2016 Aralık Anneleri

Ne güzel canım bayılıyorum ben doğal yaşama :) hatta eskiden zengin koca bulayım çiftliklerimiz olsun her şeyi doğal tüketelim diye hayal kurardım :KK70:
Eşim verme midesi bulandı diyip duruyor dün vermedim bugün o yokken vereceğim :KK66:
Ayy afiyet olsun miniğe :) peki çorbaya sebze dışında bişi koydun mu canım
Çok garip ama benim hiçbir zaman evlilik hayalim olmadı:ıslık:
Dün baya acıktı da küçük bir çay bardağı kadar yedi:KK68: ama çorbayı sevmiyor hala. Hatta az önce yaptım çorbasını biraz soğusun diye bıraktım baktım benim kelebek uyuyakalmış. Hissetti herhalde :KK30:
Ver annesi çünkü şu anki en gıdalı ek besin ev yoğurduymuş. Yavaş yavaş alışır oğluş.
Havuç patates ve 1 tatlı kaşığı irmik koydum canım. Bugün posasından biraz süzgeçle geçirdim azıcık ondan da vericem. Yarın ya da sonraki gün de püre vereyim diyorum:KK66:

Ne güzel canım iyi yapmış eşin dinlenmek iyi geliyor ara ara dinlendirsin seni böyle :KK66:
Olsun canım napacaksın bişi olmaz bir taneden.
Aynen canım anneler hasta olunca hayat duruyor. Bir de bebişler küçük başının çaresine de bakamıyor. İyi ki haftasonuna denk geldi canım.
Sağolsun çok yardımcı oluyor eşim ama hala iyileşemedim;( yılın bu vakti hasta oldun mu hastalık iyice süründürüyor insanı. Hele çalışmaya başladığımızda çok daha fazla dikkat etmemiz gerekecek. Artık portakallar mandalinalar tavuk suları iyice iyi bakmamız lazım kendimize.

Tanıdık olması çok önemli canım. Kesinlikle varsa öyle biri hiç hayır deme hemen ver. Ayaklanmış halleri fena olacak bebişlerin ama o da ayrı bir tatlı olur :KK66:
Aynen canım henüz konuşmadım ama yakın zamanda konuşucam ona göre ayarladın tüm işlerini şimdiden:KK66:
Tam yemelik olurlar o zaman :KK200:

Geçen sene bu zaman ne heyecanlar yaşıyorduk. Gerçi ben bulantıya teslim olmuş serumla dolaşıyordum sanırım bu aralar :KK70: belirsizlikler içindeydik nasıl olacak nasıl geçecek diye :))
Tabiki haklı canım ben de yerinde olsam ben de göndermem hiçbir yere kızımı da babasını da:-)
Valla ben de korkuyorum bugün hem baş ağrısı hem de biraz mide bulantısı var :KK57: Henüz hazır değilim 2.ye Allah isteyene versin
ayy çok zordu o bulantı kısmı :KK43: ben de geçen yıl bugün hamile halimle ankaradan gelmiştim okuldan izin almıştım direk eve gelip yatmıştım bulantılarım Yen'i Yen'i başlıyordu :KK70:
Yaa evet ben düşecek mi acaba diyordum daha kalp atışını duymamıştım Yaşar mı ki diyordum :)
Hahaa bizsiz ne işleri var dimi :KK70:
Anaaam adet olaydık bir :KK66: fena korkuyorum ben de ya olursa da Rabbim bir hediye daha göndermiş derim canım napalım:KK66: evlat evlattır :anne:

