- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Canım eşimle zaman belirledik o zaman gidicez. Kızımız için korkuyor köpeklerden zarar verirler diye halbuki bir tanesi yaklaşmaz bile diğeri de koklamak için heyecanlanır koklar sakinleşir. Annesi doldurdu eşimi köpeklere karşı, ağzından kaçırıyor bu tarz şeyleri. Yoksa gidicem görmeye babamı tabiki kızımı alıp ama görüşmelerimizi programladık sürekli gidemiyoruz. 1.5-2 ay olmuştur gitmeyeli..konuşsam anlayacak insanlar değiller. Hemen küser bana ve eşime. Beni ilgilendirmez küsse ama eşim üzülmesin küsmesinler istedim. O yüzden kv arayı yumuşatsın uygun bir dille söylesin sonuçta annesi onu dinler dedim ama nerdeeee. Benim kv anca ateşe körükle gider. Kızıyla konuşmadığı gibi bir de doldurmuş.
Mukuslu ve beyaz parçacıklar var buda malesef bizim bebiş için süt alerjisinin olduğunu gösteriyorCanim mukuslu kaka bizde de var. Geniz akintimiz var, temizleyemedigi icin yutuyor yavrum. Bebisinin kakasi da bu yuzden mukuslu olabilir.
Annem köpeklerini asla bırakmaz bir yere canım. Terapi gibi bir şey onun için. Kızımız doğana kadar hemen hemen her haftasonu giderdik babamı görmeye hatta annemde kalırdık. Anlıyorum evet annesi doldurmuş olsa da endişeleniyor, hatta çok sık gitmemeyi bile göze aldım eşim huzursuz olmasın diye ama ben bu kadar özveride bulurken kendi ailesi söz konusu olduğunda beni, kızımı, evliliğimizi ezip geçmesini sindiremiyorum.Okumamıştım hepsini cnm kusura bakma...
Eşinde eşşeklik etmiş afedersin sonuçta baban hasta her fırsatta görmeye gitmelisin eşin çok rahatsız oluyorsa sizi bıraksın iki gün kalın yada ne biliyim kopekleri ili gun birine bırakma ihtimali olmaz mı ...ablasına gelince normalde olsa çoçuk gidin derdim ama o senin babana girmiyosa sende gitmemekte haklısın bu erkekler hep kendi istedikleri olsun diyo anca kendi aileleri bizimki her hafta anasına gider bizimkişere sene de 4 defa anca
Eşim sesini çıkarmazdı kv o konuda da onu doldurmuş olmasa. Ben de aynı örneği veriyorum ama eşimin her şeye bir cevabı var.Pire icin yorgan yakmaya degmez canim. Pirlanta gibi yavrunuz var. Erkekler sig dusunur. Oyle programlanmislar. Cabuk gaza gelir sonra eyvah eyvah dolanirlar ortalikta. Kv zaten atesi harlamak icin var :) Onun icin dedim sen kendi isini kendin hallet. Hayvan sevmeyen insani hic sevmez. Ayni evde hem kopek hem bebekleri olanlar ne yapıyormus acaba. Dogru bildiginden sasma canim.
Bizdeki sıkıntı eşimin ailesi, onların anlayışsız tavırları ve eşimin ailesine yüzünün çok yumuşak olması. Adam bir türlü kabullenemedi bizi.. elbette baba önemli ama babasız büyüyen ve mutlu olan çok çocuk var. Son şansını iyi kullanmazsa da kendi bilir artık.
