsatta annesinin yaptıklarını yüzüne vuruyorum eşimin. Hatta kv geçen gelişinde annem olmamasına rağmen benim üzerimden anneme laf sokmuştu. Ben de bu yaptığını anneme söyledim dedim eşime, eşim çok utandı özür falan diledi ama işte anlık oluyor bunlar. Annesinin yaptığı davranıştan ve söylediğinden utanıyor ama ya benim üzerime oynayarak üste çıkmaya çalışıyor ya da aman o yaşlı, cahil anlamamıştır diyor. Yahu aç telefonu hesap sor ama yoook anacıkları çok kıymetli. Ben terslensem annesine, konuşur da konuşur.

İşte her zaman söylerim iyilikten maraz doğar...hiç gerek Yok...gizli gizli kızlarına yapacaklar aslında madem çalışmıyorsun da...bizim ailelerimiz yaptıkça "sanki mecburlarmış yapmaya.."gibi algılanıyor...hayır ben neden kocamı dolduramıyorum onlar nasıl başarıyor bilmiyorum...hemen savunmaya geçer azıcık birşey söylesem...

Yok artık ya kaka kokusu demek :) aslında biz bu insanları takarak onların iyice kendilerini birşey zannetmelerine sebep oluyoruz farkında olmadan..bende söyledim kv ye "biz farklı kulvarlardayız sana saygı duyar sever oğlun, çünkü annesisin...ama bana aşık Tutku'yla bağlı ben onun karısıyım..." dedim al al mor mor bakakaldı suratıma...sonra iyice bilendi...kesinlikle daha kıymetli olacağız bende eskiden "annecim babacım" peşlerinde gezerdim...şimdi suratım gülmüyor bile gayet mesafeli sorarlarsa cevap veriyorum yoksa sohbet muhabbet Yok...kim olursa olsun hayatta insan hiçbir zaman kendini ezdirmemeli haksızlığa hiçbir zaman tahammül edemem zaten...adım o yüzden az edepsize çıkmamıştır...eşinle aranızı düzelttiğinize sevindim canım..bir süre hiç konu açma asla bahsetme o kadar koyuyor ki bu eşlere..o açıyor mevzuyu yorum bile yapmıyorum..konuşmak istemiyorum hiçbiri ile ilgili diyorum bozuluyor...umursama yoksa iyice kıymete biniyorlar...

Cnm erkekler anacı napalım bende arada sokuyorum lafı ama anlaya hemen uste çıkar yok anası yalnız yok sıkılıyo kp de akşam 10 olur durun daha yok kalın ayyy hepsi aynı rabbim eşlerimizi bize öyle bağlasın ki gözleri bizden başkasını görmesin inşallah :)))

B
Ben ustun körü yapıyorum onu anca yetiştiriyorum amannn napıyon millet ne derse desin moduna girdim:)))
Bende girmek istiyorum o moda ama tüm gün evde olunca bıde ev pis olunca iyice bunalıyorum 11 yıldır aralıksız çalışıyorum doğumla ara verdim alışmışım dışarda olmaya tertip düzen huyundan vazgeçmen lazım

Canim benim oglum 21 aralik dogumlu. Ilk once sol tarafina donebildi. Simdi ilgisini ceken sey ne tataftaysa oraya donuyor. Yeni yeni daha tabi :) Her cocuk ayni zamanda ayni seyleri yapmaz. Kendini uzmek icin birseyler arama yok yere

canım annenlere gidince eşinin içini rahat ettirmek için köpeklerle kızını ayrı odalarda tutma imkanınız yok mu sonuçta bunlar da evcil hayvan laf söz dinler elbet odaya sokmayıverseniz bi gece eşin de problem etmez belki

canim k bkma ama 2 ay olmus diyosun nerdeyse gitmeyeli.babani gormeye. bebise kopekler yuzunden zarar geleceginden korkuyorsan 1-2 saatligine kv birakabilirsin... kv bukadar cadi gibi gormeyelim benimde var kv tmm oz anne gibi olamaz ama esimi sevdigim icin ailesinide seviyorum... kizma cnm ama takip ediyorum bayadir yazdiklarini sende biraz ailesini sev esinin saygi duy hic olmazsa.. denilen kelimeleri laflari kulak ardi et... huzurunuz icin Narcoleptic insomniac

Kızlar diş çıkarma dönemi için kehribar kolye alan vsr mı ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar diş çıkarma dönemi için kehribar kolye alan vsr mı ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben aldım canım salyasını kesti şimdilik durumu aynı sıkıntısı varmış gibi durmuyor ısırmak hoşuna gidiyor demek ki işe yarıyor çok şükür. Açıkçası riske atmak istemedim acı çekmesindense alıp deneyeyim giden para olsun ne olacak memnun olan çok dedim ve aldım.

Haklısın canım ilaç vermek daha çok korkutuyor bizleri. Bişi olmadıysa bebişe sorun da Yok demek ki
Mukus alerji belirtisi mi canım. Bizim de bir türlü geçmiyor mukus. Çok nadir mukussuz kakamız oluyor bizim. Zaten yüzünde de alerji belirtileri var doğduğundan beri. Ama huzursuz değil o yüzden götürmüyorum doktora. Daha çok küçük. Bir kez kan verdik de çok ağladı yarım saat uğraştık kanı alabilmek için.

Bir dahaki hamilelikte kulaklarımız tıkarız tecrübe edindik artık

Evet canım bazıları sağ gösterip şok vuranlardan olabiliyor öyle tiplerden korusun Rabbim bizi.
Bebişlere de öğretmeye çalışırız ama biraz da kişilikle alakalı bu durum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…