- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Doktora sorun bence canım köpekler çok akıllı bebeklere ve çocuklara zarar vermez ki.. benim yeğenim hiç unutmam elini köpeğin ağzına koymuştu köpek yine de ısırmamıştı. Enfeksiyon gibi bir risk var mı asıl konu bu. Benim bir bilgim Yok. Annen ne kadar düşünceliymiş canım. Ama ara ara kalsın belki eşin de annenle vakit geçirmek istiyordur. Vakit geçirmeleri ilişkiniz için de iyi olabilir canım. Siz zaten hep birliktesiniz inşalalh bir ömür.Kızımı bırakıp gidemem ki canım. Eşim kızımıza zarar verir köpekler diye korkuyor halbuki düne kadar köpekleri çok sever onlarla boğuşur, oyun oynardı sürekli. Ben gidecekmişim o kızımızla gezecekmiş! Mümkün değil kabul etmem zaten böyle bir şeyi. Annemin yanında bakıcı ve kardeşim de var canım yalnız değil. Zaten yalnız olsa durmam tutamaz beni kızımı da alır giderim. Annem eşin yorgun geliyor ailece olmak istersiniz diye kalmıyor Allah var eşim arar ısrar eder kal ben de göreyim anne seni diye. Kvye kal bile demeyiz ama kendi kendine iş uydurur eh biz bu akşam kalalım der. Soktuğu laflar huzurumuzu kaçırması da cabası.
Bir de köpek mevzuunu çözsek mutlu olucam. Annesi doldurdu hep aman dikkat edin kızınıza şöyle yapar böyle yapar demiş ama torununun benim kızımı çekiştirdiğini görmüyor kızıma zarar vermeye çalıştığını söylemiyor hiç!
Eşimin ailesinin önümüze getirdiği ilk sıkıntıda kopucaz artık; ben çok sıkıldım, bunaldım, boğuldum.. tabiki kızımı babasından ayırmak istemem ama adam resmen zorluyor.. taviz vermiyorum hatta restimi çekiyorum o da restle karşılık veriyor, üste çıkmaya çalışıyor. Söz konusu kendi ailesiyse bana düşman zaten. Ya değişecek ya da gidecek..
Kv de huzur kaçırmasa kalsın sen de mutlu olursun sana iyi davransa her şeyi güzellikle yapsa etse... seve seve kal dersin. Ama kadın olay mübarek. Bu durumda çok normal istememen.
O fedekarlık yaparsa sen de yaparsın canım. Onunki aileyse seninki de aile. Tek taraflı davranmaması lazım. Kendi bilir. Kelebeğin de elbette babasıyla büyüsün istersin de huzursuzluk büyüdükçe o da huzursuz olacak. Sağlıklı bir aile ortamı yoksa yapacak bir şey Yok canım. Ablam da kv yüzünden bir ton sorun yaşadı yıllarca katlandı. En son boşandı. İyi de etti çocuklar da kendi de psikolojik olarak çok kötüydü. Şimdi huzurlu bir ortamdalar çok şükür.