Benm eşimde herşeyde annen bakar annen gelsin deyip duruyor bende sinir oluyorum senin annen napıyo babanda yok gelsin senin anan baksın diyorum ki gelmez biliyorum bakamaz zaten güvenmemde ama benm eşimde bnm aileme çok dayıyo sırtını bişey olsa baban halleder annen bakar... benm babam bana hala bakmak için mi evlendirdi?? Balkonun su giderinin yapılmasında bile babamı bekledi babam yaptı. Bence en güzeli ücretsiz izin alıp kendimizin bakması. Çalışmayan bayanda olabilirdik baksınlar bize laf geldimi evin erkeğiyim demesini biliyorlarO aileleri zaten Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Bizde de aynı sıkıntı var resmen dünya duruyor ailesi söz konusu olduğunda...şimdi Eylül de kim bakacak kızımıza sıkıntısı başladı annesi sigara içiyor ve ciddi anlamda titizlik hastası tedavi falan görüyor bununla ilgili...ben asla eşimin annesinin bakmasını istemiyorum...o da döküldü geçen gün annemin bakmasını istemiyormuş peki o zaman ben ücretsiz izin alıyorum bu evde nasıl geçiniyorsa geçinsin umrumda bile değil dedim...bir güzel birbirimize girdik..biliyorum ki annesinin aklı...çünkü kendisi bakmak istemiyor zaten "yardım ederseniz bakarım.."dedi düşün bizden para talep etti açıkça eşim bunu "annem öyle söylemek istemedi" diye savunuyor...ne manada söylemiş olabilir Yani ki bunu söyleyen insanın durumunu hiç açıklamayayım burada...anneme deliren peşinde koşan bir insandı eşim ama annesi ne yaptı etti bilmiyorum şu an ailemi düşman görüyor resmen...ki ailem elim kolum yemek yapar gönderir hafta sonları gelip evimi süpürür siler...
Kendi anneleri yapmıyor diye kıskanıyorlar bizimkilere laf ediyorlar. Allahtan uzağım o konuda ben de asla baktırmak istemem hatta 1 saatliğine bile teslim etmem kvye. Bakıcı bulsanız daha iyi olmaz mı?O aileleri zaten Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Bizde de aynı sıkıntı var resmen dünya duruyor ailesi söz konusu olduğunda...şimdi Eylül de kim bakacak kızımıza sıkıntısı başladı annesi sigara içiyor ve ciddi anlamda titizlik hastası tedavi falan görüyor bununla ilgili...ben asla eşimin annesinin bakmasını istemiyorum...o da döküldü geçen gün annemin bakmasını istemiyormuş peki o zaman ben ücretsiz izin alıyorum bu evde nasıl geçiniyorsa geçinsin umrumda bile değil dedim...bir güzel birbirimize girdik..biliyorum ki annesinin aklı...çünkü kendisi bakmak istemiyor zaten "yardım ederseniz bakarım.."dedi düşün bizden para talep etti açıkça eşim bunu "annem öyle söylemek istemedi" diye savunuyor...ne manada söylemiş olabilir Yani ki bunu söyleyen insanın durumunu hiç açıklamayayım burada...anneme deliren peşinde koşan bir insandı eşim ama annesi ne yaptı etti bilmiyorum şu an ailemi düşman görüyor resmen...ki ailem elim kolum yemek yapar gönderir hafta sonları gelip evimi süpürür siler...
Okuyunca aynı biz dedim kendi kendime..bıraksam faturaları da babama ödettirir...cebinden 5 kuruş para çıkmaz bende tam tersi gezelim yiyelim içelim görelim taraftarıyım...ailelerimiz en başında hata yaptılar bu kadar ön planda olarak...onlara da kızıyorum güvendirdiniz siz diyorum şimdi birşey olunca sizinkiler yapar...aynen öyle evin erkeğiyse bakacak çocuğuna da eşine de...Benm eşimde herşeyde annen bakar annen gelsin deyip duruyor bende sinir oluyorum senin annen napıyo babanda yok gelsin senin anan baksın diyorum ki gelmez biliyorum bakamaz zaten güvenmemde ama benm eşimde bnm aileme çok dayıyo sırtını bişey olsa baban halleder annen bakar... benm babam bana hala bakmak için mi evlendirdi?? Balkonun su giderinin yapılmasında bile babamı bekledi babam yaptı. Bence en güzeli ücretsiz izin alıp kendimizin bakması. Çalışmayan bayanda olabilirdik baksınlar bize laf geldimi evin erkeğiyim demesini biliyorlar
Bakıcı Büyükşehir de çok zorKendi anneleri yapmıyor diye kıskanıyorlar bizimkilere laf ediyorlar. Allahtan uzağım o konuda ben de asla baktırmak istemem hatta 1 saatliğine bile teslim etmem kvye. Bakıcı bulsanız daha iyi olmaz mı?
Kadın resmen koparabildiğini kar biliyor yahu madem paraya bu kadar meraklı eli kolu tutar iş bulsun kendisine çalışsın.
Eşim benim ciddiyetimin çok farkında arkama bakmayacağımı kızımı zor göreceğini de biliyor o yüzden tutuştu son konuşmamdan sonra çünkü bilir ben laf olsun diye konuşmam. Sen de çek restini bunlar bu dilden anlıyor. Allaha şükür sağlam basan bireyleriz bebeklerimize prensesler gibi bakıyoruz.