Çok garip ama benim hiçbir zaman evlilik hayalim olmadı:ıslık:
Dün baya acıktı da küçük bir çay bardağı kadar yedi:KK68: ama çorbayı sevmiyor hala. Hatta az önce yaptım çorbasını biraz soğusun diye bıraktım baktım benim kelebek uyuyakalmış. Hissetti herhalde :KK30:
Ver annesi çünkü şu anki en gıdalı ek besin ev yoğurduymuş. Yavaş yavaş alışır oğluş.
Havuç patates ve 1 tatlı kaşığı irmik koydum canım. Bugün posasından biraz süzgeçle geçirdim azıcık ondan da vericem. Yarın ya da sonraki gün de püre vereyim diyorum:KK66:
Aaa niye acaba canım :KK66: Benim bütün evlilik hayallerim eşimleydi zengin koca kısmı şakaydı hep :KK70:
Ay ay sevsinler onu yarasın ona annesiii maşallah ona :KK66: sebze de yesin kelebek çok sağlıklı belki hazır değildir annesi henüz.
Ayy bugün bayıldı yoğurda bir yemek kaşığı verdim hala istiyordu da yeter dedim :KK70:
Tarif güzelmiş canım ben de deneyeyim bir ara :) kabak da verebilirsin canım ishal değilse tabi kabak da sindirimi kolay olanlardan. İlk verilebilen sebzelerdenmiş.

Wellcare olan sprey şeklinde oluyor 1 puf ama damla verenler 4 yada 6 veriyordu sanırım

Günde bir kere 3 damla veriyorum ben. Devit var şu an elimde o bitince monovit vericem muhtemelen çünkü ilk d vitaminini başka sağlık ocağı vermişti benim gittiğim sağlık ocağı monovit veriyor

Teşekkür ederim kızlar

Sağolsun çok yardımcı oluyor eşim ama hala iyileşemedim;( yılın bu vakti hasta oldun mu hastalık iyice süründürüyor insanı. Hele çalışmaya başladığımızda çok daha fazla dikkat etmemiz gerekecek. Artık portakallar mandalinalar tavuk suları iyice iyi bakmamız lazım kendimize.
Evet canım çok iyi bakmamız gerek kendimize. Oy çok geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah. Viks sürebilirsin canım boğazına o da iyi gelir.

Çok haklısın canım. Ben de çok renkli bakıyorum. Bizim de Salyalarımızın önüne geçer inşallah
Salya da zor canım bizim henüz abartı bir salyamız yok bazılarının üstü balı kalmaz salyadan. Belki ilerleyen zamanlarda olur o kadar canım olursa alınacak mecbur :KK66:
Renkli renkli yakışır kelebeğeee :KK200:

Biz hastalık yüzünden haftasonu evimizdeydik yine. İlk kez bir haftasonu dışarı çıkmadık :KK43: insan evde dört duvar arasında çok sıkılıyor. Kızımı alıp avmye falan gitsem yol 30dk sürüyor. Bazen mütemadiyen ağlıyor 30 dk boyunca yol sapa olduğu için arabayı kenara çekip kelebeğimi sakinleştiremiyorum da.
İnşallah canım yaa yıpratmaz şu dişler meleklerimizi. Ben bugün de çorba verip yarın püre deniyim diyorum.[/QUOTE]
Onla geçmiş olsun cnm ...
Ben patatesle havuç haşlayıp blender dan geçirdim sevmesi çıkardı nasıl yapıyorsunuz siz

Biz hastalık yüzünden haftasonu evimizdeydik yine. İlk kez bir haftasonu dışarı çıkmadık :KK43: insan evde dört duvar arasında çok sıkılıyor. Kızımı alıp avmye falan gitsem yol 30dk sürüyor. Bazen mütemadiyen ağlıyor 30 dk boyunca yol sapa olduğu için arabayı kenara çekip kelebeğimi sakinleştiremiyorum da.
İnşallah canım yaa yıpratmaz şu dişler meleklerimizi. Ben bugün de çorba verip yarın püre deniyim diyorum.
Onla geçmiş olsun cnm ...
Ben patatesle havuç haşlayıp blender dan geçirdim sevmesi çıkardı nasıl yapıyorsunuz siz[/QUOTE]
Belki birlikte tadı güzel gelmemiştir canım ayrı ayrı dene bir de :KK66:

X