Haklısın zor canım bakıcı bulmak ama velilerine falan söylesen? Belki eli yüzü düzgün birinş bulursun. Olmazsa da ücretsiz izin alarak en iyisini yaparsın. Ayy benim kv de sürekli fakir edebiyatı yapar bayar artık hatta. Ben de tam tersi eşime kızarım bizde çok mu para var da dağıtıyorsun diye. İllaki eşim ısmarlar annemlere bir şey alınacaksa illa eşim alır, tamir edilecek bir yer varsa eşim tamir eder. Kendi ailesi eşek gibi kullanır yapılacak her işte usta çağırmak yerine eşime söylerler gel de yapıver diye. Benim annem eşimin haberi olmasın yorulmasın diye hemen usta çağırır. Ailesi hatta sülalesi feci kullanır eşimi, çok merhametlidir. Kullanıyorlar yapma derim biliyorum der yine yapar. Zaten bir iyi niyeti yüzünden bir de ailesi yüzünden ayrılırız herhalde..Okuyunca aynı biz dedim kendi kendime..bıraksam faturaları da babama ödettirir...cebinden 5 kuruş para çıkmaz bende tam tersi gezelim yiyelim içelim görelim taraftarıyım...ailelerimiz en başında hata yaptılar bu kadar ön planda olarak...onlara da kızıyorum güvendirdiniz siz diyorum şimdi birşey olunca sizinkiler yapar...aynen öyle evin erkeğiyse bakacak çocuğuna da eşine de...
Bakıcı Büyükşehir de çok zorküçük şehir olsa tanır bilirsin...ama insan çok zor güveniyor ne yazık ki...araştıracağım tabi iyi niyetli temiz orta yaşlı bir bayan...olmazsa ücretsiz izin..kredimiz de var...yok canım maddi konuda hiçbir şeye ihtiyaçları Yok...olsa ben zaten destek ol ailene derim eşime...güya birşey alıyor kızıma gelirken prima kullandığımızı biliyor gidiyor komili alıyor bez :) şaka gibi...demek istiyor ki "pahalı kullanmayın.." hamileliğimde de sürekli "biz özel hastanede mi doğurduk sanki..."derdi dellenirdim bende...eşim ben hiçbir sebeple aileme küsmem diyor ki ailesi öyle kötü şeyler yaşattı ki bana lohusalığımın 20.gününde annesinin etkisiyle üstüme yürüdü...sütüm azaldı onun yüzünden hakkım haram olsun...asla unutmayacağım..şimdi geliyorlar 3 haftada 1 görüyorlar kızımı 1.5-2 saat gidiyorlar...ki aynı şehirdeyiz..
Ablam bir erkeğin evliliğinin bilincine varabilmesi için 10 sene şart dert gerçekten şöyle orneklere bakıyorum da 10 sene olan annesine ve ailesi farkını anca kavraya biliyor ama sen gene sbırlı ol ailen için ve annemlere git taviz verme sen eksilttikçe ona gitmemek daha olağan gelecek rabbim eşine akıl fikir versin inşallah ezanlar okunuyo şimdi huzurunuz daim olsun inşallahAnnem köpeklerini asla bırakmaz bir yere canım. Terapi gibi bir şey onun için. Kızımız doğana kadar hemen hemen her haftasonu giderdik babamı görmeye hatta annemde kalırdık. Anlıyorum evet annesi doldurmuş olsa da endişeleniyor, hatta çok sık gitmemeyi bile göze aldım eşim huzursuz olmasın diye ama ben bu kadar özveride bulurken kendi ailesi söz konusu olduğunda beni, kızımı, evliliğimizi ezip geçmesini sindiremiyorum.
Bizim önümüzde daha çok yıl var desene. Erkekler düz insanlar yüzde 98i yüzeysel. Ben kaldıramıyorum bu davranışları hayal kırıklıkları oluyor, beni çok sarsıyor ve evlilikten soğutuyorAblam bir erkeğin evliliğinin bilincine varabilmesi için 10 sene şart dert gerçekten şöyle orneklere bakıyorum da 10 sene olan annesine ve ailesi farkını anca kavraya biliyor ama sen gene sbırlı ol ailen için ve annemlere git taviz verme sen eksilttikçe ona gitmemek daha olağan gelecek rabbim eşine akıl fikir versin inşallah ezanlar okunuyo şimdi huzurunuz daim olsun inşallah
Amin cnm inşallah sende takmamaya çalış rahatlat kendini ne günler geçti şimdiye kadar ne günler geçecekBizim önümüzde daha çok yıl var desene. Erkekler düz insanlar yüzde 98i yüzeysel. Ben kaldıramıyorum bu davranışları hayal kırıklıkları oluyor, beni çok sarsıyor ve evlilikten soğutuyorkvler bizim de insan evladı olduğumuzun farkına varsa sorunun büyük kısmı çözülürdü aslında..
Aslında Eşim çok sever kardeşlerimi zaten evlenmeden önce abimin arkadaşıydı. Kız kardeşimi kendi kardeşi gibi sever sanmıyorum gitmek istemesin. Geçen gün arabanın bakımı için memlekete gitmişti. Annemin evine de gitmiş bizimkilerle 1 saat oturmuş. Kardeşim diyor ki kelebek yokken çok rahat abla ama kelebekle geldiğinizde çok geriliyor.
Çok teşekkürler canım Allah bizlere önce sabır versin ailemize de huzur mutluluk versin inşallah.
Ahh canım valla sabır çekmem lazım ama ben artık yıpranmaya gelemiyorum. En nefret ettiğim şey sevip önemsediğim birinin beni değersiz hissettirmesidir. Benim de kötü bir huyum var; benim için ya siyah vardır ya beyaz. Ortasını kabul etmemAmin cnm inşallah sende takmamaya çalış rahatlat kendini ne günler geçti şimdiye kadar ne günler geçecek
Sağol canımCanım suyla nişastayı pişiriyorum sonra anne sütü ekliyorum içine biraz öyle veriyorum süt olmadığı zaman mecbur sütsüz yapıyorum.
Canım neler olmuş sana öyle sen artık anmesin çok güçlüsün sakin olmaya çalış erkekler bizim gibi düşünemiyor düşünxesizlik etmiş anlar hatasını inşallahAhh canım valla sabır çekmem lazım ama ben artık yıpranmaya gelemiyorum. En nefret ettiğim şey sevip önemsediğim birinin beni değersiz hissettirmesidir. Benim de kötü bir huyum var; benim için ya siyah vardır ya beyaz. Ortasını kabul etmem
Sevindim canım düzelmemizeSon şans verdim canım. Top eşimde onun hareketlerine göre düzelicez ya da kopucaz. Hayırlısı...
Yaptım ama bitmedi hepsi yetiştiremedim anne olduktan sonra bana bi titizlik huyu geldi takıntı gibi hersey tam olsun istiyorum ama yetişmiyor dün akşam sızmış kalmışımCanım yorgunsan boşver evi bebişle ilgilen dinlen
Haklısın zor canım bakıcı bulmak ama velilerine falan söylesen? Belki eli yüzü düzgün birinş bulursun. Olmazsa da ücretsiz izin alarak en iyisini yaparsın. Ayy benim kv de sürekli fakir edebiyatı yapar bayar artık hatta. Ben de tam tersi eşime kızarım bizde çok mu para var da dağıtıyorsun diye. İllaki eşim ısmarlar annemlere bir şey alınacaksa illa eşim alır, tamir edilecek bir yer varsa eşim tamir eder. Kendi ailesi eşek gibi kullanır yapılacak her işte usta çağırmak yerine eşime söylerler gel de yapıver diye. Benim annem eşimin haberi olmasın yorulmasın diye hemen usta çağırır. Ailesi hatta sülalesi feci kullanır eşimi, çok merhametlidir. Kullanıyorlar yapma derim biliyorum der yine yapar. Zaten bir iyi niyeti yüzünden bir de ailesi yüzünden ayrılırız herhalde..
Ay aman gelmesinler daha iyi. Eşine de yazıklar olsun anasının ağzına bakarak yeni doğum yapmış eşinin üstüne yürümekle adam olunmuyor
En azından bez alıyorlarmış benim kv komşularının kızıma ördüğü yelekleri alıp geliyor sadece. Geçen bir çıngırak getirmiş onu da görümcem almış herhalde. Evimde olduğu sürece aldı çıngırağı zorla kızımın elinde tutturmaya çabaladı. Nasıl bir kafa nasıl bir mantık anlamıyorum..